פלאשבק- שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק- שבוע 3 מה יקרה בעלילה ההיטסטורית?
מה יקרה עם דידי וניר? האם שדידי העלה תמונה "בקרוב במהדורה זוגית..." התכווון לניר או שמא לליהי?
מה יקרה עם דריה ויחזקאל ?

panda0zombie

New member
היסטוריה נוספת בערוץ הילדים?
בנרו וליהי חמודים מתמיד.. מצחיק שעושים כזה דרמה מנשיקה בלחי (ערוץ הילדים בכל זאת שומר קצת על התמימות שלו?)
הוא קנה לה שטח על הירח בתוספת של כמה מילות עידוד ומוטיבציה.. זה בן זוג טוב
שלי חייבת להרוס
&nbsp
ליהי חוזרת למקורות ולביצ'יות. בדיוק התחלתי לשאול את עצמי מתי תתחיל היריבות
אני מניחה שניר תחזור להופיע עם אביב בהמשך או שהוא יגיד לה לקפוץ לו אחרי שככה שיחקה איתו
&nbsp
אני מופתעת ממוח.. מה קרה שהוא החליט בסוף כן להודות? נפלו נקיפות מצפון?
דריה את מטומטמת. אל תרחמי עליו.. תקשיבי לניר היא חכמה
אני רוצה לראות יותר מלינה אמא של דריה
&nbsp
מסכן מולי.. לא חבל? עכשיו יגרשו אותו מהנבחרת או שבן ודידי יבואו במבצע החזרה יצירתי?
&nbsp
אביב
אני ממש מבואסת בשבילו. מה אם האמא בדיוק?
דידי נשמה טובה שככה בא לעזרת חבר (למרות שתכלס הם לא ממש חברים). אהבתי לשמוע את השיחות שלהם. סצנות יפות
גם הסצנה עם האבא.. שיראה כבר מה שהבן שלו מנסה להגיד לו
סיימו בסוף שבזה שדידי הוא הבן אדם הראשון שאביב מספר לו על מה שיושב עליו. עוד היסטוריה פה
למרות שאני חושבת שמחר אביב יצליח להתחמק מזה ולהגיד לו שהוא לא שמע נכון או משהו
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
דווקא מוצא חן בעיני
שדידי הוא הראשון שאביב מספר לו , כי הוא אמור להיות בן זוגה של ניר , ואין כמו דעה חיובית מחבר טוב על בן זוג...
ליהי חזרה לביציות , דרך אגב הלוגו של האקדמיה למוסיקה , נ הוא לא הלוגו במציאות של האקדמיה סתם לידיעה אישית.......
היא ובן התחבברו... והיא עוד תפגע בו...

