פלאשבק- המשך שבוע 8

ופלאשבקים

ניר פרסמה דרישה לקלידן להרכב. אור מציעה בן דוד שמנגן בפסנתר, ניר אומרת פרטים בפרטי. דריה שואלת מה עם אביב, וניר אומרת שלא רוצה (פרטים בפרטי אמרנו!). דריה מתעצבנת על אור ואומרת לא להתערב בשיחות של חברות. ליהי מזכירה לה מי מתערבת בשיחות שלהן...
&nbsp
דידי פרסם תמונה של ניר וטען "זאת החברה שלי", כדי שכולם ידעו.
&nbsp
ליהי פרסמה את התמונה של בנרו וכתבה "חלום שלי שחבר שלי לא יירדם כל הזמן". דריה מתעצבנת כי ליהי מרימה לה להנחתות- ברור שהוא נרדם כשהיא איתו.
&nbsp
בנרו פרסם תמונה עם מדי מכבי שבנשמה שלו. מולי שמח, וליהי אומרת שמה מכבי בנשמה? בנרו אומר שהנשמה שלו גדולה ויש לו מקום לשניהם. ליהי מזכירה שיש הסכם. שמש מתעניינת, והם עובדים עליה שהתיקון האוטומטי (ימ"ש) שינה כיף להסכם. אגב, ליהי אומרת לו ללכת לישון כדי שבפעם הבאה לא ירדם לה.
&nbsp
יחזקאל ודריה מתכתבים, והיא שואלת למה הוא התכוון במה שאמר. הוא אומר שהיא חמודה.
&nbsp
אביב רוצה שניר תגיד לאבא שלו שהפיצות לא אכילות. הוא לא יכול כי זה החלום שלו. ניר מאשימה אותו שהוא הורס את החלום שלה, הרכב.
&nbsp
מולי מפיץ את התמונה של שלומי. כולם מתעצבנים כי הוא כבר שלח את זה. דריה אומרת שזה פלילי לחשוף שוטר וכולם אומרים לו למחוק... חוץ מיחזקאל, שרוצה שיפטרו את שלומי. והוא באמת עשה את זה בקבוצה בוואטסאפ.
&nbsp
אור פרסמה תמונה שלה כילדה ומתגעגעת לימים שלא ידעה דברים. דריה אומרת שזאת תינוקת מתוקה, ונסוגה מזה אחרי שהיא גילתה שזאת אור. אגב, למה היא לא סיפרה בדיחה שאור עדיין לא יודעת דברים?
&nbsp
שמש רוצה לדבר עם אור על אימא שלה. אור מבקשת ממנה לא לדבר על זה. הן ידברו על מה שהן דיברו פעם. הבעיה? הן לא זוכרות על מה הן דיברו פעם...

panda0zombie

New member
דידי כבר הופך לחבר הקנאי

טוב אביב בסוף יצטרף להרכב אני מניחה..
&nbsp
כן דריה פספסה הזדמנות לצחוק על התמימות של אור שהיא עדיין לא יודעת דברים. אבל עכשיו אור דווקא חכמה.. היא יודעת מה זה מד"א

panda0zombie

New member
בן

יהי זכר סבו ברוך

&nbsp
בקשר לפרק
כן ממתי שרון טחונה בכסף? היא מורה בתיכון למען השם
אור בוגרת ממש. וזו דמות טובה לנואל.. יושבת עליה טוב
דידי לא יאהב את יובל אבל אני רוצה עכשיו שאביב כן

Roei152

Well-known member
מנהל
כל בחור שנכנס לסדרה אני חושב הנה האחד של אביב!!!
יופי שאביב יצא מהארון, אבל מה עם השלב הבא ? זוגיות שלומי חתן לא .. יובל לא...
&nbsp

panda0zombie

New member
מי יודע אולי יובל כן

אני דווקא רציתי שלומי חתן ואור אבל אין סיכוי עכשיו בכלל

שיר m

Well-known member
איזה פרק קורע

בא לי לראות אותו שוב:)
&nbsp
ניר ודידי

&nbsp
חמור טברייני

&nbsp
דריה ומוח צוות לעניין

&nbsp
מי ישחק את יובל? לא אל תגלו לי

&nbsp
שלום! חכה חכה

panda0zombie

New member
אוי מולי..

אני יודעת שמה שהוא עושה (להסגיר את שלומי) זה נכון אבל הסיבה שהוא עושה את זה גורמת לי להרגיש רע. שיסגיר את עצמו כבר! הוא גם שם את שמש במצב לא נוח

אורצ'ו
נואל יפיפיה.. יש 4 אבירמה לווין בארץ?
אני אוהבת ממש את היחס של אור לסיטואציה ואיך שכתבו את זה. ההורים המאמצים של אור הם גם ההורים האמיתיים שלה. האבירמה הזאת היא ביולוגית ולא יותר.
עלילה בוגרת ויפה.

מוח ודריה ממש חמודים.
לאיזה מצב הגענו שזה מרגיש שדריה הפכה ליותר מטומטמת מאור ושמש? חמור טברייני

אמרו שיחזקאל מטומטם אבל הוא די מצדיק את הכינוי מוח בפרק הזה. בחור חכם.. רואה אותו מתחיל לעבוד במשטרה בעתיד

יובל יובל יובל. שיראו אותו כבר!
דידי יהיה החבר הקנאי ואז... דניתוש. ברור שזה רק מקצועי בין ניר ליובל הם הרי הולכים לסרט
אבל מה עם אביב?? ויותר מזה.. מה עם הפיצות?

ליהוש צריכה למצוא דרכים יותר טובות לעלות את הפופולריות שלה.
עצם העובדה שהם משתמשים במצלמות וידאו ישנות במקום במצלמות ולוג החדישות האלה משעשע אותי קצת
"הלכתי לכתוב תסריט" נחמד

ובכל מקרה.. מה יהיה עם שלומי?? זהו?

ושלום המאמן בסוף גנב! לכסף! בושה במערכת החינוך

אוקי אני צריכה מישהו שירשום לי פה את מהלך הגנבה ומה שקרה אחרי זה עד שהתגלה שהבגרויות הופצו.. לא מבינה את הקטע עם דריה, מולי ושלום.

העניין היחיד

זה שדריה חשודה בהפצת הבגרות, כי היא זאת שהיה לה עותק (גם אם נרטב).
&nbsp
היא מנסה להוכיח מי זה באמת היה כדי שהיא תוכל להוכיח שהיא חפה מפשע.
&nbsp
אז שלום גנב והפיץ עם חבר שלו.
&nbsp
איך זה הגיע למולי? לא יודע.

למעלה