פלאטו דה ל'צה

tanika

New member
פלאטו דה ל'צה

מתי מוסיפים את קמח לחלב והאם החלב צריך להיות חם או קר - כיצד להמנע מגושי הקמח

tsiporganeden

New member
טניקה מה את רוצה לעשות? סוטלץ'?

אם כן אז סוטלץ' עושים עם קורנפלור או אורז טחון, או מבשלים אורז, לא ברור לי מה את רוצה לעשות, לגבי הקמח המעבה מאכלים, את הקמח בכל מקרה מערבבים בנפרד במים/נוזל קר, ומערבבים עם הנוזל החם שרותח, בשום פנים ואופן לא לשים חומר מעבה בנוזל חם, תקבלי רק גושים. כדי להיות יותר ברורה: מרתיחים את הנוזל, בכוס נפרדת שמים קמח מערבבים עם נוזל קר ושופכים לאט לנוזל החם תוך כדי ערבוב מתמיד (בכף עץ גבוהה כמובן שלא תישרפי) עד שמסמיך, זה כל הסיפור. בתאבון.

tanika

New member
פלאטו דה לצ'ה

גרסיאס. לא, אני דוקא רוצה לעשות, מה שגיליתי שנקרא ליצ'זיקה. בבית אצלנו קראו לזה פלטו דה לצ'ה. ואמא שלי היתה מבשלת את הזז הרבה זמן על אש קטנה, אך לא שמתי אף פעם לב איך היא עושה את זה. הכנתי לאבי אך זה נהיה גושי. תודה על ההנחיות. אנסה שוב. טניקה

mosafir

New member
יו איזי אונה אורה ../images/Emo185.gif

אונה אורה אנטיס דטי איזי לציזיקה. "מיקריות"???? כשעה לפני שקראתי מה שכתבת עשיתי גם ליצזיקה, דרך אגב יצא מצוין, צופר לוס דדוס. מוספיר.

tanika

New member
ליצ'יזיקה

נהדר! קומו לו היזיטס? יש פטנט מיוחד? א מי פדרה לה וה פלזר מונצ'ו.

mosafir

New member
לציזיקה../images/Emo54.gif

יש את המתכון באתר זה, לדעתי יש לבשל לפחות כחצי שעה על אש קטנה תוך כדי בחישה (לא פחות) בואן אפטיט. מוספיר

may55

New member
קישור למאמר אוכל פה בפורום ../images/Emo96.gif

כתבו חברים שונים יש לצ'יזיקה, מלבי ועוד מלא מתכונים מיוחדים ןטעימיייייייייייייייייים

webmind

New member
מתכון משגע לסוטלאג' -דויקו

tanika שלום להלן מתכון משגע לסוטלג' בערך 10 מנות בצלוחיות קטנות:\ 1 שמנת מתוקה 4 כוסות חלב 3/4 כוס סוכר וקינמון , לבזיקה הוראות: לשטף ולסנן היטב את האורז, שמים בסיר את כל המרכיבים ביחד חוץ מהקינמון. מרתיחים, מנמיכים את האש וממשיכים עוד 1/2 שעה ומכבים. נותנים לסיר צינון בערך של 10 דק', מעבירים לקעריות, ובוזקים מעט קינמון על כל צלוחית. אוכלים לאחר כ 1 שעה חבל על הזמן... טוב עם הבורקיטס / בויוס בשבת בבוקר. בהצלחה דויקו.

tanika

New member
דויקו - סוטלאג'

תודה דויקו, לא ציינת כמה אורז. בכל מקרה נשמע מוי סברוסו. המשפחה שלי לא אוהבת מאכלים בולגרים/דה ג'ידיוס אבל אני מנסה לשחזר כל מיני מאכלים מהבית בשביל אבא שלי. אשמח להכין לו. שוב תודה. נחמד אצלכם בפורום. אני חדשה ומרגישה כמו בבית. כל הכבוד טניקה

webmind

New member
פרדונמה- tanika - דויקו

אונה קופה דה ארוז. כמוכן הנך מוזמנת לאתר "לדינו מיו" שהושק השבוע להיכנס ולחתום. שבת שלום דויקו

רותי ב.

New member
נעים לקבל מחמאות כאלה. ואם לא

אמרתי, ברוך בואך

למעלה