פלאשבק- שבוע 8

פרק 29

אז מה יקרה אחרי שדידי הציל דווקא את ניר ולא את דנית?
&nbsp
מה בנרו יעשה עם המידע החדש?
&nbsp
ומה ימצא שלומי חתן?

גם דנית צריכה אהבה!

דידי לא יצא טוב... הרסת לניר את הקריירה כגיטריסטית ופספסת את דנית.
&nbsp
מסכנה דנית. דידי לא היה צריך לפגוע בה. ליד כולם מה?
&nbsp
גם אני הייתי מתפדח במקום דריה. דריה וניר לא טובות בבנים.
&nbsp
ריאליטי ממש, חותמים על ברית. אז יאללה, תהיו ביחד וזהו. איזה זוג אינטרסנטי ונחמד. גם אני אהבתי, ליהי.
&nbsp
שלומי חתן, חטפת כמו מירון בן בסט. איבד את המלונה של הארנב שלו עם כל הזהב, וגם אתה.
&nbsp
בנרו, תירגע ותן לליהי לעבוד. ומלא אינטרסים. וזוג חמוד.
&nbsp
כפפה נחמדה. אביב כרגע קיללה וכמעט אמרה "כוס אמק". אני לא מאמין שחזרתם לשלב של לרדת אחד על השנייה.
&nbsp
מי זה האידיוט שיושב וקורא ספרים?
&nbsp
אבל אתם פאוור קאפל מושלם, בנרו! וכן, צימוקים זה ענבים מתים. גם אני זוכר. בחירה יפה לשיר... מאוד אוהב את הזוגיות הזאת.
&nbsp
אם כבר אבות בעייתיים... סופסוף האיחוד! אני לא מבין... א) למה שמש אוכלת קשה של פיצה? ב) למה אור ושמש מעתיקות שיעורים אחת מהשנייה, צריך שמישהי תדע את החומר!
&nbsp
שלומי ומולי עושים התערבויות כאלה יצירתיות... קוראים לבחור ניר? או נוייר? השלומי הזה חתיכת פגע רע.
&nbsp
דריה לא טובה בחרוזים. יחזקאל, מתי אתה מבקש סליחה? על הכל? כן... דריה בערך בליגה משל עצמה. בערך. הזריקה הכי מוזרה בעולם.
&nbsp
בוא'נה, מי מתקין את המצלמות האלה לעזאזל?!
&nbsp
אאוץ'! ליהי!
&nbsp
דריה יודעת שיש לה "אח"? לינה, תמצאי שוטר אחר...
&nbsp
אור הבינה שהכול בסדר... רגע, ממתי היא סלחה לליהי?! המממ... מי יוביל סדרת נוער משלו?
&nbsp
הם מדברים באס אם אסים... אילנה אביטל אילנה אביטל?! דידי, למה לא הקשבת לדריה?! ניר כזאת סיוט. לא פלא שאני מת עליה.
&nbsp
כן... זה לא באמת ריאליטי. אוי. בנרו וה... זה מה שמעניין את אור.
&nbsp
רגע, ליהי ידעה שמצלמים אותה?

panda0zombie

New member
אין מצב שהיא ידעה שמצלמים אותה

כן מאיפה מגיעות המצלמות ומי אישר את זה???

שיר m

Well-known member
היא ידעה

בן אמר לה- זה בסדר פה את לא צריכה להעמיד פנים שאנחנו חברים- והיא לא תקנה אותו שיש מצלמות בבי"ס... בטח שהיא ידעה.

