נו? התקבלה?
איזה כיף לפתוח פרק עם ה-אילנה אביטל. או שלא. אגב, שמתם לב שאתמול דריה לא קריינה כלום? נו כבר, ניר... נו כבר... ולמה אתם מסמסים?! טוב, העיקר באמת שאתם ביחד.

כן, כמה אחיינים אמורים להיות למנהל?! תודה שרון המורה. איזה קטע, לפני רגע היה השמינייה וראיתי את דגנית ואבנר מתווכחים. קצת מזכיר... טוב, לא מזכיר. סתם דמיון קל. מי זאת עדנה?! מי גנב את הבגרות הזאת בכלל?!

ומי התקין את החרא הזה בשעון?! חולה על הכובע של ליהי. כן, דריה, לא כדאי ש... ליהי עם טאקט כמו של שלי.

שלומי, למה אתה עוד פה? ולמה אתה נהנה מזה יותר מדי? נשבע לכם שלרגע אתה יכול לחשוב שהוא באמת מתכוון לשלוח חיילים ולא להציץ בטלפון.

אל תאיימי עם לינה. אל תגידו לי שמר רוזינגר עומד לפטר עובדים... יחזקאל בטוח לא יעבור כלום.

איזה יופי שהן שוב מתואמות בלבוש! למה קוראים לה לירון? למה דווקא? ה-איחוד של השלישייה! או שלא ו"זה"...

מסכנה ניר. למה לעזוב את היבשת... שלושתכם פחדני רגשות! היא לא יודעת להגיד ליחזקאל, היא לא יודעת להגיד לדידי, והוא קשה לו להודות שהוא הומו. אני לא הייתי מוכן לגור עם דריה, זה מסוכן.

שלומי השוטר לתפארת. אכפת לו מקציר... טוב, אתה שברת לנוייר את היד או מה שזה לא היה!

מר רוזינגר רציני. אאוץ', מר רוזינגר! למה לפטר אנשים?

לליהי יש לב! ולשלי אין טאקט!

בוא'נה, גם לאור וגם לשמש יש כובעים כמו של ליהי. נואל הייתה מתוקה פעם. גם עכשיו היא מתוקה. אה, הפרופיל המזויף. רגע, יש לו חברים בכלל?!

אתה לא יכול להשתלט על המקום, מר רוזינגר... מה החלום שלך? להכין פיצות?! ממתי?! לקבל את מי שהוא... מה?!

אבא של ניר! לא התגעגעתי. לא, לינה, היית נותנת לו ללכלך קצת ואז הוא היה נכנע.

מסכנה ליהי.

שרון? איזה טמטום... אבל עכשיו זה נחשף.

אביב גדולה מיעל באיזה שמונה חודשים. יופי! ניר נשארת! נהדר! ודריה בצרות צרורות!

אימא של אור?

כן אתה כן, שלומי. כן אתה כן. מסכנה לינה... אבל היא לא יודעת שהבגרות הייתה אצל דריה?

מולי, הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה ללכת אל כנס שוטרים.