יאללה, דייט!
"אימא שלך במשטרה?". אתם מבינים למה אני לא קורא לו מוח? למרות שמה הוא מתוודה פתאום? מוזר... אני לא מבין מה האינטרס שלו לשמור על היחסים עם דריה. לעזאזל, הוא יחזור בתשובה (לפחות לפי הקטע בהתחלת הסדרה, שם כולם נוסעים איתו, אפילו ניר, דידי, בנרו ומולי ששונאים אותו) ויהיה עם דריה...
&nbsp
דריה רוסיה. גדול.
&nbsp
פאק, אביב מרגיש מנודה אפילו לפני שהוא סיפר משהו... דלגו על הקטע הזה, דידי.
&nbsp
חמודים, בנרו וליהי. וכן, בנרו, צימוקים זה ענבים שהרגו. גם לבנרו יש אבא. לכולם יש חרא הורים. מה זה? זה משהו בגנים של אביב פנקס, שבכל מקום שהיא הולכת יש חרא הורים? אתם יודעים, עם כל הכבוד לניר ודידי, אני חושב שבנרו-ליהי זה דווקא הזוג הטוב של הסדרה. או מולי ושמש... אני מבקש מכם להמציא לזוגות האלה שמות.
&nbsp
ניר, הצפת את כל הפיצה! אבל את החברה הכי טובה שיש.
&nbsp
גם דידי אחלה חבר. אבל אביב המסכן. יותר מדריה.
&nbsp
מה אביב ציפה שיקרה? "אני רוצה לשיר!" "בשום אופן לא!" "אז אני הומו!" "עם מי אתה שר? ניר? יופי. בחורה חמודה". אולי אם אביב היה מספר לאבא שלו, אז אבא שלו היה מבין. אבל בינתיים הוא מפקיר אותו, ומה אבא שלו עושה? נכון, מוכר ממריצים מגז עצבים. ופוגע באח של ניר שבמקרה נמצא בפלס"ר! אה, לא עובדת פה הבדיחה.
&nbsp
אז מולי לא מוגבל או משהו, סתם מגבלות פיזיות מזעריות. למה אתה זורק אותו לכדורסל, יא ערבי מתחזה ליהודי?! כי הוא כושי?!
&nbsp
הקול שדריה עשתה כשהיא ראתה את אביב... דווקא יפה הגרסה של ניר וליהי.
&nbsp
לגמרי יפה. היא תספר לו היום או מחר. אולי. אולי!
&nbsp
למה שמש לא מנחמת את מולי? דריה מסתכלת על בנרו וליהי כאילו... חמודה הנשיקה. כנראה שמה שמלהיב פה זה שליהי יזמה, כי היא נראית כזאת שעובדים בשבילה ולא הפוך.
&nbsp
דריה משוגעת. באמת. אני חייב לפלוט: "הההההההההההה!".
&nbsp
חמודה ניר. חמודה.
&nbsp
אוי, בנרו מסיים אחרון? לא טוב. טוב, דידי גאון! אילנה וסיגל ענקים. אילנה אביטל?! רק עכשיו קלטתי... אבל הדבר האחרון שצריך לשיר לדידי זה "שובי שובי שובי לים"...
&nbsp
חמוד שכולם בודקים תשובות... ריאליסטי משהו. "הההההההההההההה!" היה גם מאחורה?! חיוך נחמד של שמש ודריה. אור מצלמת סלפי... גדול. לא יודע למה, רגע חמוד. וחמוד שבנרו מחזיק את ליהי. רק מסכן מולי.
&nbsp
"לא רווק". ביטוי נחמד. ליהי, מה את שואלת אותו ע, ע , ע, ער? מה ששנוא עלייך אל תעשי לחברך החדש! נו, אביב, תזרום קצת...
&nbsp
בת אלף, גלית גוטמן שלי סלע! למה?! למה?! למה?! למה?! סליחה, חברים, הדברים נאמרו מתוך כאב. קנית מתנה? בנרו, שלא תחשוב שאתה מתלהב. כאילו, אחלה והכל, אבל שהיא לא תחשוב. קנית לה שטח על הירח?! הוגו ועדי אוכלים את הלב, להם יש רק אבן! הההה... חבל, ליהי... אבל שימו לב שגם היא מצטערת... רגע, היה כתוב שם שהכלי של ליהי נקרא זומבה?
&nbsp
אוי, אביב. איזה וידוי.
&nbsp
אתם יודעים מה? ריאליסטי מאוד. יפה מאוד.
&nbsp
ועכשיו, פלאשבקים!
&nbsp
ליהי העלתה תמונה שלה ושל בנרו. דריה קוראת להם "דוגמנים של איך נראה זוג דביק, משעמם, דגם איקאה, קיצ' וחלול". דנית הלוי מסרבת להכניס את זה לאתר: "'קציר ולעניין"'זה אתר חדשות מכובד, לא שאריות עולב של חדשות הבידור". אור ושמש טוענות שהיא חשה. אגב, שמש טוענת שהם זוג יפה, מולי אומר שהיא צודקת. אור ושמש מפרגנות לליהי בוואטסאפ- רק שאור אומרת שהיא ושמש חברים, בלי נשיקות וכל זה.