פלאשבקים

ניר פרסמה תמונה של שושנה ומיקרופון וביקשה שהיא לא תאכזב אותה היום. כולם הגיבו לה בהצלחה (כולל אור וליהי) ורק שמש לא מבינה על מה מדברים... דריה אומרת שחלום שלה ששמש לא תהיה מנותקת יום אחד.
&nbsp
דידי התכתב עם ניר, הוא איחל לה בהצלחה ורצה להגיד לה משהו עד שנכנס הבוחן.
&nbsp
ליהי פרסמה תמונה של עודד (ליאון רוזנברג) ואומרת שעודד אמר לראות מחר את הפרק. דריה אומרת שלא חייבים, אבל אחרי שליהי יוצאת עליה שהיא החזירה את ניר, דריה אומרת שהיא סתם צחקה. יחזקאל אומר שדריה טובה בלצחוק ולזלזל ברגשות של אחרים (דידי מופתע שיחזקאל מדבר על רגשות...) ויחזקאל שואל "דידי אתה רוצה שאני אפרק אותך וארכיב מחדש בתור בובת מואנה?" וליהי כועסת על שלי שלא ראתה את הפרק הראשון של בית ספר לכוכבים. אם השנה וזה.
&nbsp
בנרו פרסם תמונה שלו כמעט עירום מהפרק... יחזקאל, ברגישות אינסופית, אומר ש"פיפי"... על כל המשתמע מכך. ליהי אומרת לדידי לראות את הפרק, אבל דידי רוצה לראות את ניר. מולי אומר שלא אכפת לו, בן ערומקו...
&nbsp
יחזקאל פרסם:
&nbsp
"לב שבור?
טוב, זה חדש לי! כל העניין הזה של הרגשות...אני מרגיש שמישהו שם לי על החזה משקולת של מאה טון! זה נורמלי? ככה מרגישים כשמאוהבים? אני בכלל לא מאמין שאני מאוהב, זה הזוי לגמרי!
אל תגלו לאף אחד! תיזהרו ממני!"
&nbsp
יופי, נהדר... והוא פרסם תמונה עצובה, ואומר למולי לעזוב אותו.
&nbsp
מולי אומר לבן שלא אכפת לו שהוא דיבר לא יפה על ההורים שלו בטלוויזיה, כי בנרו ערום בטלוויזיה! וזה חוזר... אתה! ערום! בטלוויזיה!
&nbsp
אביב, כמו בפרק, לא פרסם כלום.
&nbsp
דריה רצתה לדבר עם יחזקאל, שנפרד ממנה באינסטגרם.
&nbsp
אור פרסמה תמונה שלה עם שמש, ודריה הבינה שהן גמרו לריב, אז באסה לה. היא גם כינתה אותן "האחיות מלול".
&nbsp
שמש פרסמה גם תמונה שלהן וכתבה שהאהבה תמיד מנצחת. הן מתוודות על אהבתן ושמש אומרת למולי לא להיעלב, זה הזמן שלהן. ושמש ואור מתכתבות, שמש קוראת לה חיים שלי, אבל אור אומרת שהיא קוראת למולי חיים שלה. אבל היא חיייייים שלה. אור אומרת שהיא תקרא את החוקים, כי שמש חברה טובה והחיים שלה. שמש מתה. אבל איך היא תמות אם היא החיים? שמש התגעגעה לבדיחות שלה... גם אם היא לא מבינה אותן...

panda0zombie

New member
האהבה תמיד מנצחת

יחזקאל נכנס לקטע הרגשי ממש

panda0zombie

New member
האור והשמש חזרו

האיחוד! אין דרך טובה יותר להתאחד מאשר להעתיק שיעורים אחת מהשנייה
שמש מביאה לאור קלסר ענקי שרשום עליו חוקי אימוץ כאילו זה לא מעורר חשד.
אאוץ' ליהי אבל מתי היא הספיקה לספר לאור על המשימה? זה הפרת חוזה לא?

הפאוור קאפל! זוג חמוד במיוחד.. וכמו שיוסי אמר מלא אינטרסים. אבל עדיין חמוד. כיף לי לראות זוגות כאלה
היה רגע כנה בין ליהי לבן. שיחה די יפה ובן נפתח. עכשיו אני רוצה לשמוע על זה יותר באמת. משהו שהרבה ילדים יכלוים להתחבר אליו
ואז כמובן הריאליטי הזה הורס את הכל כי למה לא. אני די בטוחה שמה שהם עשו זה לא חוקי.. ליהי הרי לא ידעה שהיא מצולמת. וגם אם כן בן לא ידע

דריה ומוח! הפרידה שהיא לא באמת פרידה. דריה בליגה משל עצמה זה בטוח

דנית ודידי נגמר סופית. להגנתו של דידי ניר באמת הייתה קרובה יותר להיפגע
ניר ודידי חזרו להיות אוייבים לאיזה דקה. אוי תקופת התחלת הסדרה
ניר באודישן! ואילנה אביטל פה! האילנה אביטל
בהצלחה באודישן אני מניחה. היא תישאר בארץ מן הסתם

שלומי גרוע בעבודה שלו. מה הוא משאיר את הכלב שלו לבד בבית ספר מלכתחילה
התערבויות מוזרות בהחלט

שיר m

Well-known member
וואי וואי

בן... ליבי איתך...

