פלאשבק-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק-שבוע 5 שבוע מלא אחרון למחצית , כנראה יש רק 22-23 פרקים כי ביום חמישי מקרינים את הפרקים האחרונים באירוע של הוט...

דנית הלוי לניצחון!
מה? היא מועמדת טובה מאוד...
&nbsp
מצחיק המאבק של ליהי ודריה על אביב. אמנם בסדרה דריה ואביב הם חברים הכי טובים, אבל במציאות שירה ועמית חברים טובים יותר. ואני מדמיין או שליהי צריכה ידיד הומו שיראה אותה מודדת חזיות? ליהי, תעשי לי שייר!
&nbsp
"אני מוותר"? שוב פעם, דידי? אוי, דידי, למה שיקרת... ולמה אתה מנתק כשאתה שומע "ציקי"...
&nbsp
וואו... איזו יפה אביב פנקס בלבוש הזה, עם שושנה גיבסון... וקורעת. וזה באמת נראה כמו כיפה אדומה. בכל מקרה, ליהי פוגעת. איזו צעקה, ניר. "אם לא ילך לך במוזיקה תוכלי ללכת לגן חיות". זוכרים?
&nbsp
אני לא מבין, מולי עדיין בנבחרת? הוא לא יכול... איכס, ציקי.
&nbsp
זה המפגש? איפה דנית? איפה להקת סמארק ירוק? וליהי בדרך להפסיד, ברגע שיתגלה שהיא גנבה שיר... ואני לא חושב שאור תאהב את ההערות... אוי, ליהי בדרך לחסל את אביב. אמרתי לכם שניר שרה טוב!
&nbsp
בחייכם, בנרו ודידי, על מה אתם רבים? בשביל מה זה טוב?
&nbsp
"כל השאר טוסט גבנ"צ!". בסדר, מולי. קופירייטר לא תהיה. ושמש אולי פונה לקהל יעד שדומה לה, עם ה"לכו לבקש כסף מאבא". הוא הציע לה חברות עם זית. טוב, זה מקורי. אין פה ביסלי בצל או משהו? בייגלה? עוגיית עבאדי? לא? אבל חמודים.
&nbsp
ההה... בנרו...
&nbsp
דידי לא כזה מבין איך לדבר עם אנשים...
&nbsp
אביב, קואצ'ינג לא פה. בחייך, דריה. בחייך. ניר, פעם אחרונה שהיה לך רעיון זה הסתיים בהתקף לב. אהובה שלי, תביני שזה לא עובד, הרעיונות האלה.
&nbsp
אור, הייתי משלם הרבה כסף כדי לראות מה עובר לך בראש הבלונדיני המחומצן שלך. בנות, אתן אומרות מולטי טאלנט, אני אומר הפרעות קשב.
&nbsp
בחייך, אביב, תראה למה הפכת! הפכת למפלצת!
&nbsp
כן, ליהי, לא תכננת בדיוק את העניין הזה... אני חולה על ה"בהצלחה לי!" של שלי.
&nbsp
איזה מסכן נראה ציקי כשהוא הולך ככה על קביים. וזה הבריון? זה מי שמוביל את השיימינג, את השנאה, את ההומופוביה? זה? בחור על קביים? מסכן אביב.
&nbsp
המוזיקה של משימה בלתי אפשרית... יש!!!! שמש ואור! אור עולה בבוקר... שמש, הביאו שמש...
&nbsp
ניר, כששמת את דריה אחראית מטבח, לקחת בחשבון שהיא היפראקטיבית מדי? וזה בדיוק מה שחששתי מפניו...
&nbsp
ההה... ליהי... מסכנה... אימא שלך... לא יעזור לך, בנרו עסוק עם השטן. בנרו הבן... סליחה. לא משנה. לכאורה הוא עושה את זה בשבילה, כי היא רוצה שהוא יהיה הקפטן, אבל אינעל דינאק, זה בשביל עצמו!
&nbsp
"ציצי קטן"? בערוץ הילדים?
&nbsp
אוי, דריה...
&nbsp
פלאשבקים...
&nbsp
מסכנה ליהי. תראו מה היא כתבה...
&nbsp
"נשבר לי!!!!!!
זאת פעם חמישית שהיא עושה לי את זה. פעם חמישית שהיא לוקחת סיכה ומפוצצת את הבלון חלומות שלי. ואני שותקת לה. אני יודעת שהיא לא עושה את זה בכוונה. אני יודעת שהיא אוהבת אותי. אני יודעת שהיא אמא טובה, אבל למה היא חייבת תמיד ברגע האחרון להגיד איזו מילה אחת, לעשות איזה משהו קטן שיחרב הכל?! בא לי לצלצל לאבא שלי ולהגיד לו שאני רוצה לעבור לגור אצלו.
