פלאשים

sagykadar1

New member
sb-28 היחידי המומלץ ע"י ניקון...

ושלא יספרו לך סיפורים. שווה את המחיר . מה קרה תשקיע בעצמך...

Cik

New member
מה שמומלץ ע"י ניקון

הוא כל מה שמיוצא ע"י ניקון. בשביל ה F65 ה SB-50DX הוא מצויין. ואם בבוא הזמן תשדרג לדיגי, הוא יישאר איתך.

maxos

New member
אני חייב להגיד שאני לא מבין כלום

עכשיו. וזה שילד חורף חיבר את הנושאים אז אני בכלל לא מבין מה הולך פה :) שוב, יש בעיה עם הN80? או עם הפנטקס? לפנטקס אין בשום אופן DTTL. כדי שיהיה DTTL אתה צריך חישן שיקרא מידע שחוזר מהסגר עצמו. אין דבר כזה לדיגיטליות קטנות וגם לא יהיה. אם אתה רוצה לעבוד עם הפנטקס, אתה צריך לכוון את הפלאש על מצב ידני מלא (אולי גם מצב אוטמטי יעבוד). הבעיה היא בגלל הדיגיטלית לא מודדת את החשיפה לפני החשיפה, היא לא יודעת שהיא תקבל גם הבזקה נוספת ממקור נוסף. לכן, צלם *כשהמצלמה* במצב ידיני ובמהירות סגר של 1/60. ווסת את החשיפה בעזרת הצמצם. הבנתי אותך נכון?

פלטרון

New member
זה הנוהל. למיטב ידיעתי - לא צריך בנ

לא צריך .. כרטיס בינלאומי. למרות שההיגיון אומר שאני טועה, אני זוכר שהזמנתי בכרטיס שאיננו בינלאומי . אבל הוא היה שייך לבנק לאומי .. אולי זה עזר ?!

אודי

717 תומכת ב TTL רק לפלאש הפנימי שלה. אין תמיכה בTTL בפלאש חיצוני. ולפיכך מה שחשוב לך במיוחד הוא שהפלאש יהיה בעל כיוונונים ידניים, כך שתוכל לקבוע לו ידנית את נתוני הצילום (צמצם, זום, ISO ...) ולהשיג חשיפות יפות. אינני מכיר את ה 32X של סוני ואני מציע לך לעשות קצת מחקר בפורום סוני ב DPReview. פלאש אחר פופולרי למשתמשי ה 717 הוא Sunpak 383. שוב, הפורום עליו המלצתי מכיל המון שרשורים (וצילומים) רלוונטיים. בהצלחה ברכישה ! השפור המושג בעבודה עם פלאש איכותי הוא גדול מאוד.

enoeht

New member
היי רון ../images/Emo24.gif

תמיד כיף לשמוע ממך ! עשיתי "סקר שוק" מטורף הכולל צ'ט עם המוכרים ב B&H. הsunpack שהמלצת עליו לא נמצא במלאי שלהם והבנתי מהם שגם לא יהיה בקרוב. מפחד לקנות במקום אחר. בסוף הלכתי לכיוון של HVL-F32X, וגם מהסיבה שביום שאולי אשדרג ל828 אוכל להשתמש בו. חשיבה קצת מרוחקת אבל בלי שום קשר הוא קיבל פידבקים מעולים מכל מקום. הפלאשים של סוני נחשבים לאיכותיים ? מקווה מאד שביצעתי רכישה טובה. כמובן אעדכן אותך אם וכאשר החבילה תגיע
ועוד דבר קטן... אני מרגיש שחברה שלי כבר מתחילה לקמוץ אגרופים בגלל הוצאות המצלמה... יש לך טיפים גם לזה ?
אודי.

רע כמו ה HFL-F1000 הוא לא יהיה ../images/Emo8.gif

ממעט הביקורות שקראתי עליו נראה שמדובר בפלאש טוב. אני מקוה שהשגת מחיר טוב. החברה תתרגל... אם אתה באמת אוהב את הצילום אז אין מה לעשות ... זה תחום שצריך להשקיע בו בציוד טוב. תן לה דוגמאות לתחביבים יקרים הרבה יותר (ולא חסרים כאלה ...). ועוד טיפ קצת הומוריסטי אבל אמיתי! אחד ממכריי סיפר לי שלפני שהתחתן קנה את כל הדברים שחשוב היה לו לקנות. השקיע ים כסף בכל השגעונות הפרטיים שלו.... הוא קיבל החלטה שלפני שהוא מתחייב והופך את כל ההחלטות לזוגיות ובעלות שקולים נוספים, הוא רוצה להגשים עוד כמה דברים שדורשים הוצאה כספית ניכרת. זו גם גישה ... ובסופו של דבר צריך למצוא את שביל הזהב :)

enoeht

New member
חשבתי שוב...

ביטלתי והזמנתי את הסאנפק .. בהזמנה (ייקח לדבריהם שבועיים) חצי מחיר + המלצה שלך = מוצר מנצח

enoeht

New member
אגב...

רשום ככה : Sunpak 383 Super Auto Shoe Mount Flash (Guide No. 120'/37 m at 35mm) מה זה ה35mm - אני זוכר שהמקטב וה UV שקניתי היו 58. יש קשר ?

למעלה