יאללה, דייט!
"אימא שלך במשטרה?". אתם מבינים למה אני לא קורא לו מוח? למרות שמה הוא מתוודה פתאום? מוזר... אני לא מבין מה האינטרס שלו לשמור על היחסים עם דריה. לעזאזל, הוא יחזור בתשובה (לפחות לפי הקטע בהתחלת הסדרה, שם כולם נוסעים איתו, אפילו ניר, דידי, בנרו ומולי ששונאים אותו) ויהיה עם דריה...

דריה רוסיה. גדול.

פאק, אביב מרגיש מנודה אפילו לפני שהוא סיפר משהו... דלגו על הקטע הזה, דידי.

חמודים, בנרו וליהי. וכן, בנרו, צימוקים זה ענבים שהרגו. גם לבנרו יש אבא. לכולם יש חרא הורים. מה זה? זה משהו בגנים של אביב פנקס, שבכל מקום שהיא הולכת יש חרא הורים? אתם יודעים, עם כל הכבוד לניר ודידי, אני חושב שבנרו-ליהי זה דווקא הזוג הטוב של הסדרה. או מולי ושמש... אני מבקש מכם להמציא לזוגות האלה שמות.

ניר, הצפת את כל הפיצה! אבל את החברה הכי טובה שיש.

גם דידי אחלה חבר. אבל אביב המסכן. יותר מדריה.

מה אביב ציפה שיקרה? "אני רוצה לשיר!" "בשום אופן לא!" "אז אני הומו!" "עם מי אתה שר? ניר? יופי. בחורה חמודה". אולי אם אביב היה מספר לאבא שלו, אז אבא שלו היה מבין. אבל בינתיים הוא מפקיר אותו, ומה אבא שלו עושה? נכון, מוכר ממריצים מגז עצבים. ופוגע באח של ניר שבמקרה נמצא בפלס"ר! אה, לא עובדת פה הבדיחה.

אז מולי לא מוגבל או משהו, סתם מגבלות פיזיות מזעריות. למה אתה זורק אותו לכדורסל, יא ערבי מתחזה ליהודי?! כי הוא כושי?!

הקול שדריה עשתה כשהיא ראתה את אביב... דווקא יפה הגרסה של ניר וליהי.

לגמרי יפה. היא תספר לו היום או מחר. אולי. אולי!

למה שמש לא מנחמת את מולי? דריה מסתכלת על בנרו וליהי כאילו... חמודה הנשיקה. כנראה שמה שמלהיב פה זה שליהי יזמה, כי היא נראית כזאת שעובדים בשבילה ולא הפוך.

דריה משוגעת. באמת. אני חייב לפלוט: "הההההההההההה!".

חמודה ניר. חמודה.

אוי, בנרו מסיים אחרון? לא טוב. טוב, דידי גאון! אילנה וסיגל ענקים. אילנה אביטל?! רק עכשיו קלטתי... אבל הדבר האחרון שצריך לשיר לדידי זה "שובי שובי שובי לים"...

חמוד שכולם בודקים תשובות... ריאליסטי משהו. "הההההההההההההה!" היה גם מאחורה?! חיוך נחמד של שמש ודריה. אור מצלמת סלפי... גדול. לא יודע למה, רגע חמוד. וחמוד שבנרו מחזיק את ליהי. רק מסכן מולי.

"לא רווק". ביטוי נחמד. ליהי, מה את שואלת אותו ע, ע , ע, ער? מה ששנוא עלייך אל תעשי לחברך החדש! נו, אביב, תזרום קצת...

בת אלף, גלית גוטמן שלי סלע! למה?! למה?! למה?! למה?! סליחה, חברים, הדברים נאמרו מתוך כאב. קנית מתנה? בנרו, שלא תחשוב שאתה מתלהב. כאילו, אחלה והכל, אבל שהיא לא תחשוב. קנית לה שטח על הירח?! הוגו ועדי אוכלים את הלב, להם יש רק אבן! הההה... חבל, ליהי... אבל שימו לב שגם היא מצטערת... רגע, היה כתוב שם שהכלי של ליהי נקרא זומבה?

אוי, אביב. איזה וידוי.

אתם יודעים מה? ריאליסטי מאוד. יפה מאוד.

ועכשיו, פלאשבקים!

ליהי העלתה תמונה שלה ושל בנרו. דריה קוראת להם "דוגמנים של איך נראה זוג דביק, משעמם, דגם איקאה, קיצ' וחלול". דנית הלוי מסרבת להכניס את זה לאתר: "'קציר ולעניין"'זה אתר חדשות מכובד, לא שאריות עולב של חדשות הבידור". אור ושמש טוענות שהיא חשה. אגב, שמש טוענת שהם זוג יפה, מולי אומר שהיא צודקת. אור ושמש מפרגנות לליהי בוואטסאפ- רק שאור אומרת שהיא ושמש חברים, בלי נשיקות וכל זה.

