פלושיפ בקנדה

riko73

New member
פלושיפ בקנדה

אשתי ואני נוסעים לפלושיפ ביולי 2015 בטורונטו, אנחנו רוצים להתחיל בתהליכים הבירוקרטים המרובים שיש לעשות לפני הנסיעה. שנינו טרם קיבלנו את המכתב הרשמי מהאוניברסיטה של טרונטו, הרופא שאחראי על הפלו אמר שהוא שלח מכתב על הפלו שלנו לאוינברסיטה אך זה יקח כמה חודשים עד לנקבל את המכתב הפורמלי ושכדאי להתחיל בתהליך . השאלה שלי היא איפה להתחיל? מה אפשר כבר לעשות ללא המכתב הרשמי? אלו מהתהליכים הם לוקחים יותר זמן וכדאי כבר עכשיו להתחיל? דבר נוסף- אולי משהו יכול להמליץ על מטפלת בשעות אחה"צ- לאסוף את הילדים אחרי הגנים\בית הספר ולשמור עליהם עד שאחד מאיתנו יגיע בסביבות חמש-שש. התחלה - יולי-אוגוסט 2015.

lapidit

New member
פלושיפ

אתה צריך לפרט על אילו תהליכים ביוקרטים אתה מדבר , אתה בא לפלושיפ ולא להתאזרח, לא?
אנחנו התחלנו כאן בפלושיפ, ולא זכור לי הרבה טירטורים חוץ מרישום לבתי ספר וכדומה.
המעונות פה הם עד 6 בערב, כך שהילדים יכולים להישאר שם עד שאחד מכם חוזר מהעבודה.
אירית

תלתל111

New member
אתם צריכים ויזת עבודה

בלי המכתב מהאוניברסיטה לא תוכלו להזיז כלום. כשיהיו לכם המכתבים תוכלו להגיש בקשה בשגרירות, ותתבקשו לעבור בדיקות רפואיות ולהעביר תעודות יושר. תעודת יושר תקפה לחצי שנה כך שאין טעם לבקש עכשיו, זה מוקדם מדי. יש לכם מספיק זמן, לא צריך להלחץ :)

תלתל111

New member
אה, וגם רשיון רפואי

גם את זה אי אפשר להזיז לפני שיש לכם הזמנה רשמית, אבל אתם יכולים בינתיים להכנס לאתר של ה-CPSO ולמצוא את הטפסים והדרישות, ולדאוג לתרגומים נוטריונים של כל מה שצריך, תדפיסי ציונים באנגלית מהאוניברסיטה (אם אני זוכרת נכון) וכל השאר.

יש כמה זוטות שאפשר לעשות כמו לתרגם איזו תעודה אצל נוטריון

אבל זה מיותר. אם הפלו סגור כל המסמכולוגיה לא תיקח יותר מ 3-4 חודש.
פשוט תהנו משמש וים כל עוד יש לכם...

למעלה