פיק חדש

Dark SpaWn

New member
פיק חדש

אני פשוט היום זורם ביצירתיות ומון לא ממשיכה את הפיק המשוטף שלנו כי היא עסוקה עכשיו אז אני מתחיל אחד חדש והוא היה קצר כנראה... לא יודע לא שולט בעצמי... טוב בוא נתחיל "שמע אני מאוד לא מרוצה מהרעיון הזה",אמר נארוטו אם מבט מוזר לעבר חברו שהחזיק דיג'יכלי,"טוב אז על תבוא... מי מכריח אותך ?" ענה לו קודי, "אתה !" נארוטו צעק חזרה,"טוב שמע..." התחיל לענות לו קודי "זה לא כאילו שעוד לא היינו בעולם הדיגיטלי... פשוט עד עכשיו לא היה שם מה לעשות...","אה,ותחרות קרבות זה נשמע לך רעיון טוב ? כן זה בטוח היה משעשע..." ענה לו נארוטו במבט ציני,"תקשיב..." התחיל קודי אבל ליפני שהספיק להמשיך קטע אותו נארוטו ואמר:"אתה שוכח שאין לך דיג'ימון ?" "פרט שולי..." ענה לו קודי והמשיך ללכת לעבר הכביש,"הרי קיבלנו הודעה בסלולרי,לא ?","נו ו...?" ענה לו נארוטו שחשב שכל זה עומד להיגמר רע,"נו מה אתה מפקפק בסלולרי ?!!??!" ענה לו קודי בצעקה מוזרה,נארוטו כבר לא רצה להמשיך את השיחה הזו... הוא היתכונן ללכת אבל כבר שיכנע את עצמו שבילעדיו קודי לא יסתדר,קודי ליפני שהגיע לכביש פנה לתוך סמטא שהייתה חסומה בגדר,"נו אז אתה בא ?" אמר קודי כשה הוא מיסתכל על אחורה על נארוטו וממשיך להיתקדם לעבר הגדר,נארוט היסתכל עליו במבט מפוקפק ואז הוריד את הראש ושם את היד שלו על הפנים ומלמל:"או אלוהים..." והלך לעבר קודי בחוסר שביאות רצון,קודי טיפס על הגדר במהירות,מצידה השניה אפשר היה לראות רק ערפל סמיך,קודי קפץ לתוכו וכבר לא היה ניתן לראיה כלל,נארוטו טיפס לאט לאט מעל הגדר והיסתכל למטה לתוך הערפל מלמל לעצמו גסויות,אז נעמד על הגדר בקושי מיתייצב וקפץ פנימה לתוך הערפל,כאשר נחת על הרצפה מצא את עצמו עומד בשדה ירוק ורחב כשה קודי יושב על הרצפה לידו,כשה הוא היסתכל קדימה הוא ראה קצה צוק שכולו מכוסה צמחיה ופרחים,הוא היתקדם לעבר הקצה כאשר הוא רואה רק שדה ירוק,לבסוף כשה הגיע לקצה שמע צעקות חלושות,הוא היסתכל למטה וראה שזירה עצומה נמצאת בתחתית הצוק שבה גריימון נילחם נגד לאומון שהיה בצורה מפתיעה בגודל שלו,"וואו..." מלמל לעצמו בשקט נארוטו,"שיגעון" ענה לו קודי בצחקוק לאחר שכבר הספיק להיתגנב מאחורי נארוטו ולעמוד ממש לידו,"אז מה עכשיו" אמר נארוטו בזמן שהפנה א מבטו לקודי שהיסתכל ישר לעבר השדה הירוק,קודי שהיה עדיין מוסח טיפה היתעורר בהפתעה ממן חלום בהקיץ וסובב את הראש לעבר נארוטו בהפתעה ואמר:"מה ?","נו מה נעשה עכשיו !?" נארוטו שאל,"הרי אין לנו דיג'ימונים... והזירה נמצאת רחוק למטה !","פרט שולי..." מלמל שוב קודי שבאותו הזמן תכנן איך לרדת למטה והיתעלם לגמרי מהעובדה שאין לו דרך להילחם,הוא היסתובב אחורה והתחיל ללכת,"לאן זה ?" שאל אותו נארוטו,"אתה הרי רוצה לרדת מהצוק הזה לא ?" ענה לו קודי והמשיך ללכת,"אני רוצה להיסתובב ולעוף מכאן !" צעק נארוטו בחזרה והיסתובב למקום בו הם נחתו והיציאה הייתה אמורה להיות,היציאה לא הייתה שם כבר,"מוזר..." מלמל לעצמו נארוטו,"נו אתה בא ?!" צעק קודי,נארוטו נאנח והתחיל ללכת אחריו טוב זהו הפרק נגמר... כן זה קצת קצר אבל זה רק... פרט שולי...