הוא יסכים תוך רגע! ואצלו אני לא אצטרך להתחשב בה ובמה שהיא צריכה, ובמה שחשוב לה... אני אוכל להיות אני: ילדה עם מלא חלומות שאני יכולה להגשים, ואבא שלי יהיה האדם המבוגר שידאג לי ויתחשב בי ויטפל בי!
אבל זה ישבור אותה. היא צריכה אותי. אז אני אמשיך לחייך ולהגיד שהכל בסדר. והיא תמשיך להרוס... נשבר לי."
&nbsp
מסכנה. פשוט... מסכנה. אבל מה עם בנרו? שום דבר עליו? אבל היא פרסמה תמונה שלה ושל אור בדרך לכבוש את האמפי. אור מחזקת את דבריה ואביב יורד עליה. דנית רוצה שתצלם חלק מהמופע ותעלה ל"קציר ולעניין".
&nbsp
בנרו מתייעץ!
&nbsp
"לכתוב בפורום
או.קיי. אז קיבלתי הצעה מאוד מפתה. מאודדדדדדדדד מפתה! ואני צריך עיצה. נגיד יש מישהו שהחליט להתיישב לכם על החיים ואז להתחיל לשתות אותם. כאילו לקחת לכם את החברים, להתקרב לחברה שלכם, לתפוס את המקום שלכם בנבחרת – והכל בכאילו נחמדות וכאילו "חברות". ובא לכם להחזיר לו, אבל עכשיו הוא חזק ויש לו כוח. ונגיד מגיע מישהו עם סוד על ה"חבר" הזה. סוד שיכול להפיל אותו וללמד אותו לקח. סוד שישפיל אותו ויחזיר את החיים שלכם בחזרה אליכם. מה הייתם עושים? מפרסמים את הסוד (שמאוד מאוד פוגע) או לא?"
&nbsp
להתקרב לחברה שלכם? זה כבר פאסה, בנרו. והוא מתייעץ עם מולי בנוגע לזה שהוא יורד לספסל.
&nbsp
דידי מנסה להתפייס עם תום. לדעתו עדיף לו בלי דריה! היא הילדה הכי מחופפת בארץ (מה שנכון). "לא," תום משיב, "כי ניר יותר נורמלית". דידי מכחיש.
&nbsp
ניר מפרסמת מודעה לפיצה באינסטגרם. ליהי יורדת על זה שדריה מכינה פיצות. אגב, אור מתעצבנת כי מולי אומר שהוא ושמש יבואו לעזור. ודריה מנסה להתחמק בכל דרך מתורנות מטבח.
&nbsp
אביב מתנצל שהוא לא מספיק לענות לכולם. ליהי אומרת שהוא עף על עצמו ואור חושפת בטעות שהן לא מופיעות עם שלי. אבל לטענתו של אביב, "דריה, לא יפה לקנא. זה עושה פוני קצר מאוד!". אביב גם מבטיח לניר שהוא יבוא אחרי בית ספר לעזור בפיצה.
&nbsp
שמש מודה למולי שהשלים בינה לבין אור.
&nbsp
דריה מסבירה שהיא מכינה פיצות. האמת שאף אחד לא נשמע נלהב... דריה מסבירה שהיא ראתה את סבא מכין פיצות כל כך הרבה פעמים, היא יודעת לעשות את זה. ואור? "ואני ראיתי את דוד שלי הוטרינר מסרס מלא כלבים, זה לא אומר שאני יכולה לעשות את זה בעצמי! ... עבדתי בתור פקידת קבלה במרפאה שלו!".
&nbsp
אור מעלה תמונה שלה ושל שמש: "שובו של הפאוור קאפל!". ליהי מגיבה בהתאם. שמש מסבירה שהן זוג פאוור בנות קאפל. ליהי לא ממש בסדר עם זה, לדריה יש בחילה. ואור ושמש מתכתבות ביחד בוואטסאפ. עם הרבה חיימי, מוש, אור ושמש.
&nbsp
שמש מעלה תמונה של האצבע והטבעת שלה באינסטגרם, וזה גורם לבלבול מה... דריה בשוק מזה שלשמש יש חבר לפניה. אביב מסביר כמה זה מוזר שהן יכולות להתכתב באינסטגרם כשהן בפיצה. ומתברר שאביב רצה לכתוב בפרטי לניר ולדריה "מי הסכים להיות חבר של שמש?". ובטעות רשם את זה בתמונה... הוא מתנצל בפני שמש בוואטסאפ. אביב אומר שחבל, הוא נהיה יותר רגיש מאז שיצא מהארון. ושמש מבריקה: "עד עכשיו לא היית רגיש לדברים? אז מה קשור הארון? מה? אתה לא אותו בן אדם? היית אביב לפני כן, אתה אביב עכשיו. אתה תהיה אביב מחר. וזהו והיתה לך פאדיחה וביקשת סליחה ויאללה מתקדמים."

