פלאשבק ל 1983

alpha80

New member
פלאשבק ל 1983

למרות שאלכס לא אוהב את הלהקה הזו אני עוקף בתקווה שלא יראה את מה שאני כותב...
להקת ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA בהנהגתו של ג'ף לין היתה פעילה משנת 1972 טהיא קיימת בשינויי הרכב בלתי פוסקים עד היום (אלבומה האחרון ZOOM המאכזב למדי הופיע לפני שנה) הוציאה כמה אלבומי מופת בסוף שנות ה 70 ותחילת ה 80. אציין בקצרה את OUT OF THE BLUE מ 1977, את DISCOVERY המופלא מ 1979, את TIME המעולה מ 1981, והאלבום הבא - SECRET MESSAGES מ 1983. את זה האחרון מצאתי בחנות דיסקים קטנה ונידחת בת"א ב 30 שקלים... חטפתי אותו באותה שניה כדי להשלים את אוסף הדיסקים שלי מאלבומי הלהקה... והוא עושה לי פלשבקים... כל שיר מזכיר לי את התקופה, למרות שלא שמעתי את האלבום הזה אולי 15 שנה, זכרתי כל שיר בו.... אז רציתי להמליץ לכם על האלבום המעולה הזה, אני בספק אם אפשר למצוא אותו בחנויות, העותק שאני מצאתי הוא לבטח איזה שארית שנשארה בחנות הזו שלא הצליחו למכור כבר כמה שנים..... אז בעידן האינטרנט - ומחוסר ברירה - תורידו, תורידו, תורידו. המומלצים שלי: SECRET MESSAGES - השיר הפותח, היה גם סינגל LOSER GONE WILD STRANGER ROCK'N'ROLL IS KING שהוא הסינגל המוכר ביותר מהאלבום FOUR LITTLE DIAMONDS שמתחיל מאוד מצחיק - OK - TO THE FOUR. ......FOUR!!!! מומלץ. מאוד.

dj80s

New member
בכיתה ט'

מישהו רצה להביא מתנה למסיבת יומולדת של אחד מהילדים בכיתה. שאל אותי איזה אלבום לקנות. המלצתי לו על זה. ההוא לא הפסיק להקשיב לו במשך כל השנה, והאלבום החליף ידיים בין כל הילדים בכיתה במשך חודש-חודשיים. אני אישית ממליץ על שיר הנושא, SECRET MESSAGES, לדעתי אחד השירים הטובים של ELO מאז ומעולם. בהורדה אס ווי ספיק. תודה אורן שהזכרת לי אותו

alpha80

New member
אפרופו מתנות בכיתה ט

את האלבום DISCOVERY יש לי ב 4 עותקים בבית (למעוניינים...אני מוכר במחיר מופקע) כי כל מי ששאל אותי מה אני רוצה ליום ההולדת ה 13 שלי - אמרתי לו שאני רוצה את זה....

oril123

New member
למי שרוצה אוסף מהודר שלהם

הכולל 3 דיסקים (גרסאות רימאסטר ונדירות) במארז מהודר הכולל ספרון מענין שירכוש את FLASHBACK מחנות מיטוס ע"פ הקישור המופיע מטה, המחיר הנ"ל הינו לדעתי הזול בעולם לפריט זה (תבדקו באמזון BN.COM ,CD UNIVERSE או כל חנות אחרת ותראו שזה מאומת) http://mitos.co.il/Music/Musicfocus.asp?ID=126236

dj80s

New member
סתם שאלה

כמה אחוזים אתה מקבל ממיתוס על כל מכירה? אני רציני. (לא בעיה לדעת שאתה affilate שלהם לפי ה-id בכתובת)

oril123

New member
אני מקווה שאתה רק מתלוצץ ../images/Emo46.gif ../images/Emo188.gif

אני פשוט מספק אינפורמציה כלכלית בלבד ללא כל טובת הנאה שהיא , מי שיטרח לבדוק יאמת את מה שכתבתי ויזכה באוסף מעולה שארוז בצורה מצויינת במחיר פשוט מצחיק!!!

turrican

New member
Dj80 לא חושב שיש קשר ל-Affliate

ה-id מצביע על קוד מוצר ולא סוכן..

oril123

New member
סתם לידיעה

התקליט הזה היה אמור להיות במקור אלבום כפול ומסיבות כלשהן ג'ף לין גנז את הרעיון וחלק מהשירים הגנוזים ראו אור לראשונה באוסף המשולש FLASHBACK עליו המלצתי לפני מספר ימים.

למעלה