&nbsp
זוכרים שמולי העלה תמונות של שמש? אז בנרו מעלה ירח... אתם יכולים לתאר איך בתיה מגיב... אגב, הוא חושב שבנרו מקדיש את זה "לשמש של הלילה". לא, מולי, תירגע. מולי ודידי מדברים איתו על זה ודידי שמח שהם שני רווקים... רגע...
&nbsp
דידי מבין את אביב. הוא גם פרסם תמונה שלו ושל בנרו, ולצערו שמש הגיבה ב"זוג מושלם" (היא התכוונה לתמונה של ליהי ובנרו). דידי ואביב גם מתכתבים והם מודים אחד לשני.
&nbsp
ניר (שלא הופיעה היום הרבה!) פרסמה את זה:
&nbsp
"5 סיבות למה את לא צריכה להיות עם מוח (להגיד לדריה כל פעם כשהיא נופלת)
1. הוא ילד מעצבן, אלים, לא חכם ונצלן
2. הוא עשה את אתגר הקינמון וכמעט הרס לבן, לדידי ולמולי את הבריאות, אבל באמת
3. הוא גנב כסף מסבא (כשהיה בבית חולים!!!!!!!) ורצה שאת תיקחי את האשמה
4. כי הוא לא באמת מבין כמה את מדהימה, וחכמה, ויפה, ומצחיקה, ושנונה, וטובת לב, ונדיבה וחברה טובה, וחתיכה ומהממת!
5. כי את מדהימה, וחכמה, ויפה, ומצחיקה, ושנונה, וטובת לב, ונדיבה וחברה טובה, וחתיכה ומהממת!"
&nbsp
אביב כתב:
&nbsp
"חכם סיני פעם אמר...
ציטוט יפה של חכם סיני (לאו צ'ה???) שמצאתי ונראה לי קשור למה שעבר עליי היום:
" פחד הינו תגובה טבעית להתקרבות לאמת."
אז ככל שאני מתקרב אל האמת, אני פוחד יותר. אבל אני גם יודע שהגיע הזמן שלי להגיד את האמת. מתי בדיוק? למי עוד? מה לעשות אם יגיבו טוב או רע? עוד לא יודע.
אבל אני מרגיש שאני פוחד ובאותו הזמן גם נהיה מאושר ומשוחרר. זה הגיוני?"
&nbsp
אבא של אביב מנסה להבין מה קורה לו.
&nbsp
מולי מתלבט למי לספר את הבשורות- לטענתו בנרו יתעצבן אם הוא יספר לדידי ויוציא אותו מהנבחרת אם הוא יספר לו. מצד שלישי שמש: "שהכי לא מעניין אותה כדורגל אבל יכולה להגיד את הדבר הכי מתוק ומקסים ולשפר לי את המצב רוח".
&nbsp
אגב, הוא שאל את שמש אם בא לה לעשות משהו... שמש בתגובה? "כן. מה בא לך? אפשר לראות אם יש סרט מעניין או ללכת לאכול גלידה או לנסוע לחוף הים ולראות את השקיעה או אפשר לבוא אליי ולראות סרט או לעשות שיעורי בית או שתבוא איתי לקניון כי אני צריכה לקנות חולצה חדשה או – לא יודעת. תציע אתה". כשבא לה לעשות משהו היא מאוד ספונטנית ויצירתית. בסוף אימא שלה הכינה פנקייקים. אז הוא בא.
&nbsp
דריה...
&nbsp
"פח פח פח פח
לא, החיים שלי זה חתיכת פרק גרוע בטלנובלה. לא מספיק הסתבכתי עם אמא שלי ועם המשטרה, ועם סבא, ועם ניר. לא מספיק האביר שלי מוח נעצר או בחקירה או לא יודעת כבר מה. אז גם הייתי צריכה לראות היום את ברבי בת וברבי בן מתנשקים לפני המבחן. פח. כל היומיים האלה הם פח. כל החיים שלי הם פח. פח פח פח."
&nbsp
מוח מבקש מדריה למחוק אותו מהאנשי קשר שלה ולשכוח ממנו. הוא חוסם אותה.
&nbsp
אור העלתה את הסלפי הלא נכון... פשוט היא לא יצאה טוב ברגיל.
&nbsp
שימו לב מה שמש כתבה... זה אחרון כי זה כזה חמוד:
&nbsp
"אף פעם לא היו לי פרפרים כאלה בבטן. על זה כולם מדברים כשמדברים על אהבה????? שיט. כתבתי: "אהבה". בטח הגזמתי. זה לא שאני אוהבת את מולי. כאילו הוא חתיך למות, ויש לו חיוך מהפנט, והוא מצחיק אותי ומעניין לי לדבר איתו והוא מסתכל עליי במבט מיוחד כזה והוא נותן לי להרגיש שאני חכמה ומעניינת ומיוחדת ויפה ואינטלגנטית וכיפית. ואני חושבת עליו גם את הדברים האלה. אבל זה לא אומר שאני מאוהבת בו. או שכן?
שיט. כן."
&nbsp

