חומר נפץ על דידי?
יותר נכון סתם חומר נפץ, לפי המצב של הפיצה...

דריה הכניסה שימורים של תירס למיקרו? דידי צדק. היא הילדה הכי מחופפת בארץ. דריה, זאת אשמתך! אשמתך אשמתך אשמתך! מי מכניס שימורים למיקרו?!

צודקת, ניר. קופסת שימורים במיקרו?! אגב דידי, רק אני מתעניין מה בנרו וציקי עושים בחוץ אחרי הפיצוץ? "מה זה, אחי, הפיצה שלכם נשרפת?" "בקטנה, אחי. מה אמרנו על דידי?".

אוי, אביב... כן, איזו בובה בדיוק? יש כמה. אני מבין לאיזה בובות הוא אולי מתכוון, אבל יש כמה... הנה לכם:
http://pixar.wikia.com/wiki/Mutant_Toys. אותי זה פחות הפחיד.

אור מוסרת מסרים. יפה. ליהי הייתה צריכה לגמור עם בנרו בפנים. ואני חייב להגיד לכם, אור נראית כאן חכמה, היא זכרה את כל מה שליהי רצתה להגיד לבנרו ואמרה בעל פה...

מסכן אביב עם הטראומות. אבל חבל שהוא לא יכול להתמודד כמו החבר'ה שהוא מעורר בהם השראה. לא את שושנה!!!!!!!! רק לא את שושנה!!!!!!!!!!

F-16? מה אכפת לי, יש כבר F-35... מעניין העלילה. צבא, שוביניזם... טייסת, ניר? כיוונת גבוה. בנרו מגן על ניר. למה מי יהיה טייס? אתה? כולם יודעים שהיו לך משקפיים פעם!

כן, הנה מה שדיברנו עליו, ליהי נצמדת לדידי כדי לגרום לבנרו לקנא.

יחידת 8200? זה לא רק בנות! הרי היה שם גם את בוז'י הרצ... אה. לא משנה.

אני אגיד לכם מה העניין. נחום המנהל פשוט רוצה לפגוע בניר, כי הוא רואה בה איום כבד על עומר אדם. כי מה יש לו? עץ ירוק מפלסטיק? תימני. אתן לא שוות יותר, ניר, אל תשווי בין הגברים לבין אטדגי.

חה. הבנים אפילו לא התחילו את ההרצאה שלהם. מולי, אל תספר לו. שיסבול בשקט. שיחטוף את הכאפה.

כן, אור ושמש. רק אתן מתכנתות. לוחמות סייבר. בטח. "סתומי"? את, אור? מה פתאום! עלוקה.

יופי, דריה.

אור העלוקה.

אתה לא תטיף לי על פדגוגיה, אטדגי! לא! פשוט לא! אבל אני אסביר על הבנות: ז'אן דארק. היא יותר מחורפנת מדריה, היא הייתה בטוחה שהיא שומעת קולות שאומרים לה לשחרר את צרפת מידי האנגלים. מארי קירי. עבדה עם חומרים מסוכנים בלי כפפות מגן, מתה מרדיואקטיביות. גולדה מאיר. הבחורה סיגר מהלך, חולת סרטן ועוד מעשנת. ורוזה פארקס... טוב, אור, בסדר, אין לי משהו רע להגיד על רוזה פארקס, לוחמת לשוויון זכויות לשחורים. ומה מדונה קשורה?! כן. יעל ארד. מדליה ראשונה. אבל מי זה האחרון? מה הוא קשור? מה הוא השיג בחי... אה. זה אמור ל... אה. דריה, אני מציע שתגידי ללינה שנחום חושב שנשים לא שוות, ואז השוטרת תבוא אליו עם שוקר.

שושנה!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!! אביב!!!!!!!!!!! כן!!!!!!!!!!

מה בדיוק היה שם בסרטון?

פלאשבקים!

האמת שלא מפורסם כלום בקציר ולעניין. רק על המחאה.

ליהי מפרסמת שכיף להיות לבד. אור אומרת שהיא תהיה איתה, מה שמעצבן את שמש. אבל אור מסבירה שהן חייבות להוציא לבן את העיניים. זה לא. בפרטי!!!! והיא פרסמה את הסרטון. דידי עושה פיפי. אבל לא יודעים שזה הוא. מה קרה שם, מעניין...

בנרו מציע שטח על הירח למכירה. ליהי מעוצבנת.

דידי כתב:

"אני לא מאמין! אני לא מאמין!
אני לא מאמין! אני לא מאמין! הינה, הדבר הכי גרוע שקרה לי בחיים חוזר עוד פעם! מה עושים? איך אני מתעורר מהסיוט הזה?! לא מספיק מה שעברתי באילת?!?! עכשיו הסרט פה! בקציר! כל החברים שלי! הנבחרת! עוד רגע כל מה שבניתי מתמוטט! ואפילו שלא רואים שזה אני... זה רק אומר שכמו שיש את הגרסא הזאת של הסרט, יש בטח את הגירסא המלאה... בא לי להכנס מתחת לשמיכה ולא לצאת. אני חייב לעשות משהו, אבל מה? מה אני יכול לעשות?!... איזה באסה להיות אני!"

ניר מפרסמת על ז'אן דארק. הבנים לא מבינים. דריה תומכת. ואבא שלה רוצה לבלות איתה. ניר בוכה בקבוצה על זה שהיא מכרה את שושנה. אביב ודריה חשבו שזה משהו רציני יותר ודריה כתבה שזאת "רק גיטרה". לא טוב. "שושנה גיבסון היא הגיטרה הראשונה שלי! אני כתבתי עליה את השיר הראשון! סבא הביא לי אותה כשהוא החליט שאני מוכשרת וששווה לקנות לי את הגיטרה הכי שווה ויקרה שיש בחנות! אני מסתובבת איתה צמוד כבר שנים! אני תכננתי ללמד את הילדים שלי לנגן עליה, כשיהיו לי ילדים!!! יש לה ערך מקצועי ואישי! "רק גיטרה" דריה? כן?!". אבל שניהם התנתקו.

אביב מפרסם את סופרמן, הגיבור שלו. מולי אומר שספיידרמן יותר שווה, אבל לצערו הוא נותן ספוילר לסרט של סופרמן, שמת. ואביב מנסה להסביר לדידי שהוא לא מתנהג יפה.

מולי פרסם תמונה שלו עם שמש... ואור רוצה תמונה משולשת. ובנרו מציע למולי למצוא לאור חבר.

דריה פרסמה על מארי קירי. יחזקאל (איפה הוא באמת?) תוהה אם זה וירוס שתקף את כל הבנות. ליהי מרגישה בחוץ. אבל אם דריה מובילה את זה, מה זה מעניין אותה? והיא ובנרו רבים גם שם. ודריה מנסה לעשות הרבה עבודות בבית כדי שלינה לא תקרקע אותה. לא עבד! היא גם שברה כוס וערבבה לבן וצבעוני...

אור פרסמה על רוזה פארקס. אביב תוהה אם היו שיעורים בהיסטוריה?

שמש פרסמה על גולדה מאיר. אור מתווכחת איתה אם היא ראש או ראשת ממשלה.