פלאשבק ל 1983
למרות שאלכס לא אוהב את הלהקה הזו אני עוקף בתקווה שלא יראה את מה שאני כותב...
להקת ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA בהנהגתו של ג'ף לין היתה פעילה משנת 1972 טהיא קיימת בשינויי הרכב בלתי פוסקים עד היום (אלבומה האחרון ZOOM המאכזב למדי הופיע לפני שנה) הוציאה כמה אלבומי מופת בסוף שנות ה 70 ותחילת ה 80. אציין בקצרה את OUT OF THE BLUE מ 1977, את DISCOVERY המופלא מ 1979, את TIME המעולה מ 1981, והאלבום הבא - SECRET MESSAGES מ 1983. את זה האחרון מצאתי בחנות דיסקים קטנה ונידחת בת"א ב 30 שקלים... חטפתי אותו באותה שניה כדי להשלים את אוסף הדיסקים שלי מאלבומי הלהקה... והוא עושה לי פלשבקים... כל שיר מזכיר לי את התקופה, למרות שלא שמעתי את האלבום הזה אולי 15 שנה, זכרתי כל שיר בו.... אז רציתי להמליץ לכם על האלבום המעולה הזה, אני בספק אם אפשר למצוא אותו בחנויות, העותק שאני מצאתי הוא לבטח איזה שארית שנשארה בחנות הזו שלא הצליחו למכור כבר כמה שנים..... אז בעידן האינטרנט - ומחוסר ברירה - תורידו, תורידו, תורידו. המומלצים שלי: SECRET MESSAGES - השיר הפותח, היה גם סינגל LOSER GONE WILD STRANGER ROCK'N'ROLL IS KING שהוא הסינגל המוכר ביותר מהאלבום FOUR LITTLE DIAMONDS שמתחיל מאוד מצחיק - OK - TO THE FOUR. ......FOUR!!!! מומלץ. מאוד.
למרות שאלכס לא אוהב את הלהקה הזו אני עוקף בתקווה שלא יראה את מה שאני כותב...