שלומי מקבל צעקות מ"אמא"

ויחזקאל עם תאור מדוייק של דריה

פרק 30

האם ניר ודידי סופסוף יחזרו? האם ניר תתקבל לאקדמיה?

מה יקרה אחרי שבנרו התוודה בפני ליהי ובפני העולם?

מה אור תגלה על האימוץ שלה?

ומה עם החקירה ושלומי?

נו? התקבלה?

איזה כיף לפתוח פרק עם ה-אילנה אביטל. או שלא. אגב, שמתם לב שאתמול דריה לא קריינה כלום? נו כבר, ניר... נו כבר... ולמה אתם מסמסים?! טוב, העיקר באמת שאתם ביחד.
&nbsp
כן, כמה אחיינים אמורים להיות למנהל?! תודה שרון המורה. איזה קטע, לפני רגע היה השמינייה וראיתי את דגנית ואבנר מתווכחים. קצת מזכיר... טוב, לא מזכיר. סתם דמיון קל. מי זאת עדנה?! מי גנב את הבגרות הזאת בכלל?!
&nbsp
ומי התקין את החרא הזה בשעון?! חולה על הכובע של ליהי. כן, דריה, לא כדאי ש... ליהי עם טאקט כמו של שלי.
&nbsp
שלומי, למה אתה עוד פה? ולמה אתה נהנה מזה יותר מדי? נשבע לכם שלרגע אתה יכול לחשוב שהוא באמת מתכוון לשלוח חיילים ולא להציץ בטלפון.
&nbsp
אל תאיימי עם לינה. אל תגידו לי שמר רוזינגר עומד לפטר עובדים... יחזקאל בטוח לא יעבור כלום.
&nbsp
איזה יופי שהן שוב מתואמות בלבוש! למה קוראים לה לירון? למה דווקא? ה-איחוד של השלישייה! או שלא ו"זה"...
&nbsp
מסכנה ניר. למה לעזוב את היבשת... שלושתכם פחדני רגשות! היא לא יודעת להגיד ליחזקאל, היא לא יודעת להגיד לדידי, והוא קשה לו להודות שהוא הומו. אני לא הייתי מוכן לגור עם דריה, זה מסוכן.
&nbsp
שלומי השוטר לתפארת. אכפת לו מקציר... טוב, אתה שברת לנוייר את היד או מה שזה לא היה!
&nbsp
מר רוזינגר רציני. אאוץ', מר רוזינגר! למה לפטר אנשים?
&nbsp
לליהי יש לב! ולשלי אין טאקט!
&nbsp
בוא'נה, גם לאור וגם לשמש יש כובעים כמו של ליהי. נואל הייתה מתוקה פעם. גם עכשיו היא מתוקה. אה, הפרופיל המזויף. רגע, יש לו חברים בכלל?!
&nbsp
אתה לא יכול להשתלט על המקום, מר רוזינגר... מה החלום שלך? להכין פיצות?! ממתי?! לקבל את מי שהוא... מה?!
&nbsp
אבא של ניר! לא התגעגעתי. לא, לינה, היית נותנת לו ללכלך קצת ואז הוא היה נכנע.
&nbsp
מסכנה ליהי.
&nbsp
שרון? איזה טמטום... אבל עכשיו זה נחשף.
&nbsp
אביב גדולה מיעל באיזה שמונה חודשים. יופי! ניר נשארת! נהדר! ודריה בצרות צרורות!
&nbsp
אימא של אור?
&nbsp
כן אתה כן, שלומי. כן אתה כן. מסכנה לינה... אבל היא לא יודעת שהבגרות הייתה אצל דריה?
&nbsp
מולי, הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה ללכת אל כנס שוטרים.

