פלוטו בנסיגה
??????

weblight

New member
תודה שירינה, מה כבר עשיתי ??

נורא בא לי להזמין את חברי הפורום לקרא את השיר החדש היפה שלך. את מרשה לי ?? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1223277 מי שלא הגיע בעצמו עדיין , אז מוזמן.

אני הייתי מציע להרגע עד ש...

כל הכוכבים יהיו בנסיגה. כשהירח יהיה בנסיגה זה באמת יהיה נוראי, בינתיים הכל רגוע ואפשר לחזור לשגרה

אייס מן - לך כבר לרופא

וטפל בפחדים שלך. כאן זה לא המקום להתמודד איתם. כמו שאמרה וובלייט-טפל בעצמך ברצינות.

ice men36

New member
אני לוקח תרופות

רסיטל 60 מ"ג וקלונקס רק שאלתי איך משפיע פלוטו ברטרו על מדינת ישראל הקדושה ?????????

weblight

New member
אייס מן, אני מתחילה לחשוב

שאתה קצת משתעשע על חשבונינו.. הכדורים האלו שווים ?? אפשר לנסות גם ?? צא לשמש אולי זה ימיס לך את החלק החרדתי .. ותחליף ת'ניק שלך למשהו יותר אופטימי וחמים זה אף פעם לא מזיק..

ice men36

New member
אני לא משתשע פה על אף אחד ../images/Emo10.gif

פשוט שאלתי שאלה פשוטה פלוטו נכנס לרטרו במעלה 1.08 בגדי ואתם חושבים שאני משוגע ???????? כולו שאלתי שאלה

או סי די..

קח נשימה עמוקה, אל תחשוב בכלל על אסטרולוגיה. יהיה לך הרבה יותר טוב. תתחיל להיות חרד רק כשהירח יהיה בנסיגה. אני אומר את זה בגלל שהירח לעולם לא בנסיגה ואם הוא יהיה מתישהו בנסיגה זה אומר שהעולם נחרב. אז פלוטו בנסיגה... סו וואט? כזה כוכב קטן משנה לנו את החיים? ממש לא!

ועוד כמה דברים

כל מיני כוכבים נמצאים בנסיגה, אבל הם לא משפיעים עלינו במיוחד. מלא אנשים בכלל לא מודעים לנסיגות וזה לא מדגדג להם בכלל. פלוטו בכלל לא משפיע על מדינת ישראל. ולגבי התרופות, הייתי ממליץ לך ללכת לפסיכיאטר ולבקש שיחליף לך לתרופות אחרות טובות יותר. אולי הרסיטל כבר לא עובד, וצריך החלפה. תרגיש טוב, הכי חשוב ותתרחק מכל מה שמפחיד אותך וגורם לך לחרדות, כמו למשל אסטרולוגיה. שיהיה לך בריאות מלאה ובהצלחה!

ice men36

New member
נו באמת אנחנו לא בגן ילדים ../images/Emo201.gif

מה עכשיו תשאל את פלוטו ? תגיד לי אתה בסדר ?

למעלה