פיק חדש!!!!!!

Apikachu L

New member
ההמשך

"הוקמון, יותר לא נוכל להתמזג, אני מצטערת" אמרה גאטומון "אבל איך" מילמלה יולי "שיניתם את סדרי העולם. הרגע ניצחתם בקרב גדול" אמרה אפיקצ'ו והכל נעלם "לללללללאאאאא זה לא יתכן" נישמעה צעקה, לא ברור של מי הענן הגדול של המיתקפות התפוצץ. כל הדיג'ימונים והדיג'יגורלים שכבו על הדשא. קן הרים את ראשו מהעשב הריחני, רגע, עשב? זה היה מדבר.מה קרה? "המדבר נעלם, האפלה נסוגה" אמר ג'נאי "איפה אנג'ג'וימון" שאל קן "בכפר המתחילים.היא דיג'יביצה. היא הקריבה את כוחה כדי לעזור לכם." ואז נישמע קול של בכי. אבל לא קול דק אלא ממש בס.טאי הרים גם הוא את ראשו. זואצ'מון שכב על הדשא וניראה די עלוב. דמעות זלגו מעיניו "אני מצטער. לא הבנתי עד שהיה מאוחר מידי" "זה בסדר" אמר טאי "רק אל תבכה לי" זואצ'מון נעמד על רגליו. לאט לאט הדיג'ימונים והדיג'יגורלים התעוררו "איפה יולי והוקמון " שאל פתאום איזי "אוי לא" צעקה מימי "חייבים למצא אותן" אמר ג'ו "הנה הם" צעק פטאמון יולי והוקמון שכבו על הדשא ללא הכרה "מה קרה?" ספק טי קיי כפיים "הקשר של הדיג'יגדילה הגנטית נותק. אבל הם יהיו בסדר." אמר ג'נאי "כן, הם יהיו בסדר. אבל מה עם בנות האור" מילמל לעצמו מיוטיסמון קארי וגאטומון שכבו בזרועותיה של אפיקצ'ו. אם הן רק ידעו מה יקרה להן הלילה. מיוטיסמון היה די מרוצה. הניתוק של הקשר של הדיג'יגדילה הגנטית הארורה בא בתיזמון מצויין. בדיוק כאשר בנות האור לא יכלו להמשיך בלימוד. הן זקוקות לטבעות. והוא יספק אותן רק ברגע מסוים מאוד. מאוד מסוים. עכשיו, נותר לו רק לעבור על הנבואות שוב. "…הוא ימצא אותן שוב ביום שבו לילה בא פעמיים מכאן. הן ידעו את הרגעה הוא אך לברוח הן שוב לא יוכלו ובעולם של אור ואופל טהור הוא יקשור אותן אליו. האפלה תיסוג, אך אדון האפלה יהיה אדון לנשמתן לפני שהאופל המאיים את העולם יבלע אחרי שניצחו בקרב , לא במלחמה אומץ, חברות, ידע, כנות אהבה ותקווה וטוב הלב שפעם בידי האופל נשבה…" סוף פרק יט' הנה תמונה לפרק(תסתכלו למעלה)

OFIRB9

New member
איזה מדהייייייייייייייייייייייים

נראה לי צ'ו הכי מוכשרת בצ'ט לא ככה? הכי!

Apikachu L

New member
*פירסומת לפרק כ'*

שלום.אני צ'רלי.זוכרים אותי? אני משער שכן.אני הקאגאאפ שנימצא עם אפיקצ'ו. נזכרתם? טוב. אם טעיתם למה חלק מהדברים ששמעתם עד עתה היו מטושטשים (כמו פרק א') זה בגלל שאני לא יודע עליהם הרבה. זה הפרק האחרון שאני מספר לכם מנקודת מבט אובייקטיבית. אז עדיין הייתי אובייקטיבי.לאחר מיכן נעשיתי ישות עצמאית. זה פרק שמביך לי להיזכר בו, ואני מודה – לא הכי מהוגן.מה גם שהוא די חוזר על עצמו וחסר כל סדר כרונולוגי. הסכיתו ושמעו.

למעלה