פיק חדש

niena

New member
בשמחה אני אתקן טעויות ^_^

רק לפני שתשים פה תיתן לי לבדוק... ואחלה פרק!!!

OFIRB9

New member
להרוג להרוג להרוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם גונב נארוטו אחרי זה גונב כינוי נארו אחרי זה גונב מאיה!?!?!!?! אתה עובר את הגבול! אני בהפגנה נגד הפיק הזה!!!!!!!!!! מעתיק!מעתיק! מעתיק! מעתיק! מעתיק! מעתיק! מעתיק! מעתיק! מעתיק! הנה ספון, תשנן ועל תגנוב! טקאני! מאיה! אוון! נארוטו! טרוור! דהיצ'י! מאי! ניקו! הרוקה! קוג'י! האקו! סוניק! זאורי! לא מזהים שמות!? בדיוק! כי זה לא קשור אבל זה שלי! *קושרת ליאנה את הפה* אתה לשנות שמות לשחזר פיק ולהפסיק להעתיק מיד!!! (ולא להמשיך לחקות את לובע!)

Dark SpaWn

New member
קיבינימט ! שוב עשיתי את זה ?!

חחחח זה קורא בטעות... קשה להאמין שאם תשאלי אותי את השמות בפיק שלך אני לא אזכור אחד אבל זה קורא כל הזמן... טוב לא חושב אחרי שאני אכתוב את פרק 4 אני ישים את כל הפרקים בשרשור אחד אם השמות משונים ובלי טעויות כתיב... סליחה אופיר זה קורא בטעות... טוב לא חשוב לא היו עוד דמויות אנושיות בסיפור אז אין סיכוי שזה יקרא שוב

niena

New member
אופיר, את מתחילה לעצבן.....

אין דבר כזה להעתיק שמות!!! אם ספון רוצה את השמות האלו, שייקח, זו זכותו המלאה. ולא להגיד שהוא מעתיק שמות, כי זה באמת מעצבן ומרגיז!!!

Dark SpaWn

New member
לא רע בינתיים (פרק 4)

