אם קיבלתם הבוקר מסרון כזה- המקור באיראן ולא בפיקוד העורף. שימו לב לקישורים שלא מכילים oref או il
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 12:28 #1 אם קיבלתם הבוקר מסרון כזה- המקור באיראן ולא בפיקוד העורף. שימו לב לקישורים שלא מכילים oref או il
שמלת תחרה1 Well-known member אתמול ב- 12:48 #2 נכתב ע"י משתפרת1: אם קיבלתם הבוקר מסרון כזה- המקור באיראן ולא בפיקוד העורף. שימו לב לקישורים שלא מכילים oref או il צפה בקובץ המצורף 143243 לחץ כדי להרחיב... לא קבלתי
נכתב ע"י משתפרת1: אם קיבלתם הבוקר מסרון כזה- המקור באיראן ולא בפיקוד העורף. שימו לב לקישורים שלא מכילים oref או il צפה בקובץ המצורף 143243 לחץ כדי להרחיב... לא קבלתי
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 13:51 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לא קבלתי לחץ כדי להרחיב... איזה קיפוח!
שמלת תחרה1 Well-known member אתמול ב- 20:57 #7 נכתב ע"י משתפרת1: איזה קיפוח! לחץ כדי להרחיב... צוחקת עלי. פסדרררר
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 14:33 #5 נכתב ע"י נסיך.333: קיבלתי ומחקתי מייד לחץ כדי להרחיב... מעשי חכם
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 20:31 #6 נכתב ע"י נסיך.333: קיבלתי ומחקתי מייד לחץ כדי להרחיב... אני קיבלתי היום שיחת טלפון שבישרה לי בהודעה מוקלטת (כשברקע הוקלטו קולות אזעקה) שהמלחמה תימשך עד שישראל תושמד. סגרתי. היה מספר רוסי שחסמתי. פשוט הטלפון היה רחוק, מיהרתי אליו ועניתי בלי לבדוק מי המטלפן. סיפק לי רגע של שעשוע.
נכתב ע"י נסיך.333: קיבלתי ומחקתי מייד לחץ כדי להרחיב... אני קיבלתי היום שיחת טלפון שבישרה לי בהודעה מוקלטת (כשברקע הוקלטו קולות אזעקה) שהמלחמה תימשך עד שישראל תושמד. סגרתי. היה מספר רוסי שחסמתי. פשוט הטלפון היה רחוק, מיהרתי אליו ועניתי בלי לבדוק מי המטלפן. סיפק לי רגע של שעשוע.