פירוקנזיס

pirtza

New member
פירוקנזיס

שלום בזמן האחרון כמה וכמה אנשים שאלו אותי בקשר לפירוקנזיס...מה זה...איך עושים את זה וכו...אז לכל מי שרוצה הנה כמה תרגילים: 1) לקחת שני נרות ולקחת אחד מהנרות ולהרגיש שאתם מטעינים אותו באנגיה...כשאתם מרגישים מוכנים תדליקו את שני ואם הלהבה של הנר שהטענתם אותו יותר אז סימן שהצלחתם. התרגיל הזההוא תרגיל שיותר מראה אם יש לכם יכולות עם אש..אם לא הצלחתם את זה אז יכול להיות שלא תצליחו את התרגילים האחרים..אבל לא בטוח... 2)תקחו נר ושבו לידו ותתרכזו בנר ותדמיינו את הלהבה של גדלה ותרצו שהיא תגדל ואם תתרכזו מספיק חזק אז תצליחו להגדיל את הלהבה.... ועכשיו כדי להקטין... תקחו נר ותדמיינו את האנרגיה נשאבת אליכם 3) תקחו שני נרות שווים בגודל ובצבע... ותדליקו אותם ותדמיינו את האנרגיה עוברת מנר לנר.... את התרגיל הזה אפשר גם לעשות כשנר אחד מכובה...אבל להדליק נר זה מאוד קשה...אני לא הצלחתי את זה... בדר"כ בפירוקנזיס מכשפי יסודות משתמשים והם נעזרים מאנרגיה מאש בישביל הכשפים שלהם... פירו קנזיס יכול לא להצליח להרבה אנשים ויש אנשים שמתאמנים שנים רק כדי להגדיל להבה...אני חושבת שרק מי שזה טיבעי אצלו יוכל להצליח ...והוא יוכל לפתח את זה אבל מי שאין לו את זה בכלל לא יוכל לעשות כלום... זאת רק דעתי האישית...אני אשמח אם מישהו יגיב ויגיד את דעתו.... שלכם נעמה

Justin Angel

New member
אני לא רוצה....

יש לי תגובה באורך הגלות להגיד אבל אני לא רוצה! אני אשב מתישהו בזמן הקרוב ואכתוב אותה. gods help us all.

pirtza

New member
גסטין

כבר מזמן החלטתי שלא להגיד לתגובות שלך...הן ילדותיות ואתה נהנה לרדת על אנשים... אני אישית מעדיפה תגובות שלאנשים אחרים, תודה ושיהיה לך לילה טוב נעמה

Justin Angel

New member
מטורפת....

סה"כ הייתי היום בצהריים עייף ואני גם עייף עכשיו, לא לגלגתי לך. אני מציע לך להפסיק להיות פראנואידית כל כך. אני יודע הרבה בנושא ואני פשוט עייך מדי לשבת לכתוב מאמר באורך הגלות.

SaberTooth

New member
האם זה...?

זו הודעה שמצעתי במעמקי הארכיון של הפורום, רציתי לישאול האם זה מקרה של פירו-קנזיס?

Jerald_Admonds

New member
פירצה..

אל תקחי את זה כעלבון או זילזול מצדי, אבל איך שאני רואה את זה מה שכתבת זה בעצם רק תרגולים בסיסיים של תמרון אנרגיה בסיסית ולא יותר מזה. הקשר בין מה שתיארת לבין פירוקנזיס היא מקרי לחלוטין וטמון ברובו בעצם העובדה שעובדים עם להבה בתרגול. פירוקנזיס בפשטות זה כשהמאג מתחבר לטבע של האש בתוכו, והוא מממש את הטבע הזה באש אשר ברצונו "לשלוט" בה, או בכל אקט אחר אשר דורש את הכישורים הספציפיים שלו בפירוקנזיס. פשוט או לא, צריך יותר מכמה תקופות חיים כדי לפתח התמזגות שלמה עם אלמנט, או בעצם שליטה מלאה בכל מה שקשור אליו. את זה אכן ציינת..
עם זאת זה לא אומר שיש דרכים אחרות עד אז לרתום את הכוח של האלמנט הרצוי בלי לגמרי לשלוט בו. מה שציינת לגבי שימוש באנרגיה מהאש בכשפים של "מכשפי יסודות", הוא נכון באופן חלקי. אני לא יודע מה הדעה העכשווית של ג´סטין לגבי זה, אבל אני זוכר שהוא נהג לציין שזה חסר תועלת להשתמש באנרגיה של התוצר הסופי(אש), וצריך להשתמש בכוח שממנה היא נובעת. אני מסכים עם הגישה הזאת, לוא דווקא הניסוח של ג´סטין אבל כל אחד ונקודת המבט שלו. מאיפה שאני רואה את זה, מדובר על להשתמש בביטוי של האנרגיה הבסיסית של היקום(צ´י) אשר אותו מסמל האש על מנת להגיע לתוצאה הרצויה. כאשר מתחברים לאש, מבצעים רק תרגול התחלתי של האומנות הזאת. אנחנו בוחרים באש בהתחלה כי הוא מסמל את הכוח אשר אנחנו מבקשים להבין, וחוצמזה הוא הביטוי הכי זמין שאנחנו יכולים למצוא של אותו "אלמנט אש" מיסתורי, אבל אחרי שמעמיקים את התפישה מגיעים למשהו יותר עמוק ויותר טהור מהאש שאנחנו עובדים איתה. זה תקף לגבי עבודה עם כל אלמנט שאנחנו מבקשים לעבוד איתו. באהבה, שי.

למעלה