פלאשבק- המשך שבוע 8

פרק 31

אז מה יקרה כשניר נשארה בישראל?
&nbsp
מה לינה תעשה עם המידע החדש שלה?
&nbsp
והאם מולי יגלה מי שלומי באמת?

שיר m

Well-known member
פרק טוב!

שמש, את אמורה להיות טובה בחקירות. תאמיני למולי!
&nbsp
דריה ומוח... לא נראה לי שהם בכיוון.
&nbsp
אם מולי גנב את המבחן, אז על מה שרון דיברה בטלפון?
&nbsp
הפתיע אותי שבן בכלל מדבר עם ליהי אחרי מה שהיא עשתה לו...
&nbsp
אביב ומיקי

&nbsp
מה זה המחויבויות האישיות האלו? זה מה שיש היום? בע"ח מיחזור והקהילה הגאה? למה בתקופתי לא היו דברים כאלו?!

אצלי המחויבות האישית הייתה בספרייה

אבל אם היית רואה יומני החופש הגדול (!!!!!!!!!!!!!!) היית מבינה שהתנדבות במד"א זה מקום נהדר למצוא זוגיות יפה.

שיר m

Well-known member
מד"א תמיד היה מחויבות נהדרת...

אבל כל המבחר המוזר הזה שיש שם! שיגע אותי כל הפרק...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני אישית לא עשיתי מחויבות
אבל גם אני התנדבתי בספריה של מרכז שמע....
&nbsp

panda0zombie

New member
גם לי לא היו מחוייבויות אישיות כאלה אם זה עוזר לך

מהמבחר שהיה לנו הרוב היה משעמם ממש.. בדקתי בצער בעלי חיים אבל זה לא נחשב מסתבר
ולא היה כלום של הקהילה הגאה גם

בסוף התנדבתי בבית ספר שחקתי עם ילדים

כן גם אני מופתעת שבנרו סלח לליהי כל כך מהר.. רק אתמול הוא לא יכל לראות אותה

שיר m

Well-known member

צרת רבים חצי נחמה
(סתם, שונאת את המשפט הזה)
&nbsp
אני עזרתי לילדה אחרי הלימודים...

ניר ודידי יחד!

