ניר ודידי יחד!
אויש, ניר, למה? וואו, אביב יפה. זה קצת בעייתי לא לפתוח עכשיו. ניר המתוקה. למה אתם לא מתנשקים?!

רגע, נשלחה ההודעה של בנרו או שלא? דריה קצת נלהבת מדי.

ליהי, אני חושב שאת כן קצת מאבדת את השפיות. אהיבה זה "Likeable". כן, ליהי. אהיבה. וכן, זה ארנב. שפן נראה כמו אני לא יודע מה. כן... ליהי, לא נראה לי.

ממתי אור החכמה בזוג?! לכי תדעי, אור, אולי בסוף זאת הלנה בצד השני ואת כדברא. שמש, את בלתי אפשרית.

ניר, אל תגידי דברים כמו שבנרו אמר. נחום מסכן, הסיוט הכי גדול שלו חזר. איכס... אם מדברים על פיפי...

לא, מולי ומד"א זה לא טוב, הם לא ייקחו לו את ה... לא משנה. רגע, מה בדיוק מולי ראה אם לא אקדח...? בוא'נה, מולי, תירגע.

מה קרה, דידי?! דווקא טבעת זה טוב. כן, דידי, אל תשפוט בנוגע לשטחים על הירח...

דריה... לא הנציגה הכי טובה לארגון... אביב, אתה מתכוון להפוך את הפיצה למועדון גייז?

אמרנו שהיא לא פותחת איתך, לא בלעדיך! אבל למה אתם לא מתנשקים?!

אולי שרון המורה משתפת פעולה עם סתווית בארגון המורות הבעייתיות. והיא מפלילה את דריה.

אז דריה פחות חמודה מאימוג'י של קקי מחייך. אור מעליה.

מי מינה את נחום למנהל?! יחזקאל גאון המחשבים.

אהיבה. כולנו להשתמש בזה. מוריה אהיבה. לילה אהיבה. ליהי גם אהיבה. אבל פחות אצל הטבעונים.

שוטר ואתיופי זה לא שילוב טוב! אבל איך ולמה ומתי, מולי?! לא, מולי, תיזהר מהמשטרה!

פה אתה לא אבא זה רע. תשאלו את אלינור וקסלר. דריה להוצאה להורג באיסלנד!

אז אור תמצא אימא? היי, המוזיקה הזאת היא... מגרעינים.

דריה כזאת יצירתית. ברור ששרון! ברור ששרון! או ששלום? בשביל בן? זה יכול להיות.

בעיה? אם רק היית ממשיך לצפות, יא טמבל...

אגב, צירפתי את השיר המלא של דידי (אפשר לקרוא לו השיר של ניר ודידי) להודעה. אז כמה שירים כבר יש לנו?

פלאשבקים:

ניר פרסמה את השיר של דידי ואמרה שהוא מושלם. היא פרסמה תמונה שהיא אומרת שכאילו לא עזבה. דריה אומרת שחסר בתמונה אותה! דידי מסביר שהן לא באמת אחיות, ואחרי שדריה מסבירה לו שהוא צריך אישור ממנה כדי לבקר את ניר, הוא מסכים שהן כן.

גם דידי פרסם את השיר וכתב שזה היום הכי מושלם בחיים... מינוס השיר (ניר אומרת פלוס השיר). דידי אומר שהיא גנבה לו וליהי מתעניינת אם גם לו ניר גנבה שיר. רק אור לא מבינה מי זאת שיר. אגב, ניר אומרת שהשיר יכול להיות להיט, אבל דידי אומר שאף אחד בעולם לא ישמע אותו. והיא לא מחזירה את השיר.

ליהי פרסמה את התמונה עם הארנב והיא ובנרו מנסים לשכנע את כולם שהיא מתה על חיות. דריה אומרת שכינים לא נחשבות לחיה. דריה מטרידה אותה.

בנרו פרסם תמונה עם ליהי וכתב שאף אחד לא יכול עליהם. דריה מזהירה אותו לא לגמור כמו השפן (אור שואלת: ששכח לסגור הדלת והצטנן המסכן?) ובנרו חוסם אותה. הוא גם שאל את ליהי אם השטח על הירח זה דבילי, והיא אומרת שמהמם. בנרו הסביר לה שמחר יעטפו עם הידיעה על הארנב דגים... אבל אינטרנט לא עוטף דגים.

יחזקאל פרסם... שיט:

"דריה, אני אוהב אותך!
כמעט נשברתי. כמעט הסתכלתי לה בעיניים ואמרתי לה שאני אוהב אותה. כמעט. אבל בסוף האגו הדפוק שלי דפק את הכל! למה אני כזה דפוק?! למה אני לא יכול להגיד לה: דריה, אני אוהב אותך!"

כי אני לא אוהב אותך! והוא גם דחה את ההתנצלות של דריה... כלומר, הוא קיבל אותה, אבל אמר שהם לא יחזרו.

אביב פרסם שבקרוב יחזור לפיצה. דריה אומרת שהיא לא יכולה לחכות כבר ואביב מנסה לרכך את המכה... דריה לא מבינה ומתעצבנת, וליהי תומכת בו. כי הוא מעצבן את דריה. אגב, אביב כתב לאבא שלו "אולי נגיד לדריה שהיא כן אחראית משמרת, אבל כל פעם נמצא סיבה למה היא חייבת לעזור ולהיות מלצרית". זה רעיון מעולה, הוא אומר, אבל לא. "כי חשוב לי לעודד אותך ולהראות לך שאני אבא מפרגן ומעודד". גם אביב חושב שהוא אבא מדהים... "לא, אבל חשוב לי להיות בן מעודד ומפרגן".

מולי מסרב לבקשה של שמש להסגיר את עצמו.

דריה פרסמה תמונה של יחזקאל וטענה שבלי קשר לכלום הוא גאון. אביב מפקפק בה, והיא מתעצבנת.

אור, אחרי שקיבלה את ההודעה מאסתר, כתבה לאימא שלה שהיא אוהבת אותה ואת אבא. אימא שלה בטוחה שהיא שברה משהו.

ושמש פרסמה תמונה שלה ושל מולי, מתגעגעת לימים שפויים. מולי אומר שהוא כן שפוי, ומתעצבן כששמש אומרת שהם משחקים בשוטרים וגנבים. "ומחבואים, ותופסת, וחמש אבנים וקלאס". יחזקאל רוצה לראות תמונה של הקלאס. דריה חושבת שזה מצחיק.