panda0zombie

New member

שמש ומולי כל כך חמודים! צריך יותר סצנות שלהם. האופציות שאני רואה עכשיו בשבילם זה "שולי" "מומש" או "שמולי"
זוג מקסים
ציטוט יפה של החכם הסיני מאת אביב
בנרו וליהי גם ממש חמודים.. לפחות לפי הפרק הזה. בטח בפלאשבקים נתחיל לראות הרבה ירחים. שם בשבילם.. "בנהי" "לירו"?
זה מרגיש כאילו כולם נמצאים בתאג"ד
כל כך הרבה אנשים מופיעים שם

שמולי?
האמת שכאן רק שניים מופיעים (אביב פנקס וגיא אריאלי- אבא של אביב) אבל כן... כולם שם או שיחקו בגאליס או באופן כללי היו בערוץ הילדים איכשהו...

Roei152

Well-known member
מנהל
שמש ומולי
נצטרך לחכות שהם ימציאו לעצמם "סושי ומושי" משלהם..
יוסי אתה אוהב אותם או לא? משום מה נתפס לי שלא ....

Roei152

Well-known member
מנהל
ידעתם שאביב פנקס
הייתה המפקדת של ספיר בן רובי בצבא? היא עשתתה תפקיד דומה למה שהיא עושה בתאג"ד...
סתם שתדעו....

יום ארוך עם סדרות
החיים שדריה מתארת הם די משעממים. כן, האמת שאני יודע שזאת לא באמת אזעקה...
&nbsp
די עם פרמדיקים. לא. די. כואב לי. חה, דידי ואביב פצועים.
&nbsp
עלק מעריצה סודית. מה?! יחזקאל לא בכלא?! בן זונה יחזקאל.
&nbsp
אור בת 72! ולא התנשקה? דידי מציל את ניר.
&nbsp
מולי בדרך לאבדון לדעתי.
&nbsp
לא סנדוויץ' טונה! הוא מקולקל! רגע... רק אני צחקתי מזה שכל השיחה, הבחור עונה לבנרו בהבעות ובתנועות? יפה לבנרו.
&nbsp
תצעק, יא דביל, דידי!
&nbsp
אביב, יחזקאל לא עף על עצמו. זאת דריה. אבל יופי שאביב קשוח.
&nbsp
וואו, אור, הסקת מסקנות נהדרת. אבל היא נראית מסכנה.
&nbsp
אני לא מאמין! ליהי ממציאה שם לזוג שלהם! "ליבן", בטח. אבל קצת מזכיר את עדי ואדם. עם כל הצער... טוב, אולי עדיף "הפאוור קאפל".
&nbsp
גם את מתבלבלת ביניהן, ניר? אור לא מדברת עליה... אגב, מה התפקיד של המנהל נחום? מה, הוא עומד שם וצועק בזמנים אקראיים "רעידת משנה!"?
&nbsp
"ברבי"... די עם זה! די עם פרמדיקים ואינפוזיות! די!!!!!!!!!
&nbsp
דריה מאחרת. "תמותי"?! נחום! בחייך! "הגוזייה של אלזה ואנה"?!
&nbsp
חמודה שמש. שיחה חמודה.
&nbsp
ממתי דנית הלוי מתעניינת במה שהיא הגדירה "שאריות עולב של חדשות הבידור"? "למדה את הלקח"? ממתי בנרו בצד שלה? אני מרגיש ריב מתקרב... בינו ובין דידי? לבחורה יש בעיות...
&nbsp
הנשמה! אני רוצה לראות הנשמה! אה... לא... אור לא מתה, היא יותר ממתה, היא התעלפה.
&nbsp
מסכן מולי... לפחות שמש הגנה עליו.
&nbsp
יפה, אביב. יפה. שיט!!!!!!!! דריה!!!!!!!!!!
&nbsp
ליהי... שמתי לב שעמית ושירה עושים הרבה סצנות ביחד. מצחיק בהתחשב בחברות האמיתית שלהם.
&nbsp
אכן רעידת אדמה.