panda0zombie

New member
אני מניחה שמולי עדיין בנבחרת
למרות שאני באמת מופתעת.. הייתי מצפה גם שישאירו אותו בבית קצת לנוח או משהו אבל לא שיחזור כל כך מהר לנבחרת
דידי באמת לא משהו בלדבר עם אנשים..
ציקי כנראה לא כזה מסכן

באמת שליהי מסכנה ממש בפרק הזה

panda0zombie

New member
בן בעסקה עם השטן
לא יפה בן.. חבל. אבל להגנתו הם באמת עשו הסכם
למה לדבר רע על ליהי? בחורה מסכנה סך הכל
אז בפרק הקודם זה היה תום שציקי התקשר אליו להגיד לו למחוק את הקלטות של אביב כנראה
אני די מחכה שהפרצוף של תום ייחשף ודידי יבין עד כמה חבר לא חבר הוא

דידי ממש במצב רוח רע היום. מתהפך ממש מהר. בדרך כלל הוא ממש מנומס ומקטין את עצמו מול אנשים כמו בן.
אולי יוכלו לשלב נושא של הפרעה נפשית? אם כבר הולכים על סדרות מציאותיות..

גם שמש ומולי וגם שמש ואור! איזה כיף
הצעת חברות מקורית במיוחד.. "תבקשו מאבא" שמש מותק
הפיצה של אור ושמש היה חמוד. דרך אגב זהו הפרק הראשון העונה שהן לא היו מתאומות בבגדים!

ליהי הייתה צריכה יותר לשבת על זה עם אמא ולא לסמוך על הבטחות באוויר. אבל עדיין מסכנה ליהי

אז ניר לא הגיעה לפגישת חצי גמר. אני סקרנית לשמוע מה רשמו עליה. ועל דנית.. איפה דנית בדיוק?
ליהי היא ממש הגדרה לפאסיב אגרסיב
היא צריכה להקשיב לשופטים. בסופו של דבר הם אלא שבוחרים אז כדאי לשמוע לעצות.

ניר, אל תציעי רעיונות יותר. לא עובד..
כזה מוזר שאין להם מספיק עובדים בשביל לקחת מישהו שיעזור לדריה. זה נראה כאילו כולם שם

אביב המלך!! סלב. באמת פוסט יפה, ילד חמוד
מסכן גם.. צריך להתמודד עם חתיכת טראומה עכשיו. מכאן ישר לקרב מגע

Roei152

Well-known member
מנהל
הבנות שולטות!!!!!!!!
אין על העצמה נשית ....
ניר בר גפן היא לגמר אלה לי רשף החדשה!!!!!!
שושי החדשה ):