אויש, ניר, למה? וואו, אביב יפה. זה קצת בעייתי לא לפתוח עכשיו. ניר המתוקה. למה אתם לא מתנשקים?!
&nbsp
רגע, נשלחה ההודעה של בנרו או שלא? דריה קצת נלהבת מדי.
&nbsp
ליהי, אני חושב שאת כן קצת מאבדת את השפיות. אהיבה זה "Likeable". כן, ליהי. אהיבה. וכן, זה ארנב. שפן נראה כמו אני לא יודע מה. כן... ליהי, לא נראה לי.
&nbsp
ממתי אור החכמה בזוג?! לכי תדעי, אור, אולי בסוף זאת הלנה בצד השני ואת כדברא. שמש, את בלתי אפשרית.
&nbsp
ניר, אל תגידי דברים כמו שבנרו אמר. נחום מסכן, הסיוט הכי גדול שלו חזר. איכס... אם מדברים על פיפי...
&nbsp
לא, מולי ומד"א זה לא טוב, הם לא ייקחו לו את ה... לא משנה. רגע, מה בדיוק מולי ראה אם לא אקדח...? בוא'נה, מולי, תירגע.
&nbsp
מה קרה, דידי?! דווקא טבעת זה טוב. כן, דידי, אל תשפוט בנוגע לשטחים על הירח...
&nbsp
דריה... לא הנציגה הכי טובה לארגון... אביב, אתה מתכוון להפוך את הפיצה למועדון גייז?
&nbsp
אמרנו שהיא לא פותחת איתך, לא בלעדיך! אבל למה אתם לא מתנשקים?!
&nbsp
אולי שרון המורה משתפת פעולה עם סתווית בארגון המורות הבעייתיות. והיא מפלילה את דריה.
&nbsp
אז דריה פחות חמודה מאימוג'י של קקי מחייך. אור מעליה.
&nbsp
מי מינה את נחום למנהל?! יחזקאל גאון המחשבים.
&nbsp
אהיבה. כולנו להשתמש בזה. מוריה אהיבה. לילה אהיבה. ליהי גם אהיבה. אבל פחות אצל הטבעונים.
&nbsp
שוטר ואתיופי זה לא שילוב טוב! אבל איך ולמה ומתי, מולי?! לא, מולי, תיזהר מהמשטרה!
&nbsp
פה אתה לא אבא זה רע. תשאלו את אלינור וקסלר. דריה להוצאה להורג באיסלנד!
&nbsp
אז אור תמצא אימא? היי, המוזיקה הזאת היא... מגרעינים.
&nbsp
דריה כזאת יצירתית. ברור ששרון! ברור ששרון! או ששלום? בשביל בן? זה יכול להיות.
&nbsp
בעיה? אם רק היית ממשיך לצפות, יא טמבל...
&nbsp
אגב, צירפתי את השיר המלא של דידי (אפשר לקרוא לו השיר של ניר ודידי) להודעה. אז כמה שירים כבר יש לנו?
&nbsp
פלאשבקים:
&nbsp
ניר פרסמה את השיר של דידי ואמרה שהוא מושלם. היא פרסמה תמונה שהיא אומרת שכאילו לא עזבה. דריה אומרת שחסר בתמונה אותה! דידי מסביר שהן לא באמת אחיות, ואחרי שדריה מסבירה לו שהוא צריך אישור ממנה כדי לבקר את ניר, הוא מסכים שהן כן.
&nbsp
גם דידי פרסם את השיר וכתב שזה היום הכי מושלם בחיים... מינוס השיר (ניר אומרת פלוס השיר). דידי אומר שהיא גנבה לו וליהי מתעניינת אם גם לו ניר גנבה שיר. רק אור לא מבינה מי זאת שיר. אגב, ניר אומרת שהשיר יכול להיות להיט, אבל דידי אומר שאף אחד בעולם לא ישמע אותו. והיא לא מחזירה את השיר.
&nbsp
ליהי פרסמה את התמונה עם הארנב והיא ובנרו מנסים לשכנע את כולם שהיא מתה על חיות. דריה אומרת שכינים לא נחשבות לחיה. דריה מטרידה אותה.
&nbsp
בנרו פרסם תמונה עם ליהי וכתב שאף אחד לא יכול עליהם. דריה מזהירה אותו לא לגמור כמו השפן (אור שואלת: ששכח לסגור הדלת והצטנן המסכן?) ובנרו חוסם אותה. הוא גם שאל את ליהי אם השטח על הירח זה דבילי, והיא אומרת שמהמם. בנרו הסביר לה שמחר יעטפו עם הידיעה על הארנב דגים... אבל אינטרנט לא עוטף דגים.
&nbsp
יחזקאל פרסם... שיט:
&nbsp
"דריה, אני אוהב אותך!
כמעט נשברתי. כמעט הסתכלתי לה בעיניים ואמרתי לה שאני אוהב אותה. כמעט. אבל בסוף האגו הדפוק שלי דפק את הכל! למה אני כזה דפוק?! למה אני לא יכול להגיד לה: דריה, אני אוהב אותך!"
&nbsp
כי אני לא אוהב אותך! והוא גם דחה את ההתנצלות של דריה... כלומר, הוא קיבל אותה, אבל אמר שהם לא יחזרו.
&nbsp
אביב פרסם שבקרוב יחזור לפיצה. דריה אומרת שהיא לא יכולה לחכות כבר ואביב מנסה לרכך את המכה... דריה לא מבינה ומתעצבנת, וליהי תומכת בו. כי הוא מעצבן את דריה. אגב, אביב כתב לאבא שלו "אולי נגיד לדריה שהיא כן אחראית משמרת, אבל כל פעם נמצא סיבה למה היא חייבת לעזור ולהיות מלצרית". זה רעיון מעולה, הוא אומר, אבל לא. "כי חשוב לי לעודד אותך ולהראות לך שאני אבא מפרגן ומעודד". גם אביב חושב שהוא אבא מדהים... "לא, אבל חשוב לי להיות בן מעודד ומפרגן".
&nbsp
מולי מסרב לבקשה של שמש להסגיר את עצמו.
&nbsp
דריה פרסמה תמונה של יחזקאל וטענה שבלי קשר לכלום הוא גאון. אביב מפקפק בה, והיא מתעצבנת.
&nbsp
אור, אחרי שקיבלה את ההודעה מאסתר, כתבה לאימא שלה שהיא אוהבת אותה ואת אבא. אימא שלה בטוחה שהיא שברה משהו.
&nbsp
ושמש פרסמה תמונה שלה ושל מולי, מתגעגעת לימים שפויים. מולי אומר שהוא כן שפוי, ומתעצבן כששמש אומרת שהם משחקים בשוטרים וגנבים. "ומחבואים, ותופסת, וחמש אבנים וקלאס". יחזקאל רוצה לראות תמונה של הקלאס. דריה חושבת שזה מצחיק.

שיר m

Well-known member
תודה על השיר!

כנראה שהם עוד ייפגשו

&nbsp
כמה סדרות ערבבת בהודעה אחת! יוסי שלוט בעצמך!
&nbsp
וכמובן-

panda0zombie

New member
מקסים דידי

גם אם שלומי היה ממשיך לצפות בסוף מה שהוא רק היה רואה זה ששמש מאמינה שהוא סמוי אבל מולי עדיין משוכנע.. עדיין בעיה

איזה חמודה אור

שיר m

Well-known member
תגידו רגע, בקשר לשלומי

אם יש לו מצלמה בתיק... הוא לא שמע את מולי מספר לשמש שהוא גנב את המבחן?
הם היו לבד בחדר, ולא רחוק מהתיק...

panda0zombie

New member
וואלה נכון

אין לי מושג..