Dark SpaWn

New member
אוף... יש מחסור בקוראים...

טוב אני יודע שזה לא משהו אבל לפחות תקרוא...

niena

New member
אמ.... יפה אבל....

אל תכתוב את כל הטקסט שלך בגוש אחד כי לא ממש נוח לקרוא את זה ככה. כשמישהו מדבר תרד שורה וכול'... ולא כותבים כשה כמילה נפרדת אלא כמו חלק ממילה אחרת, לדוגמא: כשהלך, כשיצא וכול'... ושביאות רצון כותבים עם ע': שביעות רצון. אבל בסה"כ זה יצא יפה ^_^ (סליחה על הביקורת... מקווה שלא יצאתי יותר מדי קטנונית...)

Dark SpaWn

New member
תיקון בפיק (תקרוא את זה כי זה יותר

נוח) אני פשוט היום זורם ביצירתיות ומון לא ממשיכה את הפיק המשוטף שלנו כי היא עסוקה עכשיו אז אני מתחיל אחד חדש והוא היה קצר כנראה... לא יודע לא שולט בעצמי... טוב בוא נתחיל "שמע אני מאוד לא מרוצה מהרעיון הזה",אמר נארוטו אם מבט מוזר לעבר חברו שהחזיק דיג'יכלי ,"טוב אז על תבוא... מי מכריח אותך ?" ענה לו קודי, "אתה !" נארוטו צעק חזרה, "טוב שמע..." התחיל לענות לו קודי "זה לא כאילו שעוד לא היינו בעולם הדיגיטלי... פשוט עד עכשיו לא היה שם מה לעשות...", "אה,ותחרות קרבות זה נשמע לך רעיון טוב ? כן זה בטוח היה משעשע..." ענה לו נארוטו במבט ציני, "תקשיב..." התחיל קודי אבל ליפני שהספיק להמשיך קטע אותו נארוטו ואמר:"אתה שוכח שאין לך דיג'ימון ?" "פרט שולי..." ענה לו קודי והמשיך ללכת לעבר הכביש, "הרי קיבלנו הודעה בסלולרי,לא ?", "נו ו...?" ענה לו נארוטו שחשב שכל זה עומד להיגמר רע, "נו מה אתה מפקפק בסלולרי ?!!??!" ענה לו קודי בצעקה מוזרה, נארוטו כבר לא רצה להמשיך את השיחה הזו... הוא היתכונן ללכת אבל כבר שיכנע את עצמו שבילעדיו קודי לא יסתדר ,קודי ליפני שהגיע לכביש פנה לתוך סמטא שהייתה חסומה בגדר, "נו אז אתה בא ?" אמר קודי כשה הוא מיסתכל על אחורה על נארוטו וממשיך להיתקדם לעבר הגדר, נארוט היסתכל עליו במבט מפוקפק ואז הוריד את הראש ושם את היד שלו על הפנים ומלמל:"או אלוהים..." והלך לעבר קודי בחוסר שביעות רצון, קודי טיפס על הגדר במהירות,מצידה השניה אפשר היה לראות רק ערפל סמיך,קודי קפץ לתוכו וכבר לא היה ניתן לראיה כלל, נארוטו טיפס לאט לאט מעל הגדר והיסתכל למטה לתוך הערפל מלמל לעצמו גסויות,אז נעמד על הגדר בקושי מיתייצב וקפץ פנימה לתוך הערפל, כאשר נחת על הרצפה מצא את עצמו עומד בשדה ירוק ורחב כשה קודי יושב על הרצפה לידו, כשה הוא היסתכל קדימה הוא ראה קצה צוק שכולו מכוסה צמחיה ופרחים, הוא היתקדם לעבר הקצה כאשר הוא רואה רק שדה ירוק,לבסוף כשה הגיע לקצה שמע צעקות חלושות, הוא היסתכל למטה וראה שזירה עצומה נמצאת בתחתית הצוק שבה גריימון נילחם נגד לאומון שהיה בצורה מפתיעה בגודל שלו, "וואו..." מלמל לעצמו בשקט נארוטו, "שיגעון" ענה לו קודי בצחקוק לאחר שכבר הספיק להיתגנב מאחורי נארוטו ולעמוד ממש לידו, "אז מה עכשיו?..." אמר נארוטו בזמן שהפנה א מבטו לקודי שהיסתכל ישר לעבר השדה הירוק, קודי שהיה עדיין מוסח טיפה היתעורר בהפתעה ממן חלום בהקיץ וסובב את הראש לעבר נארוטו בהפתעה ואמר:"מה ?", "נו מה נעשה עכשיו !?" נארוטו שאל,"הרי אין לנו דיג'ימונים... והזירה נמצאת רחוק למטה !", "פרט שולי..." מלמל שוב קודי שבאותו הזמן תכנן איך לרדת למטה והיתעלם לגמרי מהעובדה שאין לו דרך להילחם, הוא היסתובב אחורה והתחיל ללכת, "לאן זה ?" שאל אותו נארוטו, "אתה הרי רוצה לרדת מהצוק הזה לא ?" ענה לו קודי והמשיך ללכת, "אני רוצה להיסתובב ולעוף מכאן !" צעק נארוטו בחזרה והיסתובב למקום בו הם נחתו והיציאה הייתה אמורה להיות,היציאה לא הייתה שם כבר, "מוזר..." מלמל לעצמו נארוטו, "נו אתה בא ?!" צעק קודי, נארוטו נאנח והתחיל ללכת אחריו טוב זהו הפרק נגמר... כן זה קצת קצר אבל זה רק... פרט שולי...