והפלאשבקים
ליהי- העלתה את התמונה שלה עם בנרו. הוא לא הגיב. הוא אומר לה בוואטסאפ שהוא סתם היה חייב ללכת לרגע. השלישייה חוגגת את זה שניר לא בתחרות.
&nbsp
בנרו- ליהי השתלטה לו על האינסטגרם! אגב, מולי שואל אותו- מה היה קורה אם הוא היה שומע את ליהי אומרת עליו משהו לא יפה?
&nbsp
דידי פרסם-
"סודי!
זה לא היה כזה מסובך. ברגע ששמעתי את ליהי מטנפת על ניר ועל התוכנית שלה להעיף אותה מהתחרות, היה לי ברור שצריך לעשות משהו. אז בסך הכל הברזתי באמצע התרגיל, התגנבתי למזכירות, שיקרתי לנחום שאני צריך משהו מהמזכירה, הלכתי להכין לה קפה בחדר מורים (שמעתי שהיא אוהבת נס עם שני סוכרזית), הבאתי לה את הקפה, הייתי נחמד אבל בלי לעורר חשדות אצלה ואז דיברתי איתה על התחרות ועל הרשימה והיא הסכימה לתת לי טופס וסידרתי שניר תוכל לשיר. זה אומר שאני בעניין של ניר. איזה שטויות.
קראתי עכשיו את מה שכתבתי ו – וואלה... יש מצב שאולי תום צודק?
אבל אסור שהיא תדע. לא על מה שתום אמר ועל זה שהוא אולי צודק. ובעיקר אסור שהיא תדע שאני ארגנתי את זה שהיא תוכל להשתתף בתחרות."
&nbsp
וואו! יפה, דידי! אגב, תום אומר לו שהוא בעניין שלה.
&nbsp
לדעת ניר- היא ואביב זה הפאוור קאפל! דידי מבולבל. ואביב כועס עליה.
&nbsp
אביב עומד להרוג אותה...
&nbsp
"דברים שניר ששכחה אצלי או נתנה לי ואני חייב להעיף מהבית שלי!
1. החולצות שקנינו לפני הקיץ – לתרום להומלסים
2. הדובי שהיא קנתה לי ליום הולדת שנה שעברה – לתרום למחלקת ילדים בבית חולים.
3. אלבום תמונות שלה של דריה ושלי – לזרוק. (חוץ מהתמונות שלי ושל דריה)
4. הדיוידי של כל סדרת הארי פוטר שראינו בפסח שעבר – למסור.
5. הפתקים, המכתבים, הגלויות – לגרוס."
&nbsp
דריה מחפשת את אביב. תראו מה היא כתבה...
&nbsp
"OMG
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. זה מדהים! זה מדהים! זה מדהים! איך לא ידעתי?! איך הוא לא סיפר לי?!?! עם מי הוא דיבר בטלפון???? ממתי הוא יודע? יותר קל לו בחיים עכשיו? ניר יודעת? אבא שלו יודע? אמא שלו בקנדה יודעת? יש לי המון המון המון שאלות לאביבי, אביבי החיייייייים שלי, אז ברור שהשאלה הראשונה היא למי הוא מספר קודם לניר או לי. אבל אחרי זה – רגע. אולי אני לא צריכה לדבר איתו על זה? אולי הוא צריך מיוזמתו לדבר איתי? מה עושים? אף פעם לא היה לי חבר גיי בארון. איך אני אמורה להתנהג איתו עכשיו?....."
&nbsp
אגב, אימא שלה מאוד כועסת כי היא שמעה משכנה שדריה לא בבית ספר.
&nbsp
שמש שולחת למולי תמונות מכוערות כדי לשאול אם הוא עדיין יצא איתה. הוא לא עונה. עצוב.

panda0zombie

New member
יש גם בניהי

ליהי קצת יותר מידי מכורה
הייתי גם בטוחה שיחזקאל בכלא..
גם אני צחקתי כשהבחור עם הסנדוויץ' לא ענה לבן וליהי במילים..

מה זה אומר
אם כשבתקצירים היה כתוב "בן מגלה מה זה אומר להיות חבר של ליהי"...
&nbsp
ישר חשבתי לעצמי "אה, היא תהיה יותר מדי ברשתות החברתיות?".

למעלה