זוכרים שמולי העלה תמונות של שמש? אז בנרו מעלה ירח... אתם יכולים לתאר איך בתיה מגיב... אגב, הוא חושב שבנרו מקדיש את זה "לשמש של הלילה". לא, מולי, תירגע. מולי ודידי מדברים איתו על זה ודידי שמח שהם שני רווקים... רגע...

דידי מבין את אביב. הוא גם פרסם תמונה שלו ושל בנרו, ולצערו שמש הגיבה ב"זוג מושלם" (היא התכוונה לתמונה של ליהי ובנרו). דידי ואביב גם מתכתבים והם מודים אחד לשני.

ניר (שלא הופיעה היום הרבה!) פרסמה את זה:

"5 סיבות למה את לא צריכה להיות עם מוח (להגיד לדריה כל פעם כשהיא נופלת)
1. הוא ילד מעצבן, אלים, לא חכם ונצלן
2. הוא עשה את אתגר הקינמון וכמעט הרס לבן, לדידי ולמולי את הבריאות, אבל באמת
3. הוא גנב כסף מסבא (כשהיה בבית חולים!!!!!!!) ורצה שאת תיקחי את האשמה
4. כי הוא לא באמת מבין כמה את מדהימה, וחכמה, ויפה, ומצחיקה, ושנונה, וטובת לב, ונדיבה וחברה טובה, וחתיכה ומהממת!
5. כי את מדהימה, וחכמה, ויפה, ומצחיקה, ושנונה, וטובת לב, ונדיבה וחברה טובה, וחתיכה ומהממת!"

אביב כתב:

"חכם סיני פעם אמר...
ציטוט יפה של חכם סיני (לאו צ'ה???) שמצאתי ונראה לי קשור למה שעבר עליי היום:
" פחד הינו תגובה טבעית להתקרבות לאמת."
אז ככל שאני מתקרב אל האמת, אני פוחד יותר. אבל אני גם יודע שהגיע הזמן שלי להגיד את האמת. מתי בדיוק? למי עוד? מה לעשות אם יגיבו טוב או רע? עוד לא יודע.
אבל אני מרגיש שאני פוחד ובאותו הזמן גם נהיה מאושר ומשוחרר. זה הגיוני?"

אבא של אביב מנסה להבין מה קורה לו.

מולי מתלבט למי לספר את הבשורות- לטענתו בנרו יתעצבן אם הוא יספר לדידי ויוציא אותו מהנבחרת אם הוא יספר לו. מצד שלישי שמש: "שהכי לא מעניין אותה כדורגל אבל יכולה להגיד את הדבר הכי מתוק ומקסים ולשפר לי את המצב רוח".

אגב, הוא שאל את שמש אם בא לה לעשות משהו... שמש בתגובה? "כן. מה בא לך? אפשר לראות אם יש סרט מעניין או ללכת לאכול גלידה או לנסוע לחוף הים ולראות את השקיעה או אפשר לבוא אליי ולראות סרט או לעשות שיעורי בית או שתבוא איתי לקניון כי אני צריכה לקנות חולצה חדשה או – לא יודעת. תציע אתה". כשבא לה לעשות משהו היא מאוד ספונטנית ויצירתית. בסוף אימא שלה הכינה פנקייקים. אז הוא בא.

דריה...

"פח פח פח פח
לא, החיים שלי זה חתיכת פרק גרוע בטלנובלה. לא מספיק הסתבכתי עם אמא שלי ועם המשטרה, ועם סבא, ועם ניר. לא מספיק האביר שלי מוח נעצר או בחקירה או לא יודעת כבר מה. אז גם הייתי צריכה לראות היום את ברבי בת וברבי בן מתנשקים לפני המבחן. פח. כל היומיים האלה הם פח. כל החיים שלי הם פח. פח פח פח."

מוח מבקש מדריה למחוק אותו מהאנשי קשר שלה ולשכוח ממנו. הוא חוסם אותה.

אור העלתה את הסלפי הלא נכון... פשוט היא לא יצאה טוב ברגיל.

שימו לב מה שמש כתבה... זה אחרון כי זה כזה חמוד:

"אף פעם לא היו לי פרפרים כאלה בבטן. על זה כולם מדברים כשמדברים על אהבה????? שיט. כתבתי: "אהבה". בטח הגזמתי. זה לא שאני אוהבת את מולי. כאילו הוא חתיך למות, ויש לו חיוך מהפנט, והוא מצחיק אותי ומעניין לי לדבר איתו והוא מסתכל עליי במבט מיוחד כזה והוא נותן לי להרגיש שאני חכמה ומעניינת ומיוחדת ויפה ואינטלגנטית וכיפית. ואני חושבת עליו גם את הדברים האלה. אבל זה לא אומר שאני מאוהבת בו. או שכן?
שיט. כן."