niena

New member
עכשיו זה טוב יותר ^_^

אבל מה עם הכשה? כשה הוא-> כשהוא, כשה הגיע-> כשהגיע. שוב, סליחה שאני קטנונית...

Goggle Girl

New member
:OOO מה נארוטו צריך דיג'ימון?

הקיובי יכול לקרוע את כולם ככה

Dark SpaWn

New member
לא הבנתי אותך...

קודי ירביץ לכולם ? חחח רעיון נחמד... מה אם תגובה אם אהבת בכלל את הפיק,מה ?

Goggle Girl

New member
קיובי, קיובי! מאיפה קודי הבאת?! -_-

אם כבר אז קוג'י, ולא אמרתי אף אחד מהם. קיובי Kyuubi!!! השועל!

Dark SpaWn

New member
אני לא אוהב שמות יפניים ! קודי !

לא קייובי !!!! קודי ואת לא תעצרי את זה !

Goggle Girl

New member
-_- אוקיי, אני אסביר את עצמי

יותר נכון, אבקש הסבר. ראיתי את השם נארוטו בפיק שלך. הסקתי מכך שראית את הסידרה. מסתבר שטעיתי, אחרת היית מבין על מי אני מדברת. ולקודי קוראים איורי. >> ולמה שמות דיבוב למה? XX

Apikachu L

New member
אמ.....

טוב באופן כללי טוב,אני אוהבת סיפורים שהסופר זורק את הקורא לעלילה (שיעורי הספרות והשפעתם...-_-;) אבל.... א.טיפה יותר מתח לא יזיק(למרות שלרוב הפרקים הראשונים בסיפורים טובים זה לא משהו וכתולעת ספרים מי כמוני יודעת) ב.קצת קצת קצר אבל קורה...לא רע אני אוהבת את הפיק שלך ספון...חוץ מהההערו שהערתי הוא טוב.