חומר נפץ על דידי?
יותר נכון סתם חומר נפץ, לפי המצב של הפיצה...
&nbsp
דריה הכניסה שימורים של תירס למיקרו? דידי צדק. היא הילדה הכי מחופפת בארץ. דריה, זאת אשמתך! אשמתך אשמתך אשמתך! מי מכניס שימורים למיקרו?!
&nbsp
צודקת, ניר. קופסת שימורים במיקרו?! אגב דידי, רק אני מתעניין מה בנרו וציקי עושים בחוץ אחרי הפיצוץ? "מה זה, אחי, הפיצה שלכם נשרפת?" "בקטנה, אחי. מה אמרנו על דידי?".
&nbsp
אוי, אביב... כן, איזו בובה בדיוק? יש כמה. אני מבין לאיזה בובות הוא אולי מתכוון, אבל יש כמה... הנה לכם: http://pixar.wikia.com/wiki/Mutant_Toys. אותי זה פחות הפחיד.
&nbsp
אור מוסרת מסרים. יפה. ליהי הייתה צריכה לגמור עם בנרו בפנים. ואני חייב להגיד לכם, אור נראית כאן חכמה, היא זכרה את כל מה שליהי רצתה להגיד לבנרו ואמרה בעל פה...
&nbsp
מסכן אביב עם הטראומות. אבל חבל שהוא לא יכול להתמודד כמו החבר'ה שהוא מעורר בהם השראה. לא את שושנה!!!!!!!! רק לא את שושנה!!!!!!!!!!
&nbsp
F-16? מה אכפת לי, יש כבר F-35... מעניין העלילה. צבא, שוביניזם... טייסת, ניר? כיוונת גבוה. בנרו מגן על ניר. למה מי יהיה טייס? אתה? כולם יודעים שהיו לך משקפיים פעם!
&nbsp
כן, הנה מה שדיברנו עליו, ליהי נצמדת לדידי כדי לגרום לבנרו לקנא.
&nbsp
יחידת 8200? זה לא רק בנות! הרי היה שם גם את בוז'י הרצ... אה. לא משנה.
&nbsp
אני אגיד לכם מה העניין. נחום המנהל פשוט רוצה לפגוע בניר, כי הוא רואה בה איום כבד על עומר אדם. כי מה יש לו? עץ ירוק מפלסטיק? תימני. אתן לא שוות יותר, ניר, אל תשווי בין הגברים לבין אטדגי.
&nbsp
חה. הבנים אפילו לא התחילו את ההרצאה שלהם. מולי, אל תספר לו. שיסבול בשקט. שיחטוף את הכאפה.
&nbsp
כן, אור ושמש. רק אתן מתכנתות. לוחמות סייבר. בטח. "סתומי"? את, אור? מה פתאום! עלוקה.
&nbsp
יופי, דריה.
&nbsp
אור העלוקה.
&nbsp
אתה לא תטיף לי על פדגוגיה, אטדגי! לא! פשוט לא! אבל אני אסביר על הבנות: ז'אן דארק. היא יותר מחורפנת מדריה, היא הייתה בטוחה שהיא שומעת קולות שאומרים לה לשחרר את צרפת מידי האנגלים. מארי קירי. עבדה עם חומרים מסוכנים בלי כפפות מגן, מתה מרדיואקטיביות. גולדה מאיר. הבחורה סיגר מהלך, חולת סרטן ועוד מעשנת. ורוזה פארקס... טוב, אור, בסדר, אין לי משהו רע להגיד על רוזה פארקס, לוחמת לשוויון זכויות לשחורים. ומה מדונה קשורה?! כן. יעל ארד. מדליה ראשונה. אבל מי זה האחרון? מה הוא קשור? מה הוא השיג בחי... אה. זה אמור ל... אה. דריה, אני מציע שתגידי ללינה שנחום חושב שנשים לא שוות, ואז השוטרת תבוא אליו עם שוקר.
&nbsp
שושנה!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!! אביב!!!!!!!!!!! כן!!!!!!!!!!
&nbsp
מה בדיוק היה שם בסרטון?
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
האמת שלא מפורסם כלום בקציר ולעניין. רק על המחאה.
&nbsp
ליהי מפרסמת שכיף להיות לבד. אור אומרת שהיא תהיה איתה, מה שמעצבן את שמש. אבל אור מסבירה שהן חייבות להוציא לבן את העיניים. זה לא. בפרטי!!!! והיא פרסמה את הסרטון. דידי עושה פיפי. אבל לא יודעים שזה הוא. מה קרה שם, מעניין...
&nbsp
בנרו מציע שטח על הירח למכירה. ליהי מעוצבנת.
&nbsp
דידי כתב:
&nbsp
"אני לא מאמין! אני לא מאמין!
אני לא מאמין! אני לא מאמין! הינה, הדבר הכי גרוע שקרה לי בחיים חוזר עוד פעם! מה עושים? איך אני מתעורר מהסיוט הזה?! לא מספיק מה שעברתי באילת?!?! עכשיו הסרט פה! בקציר! כל החברים שלי! הנבחרת! עוד רגע כל מה שבניתי מתמוטט! ואפילו שלא רואים שזה אני... זה רק אומר שכמו שיש את הגרסא הזאת של הסרט, יש בטח את הגירסא המלאה... בא לי להכנס מתחת לשמיכה ולא לצאת. אני חייב לעשות משהו, אבל מה? מה אני יכול לעשות?!... איזה באסה להיות אני!"
&nbsp
ניר מפרסמת על ז'אן דארק. הבנים לא מבינים. דריה תומכת. ואבא שלה רוצה לבלות איתה. ניר בוכה בקבוצה על זה שהיא מכרה את שושנה. אביב ודריה חשבו שזה משהו רציני יותר ודריה כתבה שזאת "רק גיטרה". לא טוב. "שושנה גיבסון היא הגיטרה הראשונה שלי! אני כתבתי עליה את השיר הראשון! סבא הביא לי אותה כשהוא החליט שאני מוכשרת וששווה לקנות לי את הגיטרה הכי שווה ויקרה שיש בחנות! אני מסתובבת איתה צמוד כבר שנים! אני תכננתי ללמד את הילדים שלי לנגן עליה, כשיהיו לי ילדים!!! יש לה ערך מקצועי ואישי! "רק גיטרה" דריה? כן?!". אבל שניהם התנתקו.
&nbsp
אביב מפרסם את סופרמן, הגיבור שלו. מולי אומר שספיידרמן יותר שווה, אבל לצערו הוא נותן ספוילר לסרט של סופרמן, שמת. ואביב מנסה להסביר לדידי שהוא לא מתנהג יפה.
&nbsp
מולי פרסם תמונה שלו עם שמש... ואור רוצה תמונה משולשת. ובנרו מציע למולי למצוא לאור חבר.
&nbsp
דריה פרסמה על מארי קירי. יחזקאל (איפה הוא באמת?) תוהה אם זה וירוס שתקף את כל הבנות. ליהי מרגישה בחוץ. אבל אם דריה מובילה את זה, מה זה מעניין אותה? והיא ובנרו רבים גם שם. ודריה מנסה לעשות הרבה עבודות בבית כדי שלינה לא תקרקע אותה. לא עבד! היא גם שברה כוס וערבבה לבן וצבעוני...
&nbsp
אור פרסמה על רוזה פארקס. אביב תוהה אם היו שיעורים בהיסטוריה?
&nbsp
שמש פרסמה על גולדה מאיר. אור מתווכחת איתה אם היא ראש או ראשת ממשלה.

