פיתוח הפורום

cjharm

New member
פיתוח הפורום

לא שאני אומרת שהוא לא מפותח.... כי הוא מאוד!!! אבל בכל הקטע של המילון (חוץ מגל שכבר נפתח לה מילון) מאמרים, גלריות וכו' הוא די עצוב כזה... אז זה מה שחשבתי: עוד מאמרים - תרגום או מקורי התחלנו FF באו נפרסם אותו(פה כמובן) ברצץ רשימה של כל חברי הפורם + פרטים דעות מלומדות (חחחחחחחחחח) על הפרקים, מפקים,צילום,שחקנים (גם טסריטאים, אבל תהיו טיפי נחמדים בבקשה) עוד רעיונות או משהו שרוצה ליישם (אין לי בעיה לתרגם מאמרים) הלכתי לישון!!!

אני אשמח לקבל כל דבר ולהוסיף

אבל לצערי אני לא יכול לעשות הכל, תצטרכו לכתוב גם דברים בעצמכם, מאמרים - ביקורות - מה שתרצו - ואני אפרסם. תשלחו לי לפרטי.

Dark Storm

New member
לא בדיוק קשור אבל קרוב...

אני יודע שבפורומים אחרים עשו את זה כמה פעמים וזה יצא מאוד נחמד... מה דעתכם על מפגש של חברי הפורום (במקום נייטרלי, הרחק משדה הקרב :p- ) אפשר לעשות את זה במקום שיהיה קל להגיע אליו גם לצפונים וגם ללא צפונים
- לדוגמא בקניון עזריאלי - יש שם הרי תחנת רכבת וקל להגיע מכמעט כל מקום... מה דעתכם ?

Nushi G

New member
רציתי להציע את זה כבר מזמן...

פשוט שכחתי מזה באמצע כל הבלאגן:) רעיון מעולה!

cjharm

New member
נשמע כיף!

אני בעד עזריאלי!!!! - מענין למה.... בואו נגיד מתי לא - לא שלישי! (אפשר - אבל עדיף לא)

Dark Storm

New member
סבבה...

לי לא משנה מתי, רוב הימים אני אוכל לקחת יום חופש... בנתיים אני מניח שעזריאלי זה המקום האידיאלי (אלא אם כן למישהו יש רעיון יותר טוב...) תתחילו לזרוק ימים, נראה אם יש משהו שמתאים לכולם...

Nushi G

New member
לא יודעת לגבי ימים, אבל יש לי

תאריכים שאין מצב שאני יכולה והם- 15, 20, 22 ו-27 לינואר.. וגם 5 לפברואר... ב-19 לינואר אני במילא בת"א, אבל אין לי מושג מתי אני אתפנה אז אולי לא כדאי...

shipper heart

New member
ואני אגיב את התגובה הרגילה שלי

בנושא הזה- הלוואי ויכולתי אבל אמא שלי בחיים לא תרשה לי...

shipper heart

New member
כי היא פחדנית...אמרו לנו שיהיה לנו

טיול שנתי שלושה ימים לירושלים והתגובה הראשונית שלה הייתה- זה לא מוצא חן בעיני.... בע...לצפונבורי ולטיול פסח גם בקושי נתנו לי לצאת...למפגש פורום שהיה בעזריאלי בפריינדס4U לא נתנו לי ללכת...בעע

cjharm

New member
זה רק מאהבה...

נכון זה הכי מעצבן!!! זה לא כל כך בטוח שגם אני יכולה - אבל אני תמיד יכולה להגיד "ליאור וליאת ותאיר נוסעות כל חמישי אחרי ביצפר - אני רוצה ללכת פעם אחת, עוד לא הייתי בעזריאלי מאז שחזרנו - הייתי בפיר 39 יותר מאשר ב....." יש יל הרבה טיעונים ויכולת מציונת לגרום רגשות אשם!

cjharm

New member
את השנה

הכי כייפת בחיים!!!! אבא היה בשנת שבתון בסטנפורד (לאט גו סטאנפורד!!) וסן פרנסיסקו קליפרניה הפכו לבית שני שלי. אני ממש אוהבת את פיר 39 - יש את החנות כובעים נהכי יפה בעולם וחנות פוסטרים ו.. קלאם כאדר (מרק צדפות,מוגש בתוך לחם - הדבר הכי כיף ביום חורף ) אני אפסיק לכתוב עכשיו -אבל כן הייתי בסן פרנסיסקו!

Dark Storm

New member
איזה כיף... ../images/Emo160.gif

אחי גר בבוסטון שם יש להם את אותו הדבר כמו כלאם צ'אודר זה נקרה לובסטר ביסק וזה גם מוגש בתוך לחם....

למעלה