Dark SpaWn

New member
עוד פרק ? פרט שולי... (פרק 2)

נארוטו וקודי היתהלכו דרך יער במשך שעות הייתה שמש צהריים זורחת פרפרים עפים להם וציוצי ציפורים היה שקט חוץ מהתלונות הבילתי פוסקות של נארוטו "קודי לא נראה לי שאנחנו בכיוון הנכון" "קודי אני רעב" "קודי תיזהר נחש !" "קודי... כמה אתה חושב שמיתאבק סומו שוקל בממוצע ?" קודי פשוט הלך לו בניסייון להיתעלם מנארוטו שעלה לו על העצבים בצורה נוראית,אחרי כמה שעות של הליכה הירידה בה הם הלכו הפסיקה והם היו בתחתית ההר,"נו,לאן עכשיו גאון ?" קיטר נארוטו כמו תמיד קודי היסתכל לצדדים ועשה את עצמו חושב לכמה שניות ובסוף אמר:"נלך מסביב להר להגיע לזירה...", "איך אתה עומד להילחם !?" צעק נארוטו שכבר נמעס לו הרעיון המטופש הזה "אתה עומד לבוא אחרי או לא ?" אמר קודי והמשיך ללכת נארוטו פשוט עקב אחריו בתקווה שלקודי ימעס והם יסתובבו ביחד ללכת משם בסוף הם הגיעו לחור ענקי באדמה אם גשר שבור... "קיבינימט..." מלמל לעצמו נארוטו שהיה מיואש כי אחרי הליכה ארוכה היו שנים תקועים קודי במקום לעשות משהוא מועיל כמו להיסתובב וללכת לכיוון השני או לחשוב על דרך לחצות את התעלה פשוט היתיישב על קצה האדמה, "נו ?! אתה לא רואה שאנחנו תקועים !?" צעק נארוטו "פרט שולי..." מלמל בשקט קודי והמשיך לשבת במקום פתאום קודי התחיל לצעוק ולנופף בידיים, נארוטו רץ מיד לעזרתו כשה הוא צועק:"מה קרא ?!" קודי תפס את קצה האדמה בכוח וצעק:"משהו מושך את הרגל שלי !" נארוטו תפס את קודי והתחיל למשוך אותו אחורה איתו בזמן שהוא צועק (נארוטו לא קודי) פתאום נשמע מתחת לרגליים שלהם קול נשי,תירגעו שינכם... קודי ונארוטו נשענו קדימה והיסתכלו למטה לתוך התהום,על מעקה קטן עליו ישבה ילדה בבגדים אם חולצה לבנה צרה בלי שרוולים ומכנסיים רחבות בצבע שחור,"נו ? אתם עומדים לעזור לי ?" שאלה הילדה, "מה את עושה שם בכלל ?" שאל קודי "אני נפלתי לכאן ואני תקוע כאן כבר יום שלם !!!!!" הילדה צעקה והתחילה לבכות בקולניות (לא ברצינות כזה בכי מצחיק,נו אתם יודעים כשה משפרים להם ממטרות מהעיניים) נארוטו נשען לעבר קודי ולחש לו בשקט באוזן:"או יופי... בידיוק מה שחסר לנו..." קודי בחוסר טאקט מושלם שאל בקול:"מה ? ילדה מפונקת ?" נארוטו שהיה טיפה מובח מזה שהילדה שמעה אותו פשוט לחש בשקט לקודי:"לא... דמות מישנית..."

Apikachu L

New member
חמוד!

זה היה פרק טוב..רק צריך יותר ארוך ופחות שגיאות כתיב! עוד אחד!

Dark SpaWn

New member
אם מישהו מעוניין בלעזור לי בפיק...

טוב אתם יודעים... וזה לא אמור להיות רציני במיוחד... זה סתם בדיחות קטנות בסיפור דיג'ימוני

niena

New member
אני מוכנה!

כל עוד זה רק בשגיאות כתיב וכאלה.....

OFIRB9

New member
*אני להרוג ספון*

*אני לרצוח ספון בדם קר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* אתה להעתיק! אני לקרוא משפט אחד בפיק חדש אני לראות אתה גונב שם!!! ובגללך אני מגלה!!!! כן! השם האמיתי של נארו מהפיק שלי זה נארוטו!!!!! אינעל טיזט!!!!!!!!!!!! חוצפן!!!!!!!!!!! אתה לקחת נארוטו שלך משנה שם ולא בא בפיק יותר בחיים שלך! טוב בלי להגזים, אתה לשנות שם מהר

למעלה