פיראטים?

שירלי317

New member
פיראטים?

אני מתכוונת לחזור למשחק ברגע שאסיים להוריד אותו. פותחת דמות חדשה.. חשבתי על פיראט, מה תוכלו לספר לי על הפיראטים? כי לא לגמרי הבנתי מה עדיף... ואיך לבנות את הדמות בצורה הכי טובה, את הסקילים הכוונה.. תודה על העזרה :] ויעלי, נכון שאת גאה בי?

IceFairy

New member
בגדול אוכל לומר לך שהבראולר נחשב לחזק

מבין השניים, הבראולר הוא למעשה שילוב בין בנדיט ללוחם וכבר בעבודה הראשונה יש סקיל עוצמתי שניתן להרוג מוב של מפלצות תוך כדי שמירת מרחק מהן מה שגורם לדמות פחות להפגע, מאד אהבתי את ההתקפה הזאת, עוד יתרון, שאין צורך להתחמש מחדש בכדורים שזה כאב ראש לא קטן, תארי לך שאת נמצאת באמצע אימונים במפה מרוחקת ואת צריכה להתחמש כי נגמרו לך הכדורים ואם אין פריסט בסביבה את צריכה ללכת את כל הדרך חזרה למפה, הגאנסלינגר נחמד, אבל חלש יותר מהבראולר. עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון, כדאי להצטייד בביגוד עם הגנה מאחר וההגנה של הפיראטים לא חזקה כמו זו של הלוחמים או הקוסמים. ובאשר לבילד טוב, אני נעזרת אך ורק באתר HIDDEN STREET, מסתבר שרוב השחקנים במשחק עושים זאת ובאמת הבילדים שם מעולים. גלגלי למטה עד שתגיעי לקטגוריה של הפיראטים. בהצלחה.

שירלי317

New member
בעיה בהורדה :-S

הורדתי כבר 5 פעמים. כל פעם כשאני מנסה לפתוח את המשחק זה כותב לי: cannot find 'WzMMS.dll'. please, re-install this aplication אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור...

שלום שירלי../images/Emo13.gif

אפשר קצת יותר פרטים
איזה גירסה הורדת, את הגירסה המלאה או של המתחילים
את יכולה אולי לצלם תמונה של ההודעה שאת מקבלת ולהעלות לכאן
זה יעזור מאוד לראות באיזה מצב בדיוק הוא אומר את זה...

יש גירסת הורדה יותר פשוטה

מתחת להורדה יש שם אפשרות הורדה נוספת, פשוטה יותר. זה מקושר בלינק עם כתב מאד קטן, אז צריך לשים לב. גם לי היתה אותה בעיה, פחות או יותר.

שירלי317

New member
ניסיתי גם אותה וזה לא הצליח..

אבל מחקתי את הכל ואני אנסה מחדש.. יש המלצה לצורת הורדה אחרת?

Don Nirtin

New member
המינימום דרישות זה XP...../images/Emo87.gif

אז אולי ויסטה לא תואמת ב100%.

Guid

New member
לא בכל גרסה.

חבר שלי התקין את המייפל על מחשב שיש בו XP ומשם הוא העביר את התיקייה של המייפל למחשב שלו עם הויסטה. זו הדרך היחידה שבה המייפל יכול לעבוד אצלו. שירלי, תנסי את זה אם את יכולה. D:

שירלי317

New member
לא לגמרי אפשרי כרגע...

לנסות להוריד אולי את הגרסה הישנה? מישהו יכול אולי לשלוח לי את הקובץ של מייפל בזיפ? או משהו בסגנון...?

Guid

New member
זה לא יעבוד..

משום מה, ויסטה לא מזהה את המייפל אם מתקינים אותו, אז זה לא משנה איזו גרסה את תקיני כי זה לא יפעל בכל מקרה. הפתרון היחיד שאני יודע עליו זה להעתיק את התיקיה של המשחק ממחשב שיש עליו ווינדוס אקספי..

אצלנו זה עבד עם ויסטה, אחרי שינויים

יש בעיית תאימות מייפל לוינדוז ויסטה. תנסי לעשות את הדבר הבא: היכנסי לתיקייה שבה נמצאים הקבצים של המשחק מצאי את הקובץ MapleStory.exe (אם לא מופיעות הסיומות של הקבצים, זה יהיה הקובץ עם האייקון של מייפל, והסוג שלו יהיה יישום- Application) קליק ימני עם העכבר על הקובץ בחרי Properties (מאפיינים) לכי ללשונית Compatibility (כנראה "תאימות" בגרסה העברית) בחלון הזה יש מסגרת של Compatibility mode ("מצב תאימות"?) בחרי את האפשרות להריץ עם תאימות ל Windows XP (Service Pack 2) אשרי את הפעולה הפעילי מחדש את המחשב הפעילי את מייפל שחקי להנאתך

למעלה