פלוייד רוז

Haunted

New member
פלוייד רוז

בתאוריה, הוא אמור לחזור לאותה נקודה אחרי שמשחקים עם הידית ? לא יודע.. בזמן האחרון אחרי שאני "צולל" או "עולה" עם הטרמולו המיתרים יוצאים קצת מכיוון, אמנם לא בצורה מטורפת, אבל אני כל הזמן מוצא את עצמי משחק ב"קדימה\אחורה" עם הכיוונים הזעירים. ניסיתי גם לשמן את הנקודה שבין הגשר לברגים שמחזיקים אותו, לא עזר. יש למישהו עוד פתרונות ?

Haunted

New member
יומיים

החלפתי לסט חדש שלשום. עוד משהו קטן - אתמול בערב יכולתי לראות בצורה ויזואלית שהגשר לא חוזר לאותה נקודה. כשהייתי מושך את הידית כלפי חוץ הגשר היה נשאר נמוך בכמה מילימטרים. וכשהייתי לוחץ אותה כלפי גוף הגיטרה הגשר נשאר גבוה בכמה מילמטרים. לאחר הסתובבות בכל מני פורומים הבנתי שנורא חשוב שהגשר יהיה מקביל בצורה מושלמת לגוף הגיטרה. ומאחר ויש לי איבנז S (גוף מעוגל) נורא קשה לדעת מה זה "מקביל" בדיוק. בכל מקרה, שיחקתי קצת עם הכיוון של הגשר והצלחתי להביא אותו למצב של בערך מקביל, וכרגע נראה שהגשר חוזר לאותה נקודה, אבל בכל מקרה המיתרים יוצאים מכיוון קצת כל פעם.

yotamn9

New member
נראה לי שזה פשוט בגלל שהם חדשים

תכוון אותם בלי הנעילה הרבה, עד שיהיו פחות או יותר יציבים. ואז תנעל ותנסה עם הכיוון העדין.

yotamn9

New member
מיתרים ישנים?

יכול להיות שפשוט המיתרים ישנים מדי ולכן יוצאים מכיוון. כמו כן, תבדוק גם אם הנעילות שלך יושבות כמו שצריך.

למעלה