שווארמה אך גם אוהב פלאפל
פלאפל פעם ב...
וואייי צביוש ככה את עושה לי?
שנים לא אכלתי
לא זה ולא זה
סתם לידיעה, אותו סלט יש לפלאפל ולשווארמה.פלאפל זה עוד יותר גרוע.
בסלט יש תולעים,
יש ברחוב סלמה ביפו פלאפלייה מאד מוכרתסתם לידיעה, אותו סלט יש לפלאפל ולשווארמה.
לעתים, זה, אפילו, באותו דוכן.
פלאפל, אך ורק בקיוסק הותיק של סבא וסבתא, שהוחלפו בילדיהם שבגילי, וכעת נכדיהם מהגיל של בני מכינים. הטעם נשאר אותו הדבר,, גם הפיתות המיוחדות שנאפות בטבון על אש גלויה. בשנים האחרונות הם מאפשרים לקנות צ'יפס בצד הפלאפל (לא רלוונטי עבורי). מדי פעם נפתחים אצלנו מקומות נוספים שמוכרים פלאפל בזול יותר. לוקח זמן מה והם נסגרים. פעם בזמן רב כשאני מגיעה לשוק מחנה יהודה אני מוכנה לאכול בדוכן הקטן שאנחנו מכירים עוד מהתקופה הירושלמית שלנו. היו שם 3 מקומות שמכרו פלאפל, בדוכן הזה תמיד היה התור הארוך ביותר ובצדק. גם היום הוא עדיין טעים. בכל פעם שיוצא לי לטעום פלאפל ממקום אחר אני מתחרטת על הנסיון.
אם תעמידו פול פרצופי פיתה ובה כדורי פלפל, סלט ירקות קצת... כרוב קצת... וכדורי פלאפל למעלה... ועל הכל טיחנה וסחוג...
השווארמה שמוכרים היום זה לא באמת שווארמה, במקרה הטוב היא עשויה מחזה הודו זכר שהוא בהיר יותר, בעוד שהשווארמה במקור היא חזה הודו נקבה שהיא כהה יותר. במקרה הגרוע הם גם מערבבים חזה עוף (שניצל). היום ספק אם תמצאי כזה .
אני בחיים לא אכלתי שווארמה, משום מה לא מגרה אותי לטעום....
גם לי לקח שנים עד שניסיתי שיארמה, אבל כן. זה טעים.אני בחיים לא אכלתי שווארמה, משום מה לא מגרה אותי לטעום....
פלאפל אכלתי מידי פעם והפסקתי כי הורדתי פחמימות ופחות אוכלת פיתות מקמח לבן... המון זמן לא אכלתי.
שני הפאלאפלים שאני הכי אוהבגם לי לקח שנים עד שניסיתי שיארמה, אבל כן. זה טעים.
והפלאפל הכי טעים שאכלתי הוא "שלנו" מתוצרת בית. אין עליו.
ואגב, יש חנויות לפלאפל שמוכרות גם בפיתה מקמח מלא (ובריא יותר) בתוספת כלשהי למחיר.
אבל איך אתה יכול לדעת אם דוכן הפלאפל שאתה עומד מולו הוא "בית טוב"?בד"כ פלאפל אבל רצוי שיוכן ב"בית טוב".
איזה מין בנאדם אתה סבא... חייב להרוס שמחות?אבל איך אתה יכול לדעת אם דוכן הפלאפל שאתה עומד מולו הוא "בית טוב"?
אולי אותה סבתא שחתכה להם את הסלט לא הקפידה על הגיינת הידיים
אולי זבובים באו על העיסה של הפלאפל טרם טיגונו.
אז נכון ששמן חם עושה פעולת חיטוי
אבל אני הייתי מוותר מראש.
תשמע, פעם הייתי אדם רגיל מין השורהאיזה מין בנאדם אתה סבא... חייב להרוס שמחות?
אז שהיא תשמור ותישמר. מה זה קשור אליך, כשאתה כבר על הקורקינט שלך, ורחוק ממנה, רחוק מהבית וקרוב לנשים שרוכבות על אופניים? תזמין את רוכבת האופניים למנת פלאפל ומי יודע. אולי תבוא ותבקר אחרי זה בפורום "בגידות ואהבות אסורות" ותספר שם על המשך הבילוי? כדאי לך!תשמע, פעם הייתי אדם רגיל מין השורה
עד שפגשתי את אישתי.
היא חששנית גדולה מפני בקטריות
אתה צריך לראות איך היא מחטאת את הידיות של הדלתות/ארונות/חלונות/מפסקי חשמל.
היא הכיפת ברזל של החיידקים המסכנים שמסתובבים אצלנו בבית.![]()
תודה עבור ההזמנה.תבוא ותבקר אחרי זה בפורום "בגידות ואהבות אסורות" ותספר שם על המשך הבילוי? כדאי לך!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.