כשמולי ושמש דיברו על זה שהוא גנב התיק היה סגור.. אולי בגלל זה לא שמעו? לא יודעת

panda0zombie

New member
אוי ליהי

אני לא מבינה אותה.. כל מה שהיא עשתה בזמן שהצלם צילם אותה זה להרחיק את הארנב ממנה בפרצוף גועלי. היא אפילו לא חייכה היא עד כדי כך חסרת מודעות? היא כנראה הייתה צריכה ללכת על משהו שמגעיל אותה פחות
מפתיע שבנרו סלח לה כל כך מהר. האינטרסים חזקים יותר מהכל?
אהיבה. זהו מילה חדשה ללקסיקון
אוי ליהי.. לא נראה לי שהיא תודח אבל בטח ירצו להמשיך את זה לשאר העונה. למרות שאם רוצים להיות ריאליסטים אז היא צריכה להיות מודחת

ניר חזרה! מצחיק אותי לחשוב שהיא הביאה איתה את המזוודות לבית ספר במיוחד בשביל הבדיחה על דידי
אווו מתנה חמודה. שיר יפה.. אבל לא יפה מניר. דידי ביקש ממנה לא לפתוח בלעדיו. שטח על הירח זה חמוד לא לזלזל
למה הם לא התנשקו?

אורצ'ו
אברימה? אממ אוקי. רק אני או שהקול של ההיא בטלפון נשמע רובוטי ממש?
אור החכמה עכשיו. אני מבינה שתפקיד החכמה זורם בצמד הזה

שמש חמודה איך מולי יכול לדמיין אקדח?
מולי חוזר להתקפי עצבים..
כן שלומי יש לכם בעיה.

דריה לא צריכה להיות נציגה של הארגון של צבעי הקשת. מה שהיא עושה זה רק יותר סטריאוטיפי להגיד את האמת
אביב בן אדם מקצועי.. אני אוהבת קטעים שלו ושל מיקי. וכן לא לתת לדריה להיות אחראית משמרת. זה מסוכן

דריה ומוח בחקירה. שרון נכנסת לחשודים?

שיר m

Well-known member
שרון לגמרי חשודה

והקול של ההיא בטלפון לגמרי נשמע כמו "הוא" ולא "היא"

&nbsp
כן גם אני חשבתי על המזוודה

פרק 32

אז מה שלומי יעשה למולי אחרי מה שהוא שמע?
&nbsp
האם יחזקאל ודריה יגלו שמישהו אחר גנב את הבגרות?
&nbsp
ומה עם אימא של אור?
&nbsp
אה, וגם ניר עושה משהו, כנראה...

שוטר ואתיופי זה לא טוב

דריה, יא מטורללת, למה לעזאזל הלכת לראות פושעים? איזו משטרה לתפארת... ומה מולי פרסם?! מתי?! אה, עכשיו...
&nbsp
מסכן בן קיפריס, סבא שלו מת היום. חבר'ה, זה שלום. יש לו מניע. דריה, היא לא הורידה לך נקודות כי שכחת שיש מאחורה? וגם- ממתי היא טחונה בכסף?!
&nbsp
לשמש ולמולי יש מלא בעיות בנוגע לסליחות. אגב, שמש התחילה איתו רק כי היא חשבה שהוא קשוח ועשה גרפיטי. הרגה לו את האוזן... מולי, זוכר מה אמרנו על חכמה?
&nbsp
לקח לניר שמונה דקות להופיע. וגם כשהיא סתם עושה כלום היא חמודה. מה דידי מתעצבן? זה הכי טוב שניר מאוהבת בו... "בוב"?
&nbsp
דריה תיעלם מהחיים. בטח.
&nbsp
דריה, לא את זאת שאמרת שאין ב' כול? הזויה שרון המורה.
&nbsp
זה סיוט ונמות על זה, שמש. כן, היא אור קרן. זה גם שם פיוטי. אור, היית בוגרת ופיוטית. איך משחקים שיק או שוק? פשוט מסתכלים על תלמידים תמימים ואומרים?
&nbsp
דריה, פוקוס! אני עדיין אומר ששלום.
&nbsp
הצילום של ליהי מזכיר לי את ליבי. איזה ריאליטי.
&nbsp
אני אומר לכם שאני יודע מה יקרה בסוף הפרק... לא מחכה לזה יותר מדי.
&nbsp
זה... קצת מטריד... שהשומר מאוהב... לא משנה.
&nbsp
לאביב לקח שבע עשרה דקות להופיע. אוי, אבא של אביב... יובל. תזכרו את השם. דריה הייתה אוכלת את הפיצה בלי חשבון.
&nbsp
דריה פולטת מהר. זה שלום, לעזאזל, זה שלום! ביחד? לא טוב.
&nbsp
דידי לא עומד לאהוב את יובל... דידי, אתה לא יודע לתמרן את ניר! וזאת הטרדה מינית! יחסי מרות!
&nbsp
לקח הרבה זמן, אבל הנה נואל מקבלת דמות אמיתית. ואחת לא מהסקייפ!
&nbsp
ככה זה בזוגיות, תמיד צד אחד הולך לישון ומעצבן את הצד השני.
&nbsp
אמרתי לכם. אמרתי לכם. גם השתלם לו בשביל בנרו. אל תסמכו על הערבי! הוא נראה לכם תמים אבל הוא ערבי!

למעלה