פלוטו בנסיגה
??????

ice men36

New member
פלוטו בנסיגה ../images/Emo12.gif??????

מה זה אומר ? האם יש סיבה לדאגה ?

Shireen1

New member
זה אומר...

שפלוטו מתחיל את הנסיגה שבה הוא נמצא בערך חצי מהזמן שלו. אז לא, נא לא לדאוג. פלוטו בין כה וכה בקושי זז ומתקדם בסך הכל איזה שתי מעלות בשנה או משהו. הוא חורש את אותן המעלות שוב באיטיות מרובה אז לא לדאוג... למשל בתחילת ינואר 2008 הוא היה ב8'29 קשת ועד עכשיו הספיק להגיע ל 18'0 גדי בסוף דצמבר 2008 הוא יהיה ב13'1 גדי בכלל הכוכבים האיטיים נמצאים ברטרו חצי מהזמן שלהם בערך. מגהצים לנו את המעלות

ice men36

New member
לצערי לא הבנתי ../images/Emo10.gif

אפשר לקבל הסבר פשוט בבקשה ?

Shireen1

New member
אין סיבה לדאגה

כי: א) פלוטו בנסיגה חצי מהחיים שלו ב) הוא בקושי זז ג) לדאוג זה לא בריא

Shireen1

New member
אה...

זה אומר שהוא מתחיל את הנסיגה שלו במעלה הנ"ל הוא יגמור את הנסיגה שלו ב 28.30 קשת בתחילת ספטמבר

ice men36

New member
ומה זה לגבינו ?

על פי מפת השמים ? אני גם ככה סובל מאוסידי

Shireen1

New member
יש לך משהו ב0-1 סרטן?

איזהשהו כוכב? או ב0-1 של איזהשהו מזל? כי אז הוא עושה לך היבטים מדויקים לכוכבים האלו ותלוי איזה היבט ואיזה כוכב.... לי למשל יש שמש ב0 סרטן אז הוא עושה לי מולות כבר מיליון שנה (ככה זה מרגיש לפחות) ועוד יעשה עוד מיליון שנה... (או בערך שנתיים בעצם)...

ice men36

New member
מה זאת אומרת ?

אפשר לדבר איתי בשפה פשוטה כי אני לא מבין באסטרולוגיה ?

Shireen1

New member
טוב ../images/Emo13.gif

אז אולי פשוט תביא נתונים? תאריך לידה שעת לידה מיקום ואז נראה מה פלוטו עושה לך...

ice men36

New member
טוב ואני מקווה שזה יהיה טוב בעזרת השם ?

11.1.1972 שעה 8:00 בבוקר תל השומר

Shireen1

New member
הכל בסדר

ואתה יכול היות רגוע... אין לך אף כוכב ב0 סרטן, אז שיחקת אותה

ice men36

New member
מאיזו בחינה להרגע תסבירו לי בבקשה ?

מה זה אומר לנו פלוטו ברטרו אני גם ככה סובל מאוסידי וחרדות ????????????

ice men36

New member
מדוע אתה מדבר אליי ככה ?

מה עשיתי ? שאלתי שאלה וצועקים עליי פה זה לא יפה מצדכם לפחות תסבירו יפה ???????

לא מפסיקים להסביר לך

אבל הפחד שלך לא מאפשר לך להבין. טפל בעצמך, בן אדם. זה לא הכוכבים, זה אתה.

weblight

New member
אייס מן ערב טוב

המילים שלך מבקשות עזרה ותמיכה אבל אתה פונה במקום הלא נכון . אין לי מושג מה הבעיות שלך, אני לא מטפלת ולא מבינה בזה אבל אני כן יודעת שאפשרויות הטיפול השונות היום הן רבות ומגוונות סביר שפניה לרופא או פסיכולג יעזרו לך יותר מפניה לאנשים שהם חובבי אסטרולוגיה. אם כבר יש לך מטפלים והם לא עוזרים לך לשפר את המצב אולי תנסה להחליף אותם, לחפש דרך טיפול אחרת. אסטרולוגיה היא נושא מרתק אבל אינה נותנת תשובות אותן אתה מחפש ובאופן בה אתה מצפה לקבלן. כשתהייה פנוי ללמוד אולי תבין עד כמה הציפיות שלך אינן מציאותיות. ובכללי כדאי שתדע שהכוכבים משפיעים עליך אבל הם לא לוקחים אחריות על החיים שלך וכך גם לא החובבים באתר. כואב ועצוב אולי אבל זו המציאות, אם תבין את זה כבר עשית צעד קדימה. שיהיה לך טוב ורגוע.

Shireen1

New member
כבר אמרו לך הבוקר

איזה אישה מדהימה את? אה, לא? אז אני אגיד לך - את מדהימה! ♥

למעלה