panda0zombie

New member
יאללה פמיניזם
אהבתי שמשלבים את הנושא הזה.
כל הכבוד לניר ודריה. רעיון ממש חמוד של מצעד הנשים המצליחות בהיסטוריה (מבין רבות אחרות)
מנהל שוביניסט. מה רע לו בלב?
מה היה אכפת לכותבים לתת משפט לחיילת.. שלא סתם תעמוד ככה

אני אוהבת את הסצנות של אביב ואבא שלו!
שיילך כבר לקרב מגע.. אנחנו כבר יודעים שיילך לו טוב.
התמוגג לי קצת הלב כשגילינו שאביב היה אחראי למכירת שושנה גיבסון. רגע זה רק נדמה לי או שהניצב דיבר?

אור העלוקה. שימצאו לה חבר כבר
שמש ומולי המתוקיםם. תאוריה: יהיה קטע בין מולי ואור באיזה שהוא שלב.

הפאוור קאפל נפרד! חבל על השטח בירח..
אור בהחלט יותר יפה מ"גמרנו וקקי מחייך" ותכלס היא עשתה עובדה טובה בלהיפרד מבנרו בשביל ליהי
כמובן שהיא פונה לדידי בשביל לגרום לו לקנא

הפיצה
דריה אשכרה הכניסה קופסאת שימורים למקרו? טוב להגנתה ייאמר שלחץ באמת יכול לגרום לך לעשות דברים מטומטמים
ניר תתני לדריה את הקרדיט על כיבוי האש.
לא שושנה! אבל היא אצל אביב בינתיים אז בסדר
לניר באמת יש בעיה של להודות בטעויות שלה ולקחת אשמה

דידי מתחיל כבר ממש לעוף על עצמו, שיירגע קצת. מה זה השינוי הקיצוני הזה בביטחון העצמי ככה בין לילה. הוא מתחיל להיות די מגעיל

מולי ואור?!
אני מקווה שלא. זה לא בסדר. אור יצאה שלילית בקטע אחר לעומת שמש, לא עובד בעיניי.
&nbsp
אגב, דריה עושה דברים מטומטמים גם בלי לחץ.

למעלה