ופלאשבקים

ניר פרסמה תמונה שלה עם דריה, האחות החדשה שלה. שמש שואלת אם גם היא מאומצת. ניר אומרת שסוג של, אבל מי עוד? אור מתערבת ואומרת שאף אחת, נכון שמש? ודידי לא מבין. והיא מודה להורים שלה, ואימא שלה עצובה שהיא לא תראה אותה בבוקר. למרות שניר היא לא האדם שהכי כיף לראות בבוקר. חנן מסכים.
&nbsp
ספוילר לפרק של מחר ולמה שדידי יעשה בו-
&nbsp
"כותב לך שיר
עשיתי משהו שלא עשיתי אף פעם. כתבתי שיר לניר, הלחנתי אותו והקלטתי את עצמי שר אותו. אני הולך לתת לה את זה מחר לפני שהיא טסה. אסור שאף אחד ידע מזה!"
&nbsp
הוא גם פרסם הודעה בה הוא אומר שהאקדמיה הפסידו את הכוכבת הבאה שלהם. ניר והוא מחליפים מחמאות ודריה מתערבת באמצע.
&nbsp
ליהי העלתה תמונה שלה עם שלי, החברה הכי טובה שלה בעולם. דריה אומרת שהיא מראה לצופים מי אימא שלה. ליהי מתווכחת איתה ואומרת שדריה לא אוהבת את אימא שלה. אז דריה מתייגת את לינה ואומרת שהיא אוהבת אותה, מה שמעצבן את ליהי.
&nbsp
בנרו כתב בכעס לליהי שהיא תמיד מנסה לתקן אבל רק הורסת. ליהי מציע לו לכעוס על עצמו.
&nbsp
מולי שואל את יחזקאל אם הוא דיבר עם שלומי המוזר. יחזקאל לא מוכן לספר לו למה הוא עצבני.
&nbsp
מולי פרסם הודעה לפתוח עיניים. דידי ובנרו חוששים שהוא שוב לקח כדורים.
&nbsp
אביב מפרסם שהפיצה מחפשת עובדים, ושמש חושבת שסבא חי. אביב מסביר לה, ושמש מסבירה שבא לה לבכות. לא שאבא שלו קנה את הפיצה, על זה שסבא עדיין מת... ("עדיין"?!).
&nbsp
דריה רצתה לספר לאביב משהו מהטופ טן (שניר נשארת אצלה) והוא עצבן אותה, אז היא סיננה אותו.
&nbsp
אור עושה לילה לבן. אבל כולם ישנים אז אף אחד לא מגיב לה! היא לא מצליחה לישון ואין לה עם מי לדבר.
&nbsp
שמש שואלת את אור איך היא, אור מתה. שמש שואלת אם טוב או רע. "מתה טוב, זה כאילו מתה והולכת לגן עדן עם מלא חתיכים". ומתה רע? "גיהינום עם כונפות".

panda0zombie

New member
סבא עדיין מת

לא רוצה לצחוק מזה אבל זה מצחיק אותי

דידי כתב שיר לניר.. מקווה שגם נשמע אותו

panda0zombie

New member
תעלומת הסדרה עכשיו זה מי התקין את המצלמות

דווקא לאביב אין בעיה להודות שהוא הומו..

כן השיחה של אביב ואבא שלו על לקבל את מי שהוא נשמע כאילו האבא יוצא מהארון.

כן גם אני חשבתי שלינה יודעת שהבגרות הייתה אצל דריה. החקירה התחילה בגלל שלינה מצאה את הבגרות אצל דריה לא?

שיר m

Well-known member
לינה יודעת, אבל

עכשיו היא בטח תחשוב שדריה שיקרה לה...
&nbsp
מה שאני הבנתי מהפרק זה ששרון המורה גנבה את המבחן

panda0zombie

New member
גם אני חושבת ככה

כל הקטע עם עדנה ולא קשור אליי, הלחץ שלה.. אבל למה לה להפליל את דריה? איך היא יודעת בכלל לתת את הטיפ אליה מלכתחילה?

שיר m

Well-known member
אממ, אולי כי היא עבדה שם?

צריך לחזור לסוף העונה הקודמת ולראות מה היה ביניהן...

שרון השאירה את המבחן במכונת צילום, לא?

או שספציפית היא לא הייתה זהירה כשהיא צילמה את הבגרות בדיוק כשדריה עבדה שם.

שיר m

Well-known member
פרק טוב

ההבדל בין אמא של ליהי לאמא של דריה ואבא של אביב...
&nbsp
אביב אל תכעס על גיאגיא! יש לך אבא נהדר!
אבל כן, אבא של אביב, היית צריך לעדכן אותו בתוכניות שלך...
&nbsp
שלומי מתקדם אבל מסתבך...
&nbsp
ככה עושים סדרת קיץ- אור שמש וים. נמרוד ים.

&nbsp
דריה היתה חמודה ממש הפרק הזה.
&nbsp
ניר ודריה:):)
&nbsp
&nbsp

למעלה