הודעה מהכותב ! אני בטעות גונב שמות מהפיק של אופיר (באמת בטעות !) כי אני לא זוכר את השמות בפיק שלה וכשה אני מנסה למצוא שם לדמות בטעות חושב על אחד שלי כי כבר שמעתי אותו מתישהו... (אצלה בפיק) טוב ועכשיו אחרי השטויות האלו בוא נעבור... לשטויות אחרות ! הפיק ! כולם נעצרו והיסתכלו על פרומון והוימון הענקי שעמד מולו שהיסתכלו אחד על השני מחכים שאחד יתקיף היה שקט חוץ מהברכיים של נאוטה רועדות קודי קם מהאדמה וניער מעצמו את האבק ואז שלף דיג'יכלי וכיוון לכיוון הוימון הענקי *ביפ* דיג'יכלי:"וימון קרבי,הדיג'ימון הזה הוא וימון גדול במיוחד בעל רגליים מחוזקות שנותנות לו יכולת קפיצה עצומה,ובעל רצון גדול להילחם ביצורים אחרים,הוא משתמש בגודל העצום שלו וכוח הרגליים שלו לנהיתנגש בדיג'ימונים אחרים,ובאגרופנים על המפרקים שלו בשביל ליגרום נזק רב באגרופים"*ביפ* אחרי דממה שנמשכה כמאט דקה הפרומון היתכופף קדימה והושיט את הידיים חצי דרך קדימה ופתח את הידיים מיתכונן ליתקוף, הוימון הקרבי קפץ לעבר הפרומון אם רגל אחת קדימה הפרומון תפס אותו ברגל והחזיק אותו הפוך כאשר הוימון עדיין בתנוחת ישיבה הפרומון נפל בישיבה על האדמה ופיסק את הרגליים לצדדים בזמן שעדיין החזיק את הוימון הקרבי, גבו של הוימון נחבט כל כך חזק מאדמה שהוא גרם לעצים לרעוד, הפרומון ישר קם מהרצפה בינתיים כשה הוימון התחיל להתיפטל על הרצפה בכאבים, פרומון הרים את הוימון הקרבי מהאוזיניים לאוויר וליפני שהוימון היה מוכן כבר להגיב הפרומון הרים את הברך שלו לאוויר וחבט את הפנים של הווימון לתוכה הוימון שוב נפל על האדמה ותפס את הפרצוף שלו פרומון שוב הרים אותו מהאזניים אבל הפעם הווימון הוריד יד אחת מהפנים שלו שבאותו הזמן דיממו שורות של נתונים שנעלמו באוויר כאשר יצאו מהפצע ונתן אגרוף בכל הכוח לתוך המסכה של פרומון,פרומון זז טיפה אחורה אבל אז היתקדם חזרה ונתן לוימון אגרוף כל כך חזק שהוא עף אחורה לתוך עץ פרומון רץ לעבר וימון אם יד אחת בצד הגוף שלו ונכנס אם הזרוע שלו ישר לתוך הצוור של ווימון,הווימון מהמכה החליק ונפל על האדמה, פרומון שוב הרים אותו מהאוזניים והרים יד אחת לאוויר בשביל לחבוט בוימון הקרבי אבל וימון נופף אם יד אחת לעבר פרומון פרומון בתגובה מהירה חבט בכוח ביד של הוימון הקרבי כל כך חזק שהוימון עשה סיבוב במקום, פרומון תפס את וימון מאחורה את שתי הידיים ככה שהוא החזיק אותו אם הידיים כמו לולאה מסביב לבטן אז בכל הכוח היתכופף אחורה ועזב את ווימון וימון עף אחורה מתוך הידיים של פרומון ונחת מיתגלגל על הרצפה, פרומון נפל על הרצפה לאחר שזרק את וימון אחורה אבל קם במהירות והיתקדם שוב לעברו של וימון,הוא גלגל את וימון כך שהוא שכב על הגב שלו ואז החזיק את שתי הרגליים של וימון באוויר אז נפל על האדמה וחבט את הרגל של ווימון בברך שלו, וימון התחיל להיתפטל שוב מכאבים בינתיים שפרומון שוב קם מהאדמה פרומון שוב הרים את הרגליים של וימון אבל הפעם שם את הרגל שלו ביניהם,אז נפל אחורה כשה הוא מחזיקה את הרגליים זה גרם לווימון לקום בעמידה על האדמה ולהחליק קדימה וימון נפל קדימה כאשר הוא מנסה להיתייצב אבל נכנס אם הפנים ישר בעץ פרומון,לאחר שנפל בכוונה על הגב המשיך להיתגלגל ובזמן גילגול לעבר וימון הפצוע קם על הרגליים ושוב נכנס אם הזרוע שלו אבל הפעם בצד האחורי של הצוור של וימון, הוימון הקרבי נכנס אם הגרון שלו לתוך עץ ומרוב סחרחורת ועיפות נפל על האדמה כשה מכל פצע שלו מיתעופפים להם נתונים, כולם עמדו המומים והיסתכלו על הוימון הקרבי שוכב על האדמה פצוע פרומון היסתובב לעבר קודי שעד עכשיו עיצבן אותו מעוד ורץ לעברו קודי טיפה ניבהל ולקח צעד אחד אחורה אבל כשה פרומון עמד לחבוט בו בפתאום שדה של כוח סביב קודי מנע ממנו ליפגוע,פרומון היתעצבן ושוב התחיל לחבוט בקודי אבל השדה מנע ממנו פתאום פרומון נעצר ואמר:"מה קורא כאן ?" "אתה יכול לדבר !?" כולם הופתעו "כן אני יכול לדבר ! אני לא איזה יצור אלים וטיפש אתם יודעים !" צעק חזרה פרומון "טוב מה העיניין ? אתה כבר אמור להיות מת ילד קטן..." אמר פרומון "אתה בהחלט חברותי..." אמר קודי בציניות "אתה יודע ציניות זה מאוד לא בריא בשבילך ילד..." אמר פרומון במין איום... קודי שלף את הדיג'יכלי שלו והתחיל ללחוץ על כפתורים בניסיום לסגור את שדה הכוח (מוזר הוא מה ?) פתאום הסלולרי שלו צלצל הוא שלף אותו מהכיס וענה לשיחה אמא של קודי:"קודי כמה זמן אני צריכה לחכות לך ?! ארוחת הבוקר מיתקררת !!!!" ספון:"רגע רגע רגע !!!!! תמחקו את זה !!! זו לא השיחה שהוא אמור לקבל !" *טייק 2* פתאום הסלולרי שלו צלצל הוא שלף אותו מהכיס וענה לשיחה *הקול של הדג'יכלי:"זה הדיג'ימון שלך מעכשיו קודי... 'צטערת..."* "נו טוב..." מלמל קודי "בוא נלך" וכמו תמיד המשיך ללכת לעבר הזירה פרומון גירד את הראש ובלי לשאול שאלות התחיל לעקוב אחר קודי "רגע !!!!!" צעקה מאיה בקולניות "למה לי ולנאוטה אין דיג'ימון !!!" "לא קוראים לי נאוטה !!!" צעק נאוטה (נאוטה:"דיי כבר !") "דיי לדבר שטויות נאוטה..." ענתה לו מאיה בהיתעלמות והמשיכה ללכת "את לא תפסיקי לקרוא לי נאוטה גם אני ימציא לך כינוי !" צעק נאוטה "יופי !!!!" קפצה משמחה מאיה והתחילה לקפץ סביב נאוטה "איזה כינוי תמציא לי ?!" נאוטה:"אממממממ...." והם כולם המשיכו ללכת לעבר השמש השוקעת מדברים שטויות (איזה סוף קלישאה...) בפרק הבא כבר לא קוראים לה מאיה... (מוזר לא ?)

niena

New member
פרק יפה!!!

אבל קצר... ושגיאת כתיב, ספון: להיתפטל=להתפתל, כשה מכל=כשמכל, כשה פרומון=כשפרומון... ביקשת ממני, עשיתי!

Dark SpaWn

New member
בטח שהבנתי !!!!!!!

וו הו !!! עוד עזרה בשטויות ! כל הצעה תהיה טובה !

Dark SpaWn

New member
אני יודע איך את יכולה לעזור !!!!!

את יכולה לשים כאן את התמונה מהפרק הראשון של הפיק שלך ונינה ? אהבתי אותה ואני לא מוצא את השרשור ובמאמרים אי אפשר להגדיל תמונות... פלייייייייייז !? התמונה הזו מאוד חמוווווווווווודה !!!!!!!!!!!!!

למעלה