פיק חדש!!!!!!

Apikachu L

New member
פיק חדש!!!!!!

תהנו,פריירים.חלק א'.ניסיתי לעשות אחד גדול אבל לא הצליח לי.

Apikachu L

New member
במיוחד בשביל ניינה

כי לה לא ניפתח הקובץ.אבל עדיף לקרא דרך הקובץ. אור ואופל(סיפור עם שילוב של עונה 3) חלק א' – אילותומרוקיאו ונייאנהאסיקורי …חללית ריחפה בחלל.היא הייתה מעיין צורה הנדסית מסובכת שהורכבה ממשושים(מצולע בעל שש צלעות למי שלא הבין).החללית הזו הסתובבה כבר מספר רב של פעמים סביב כדור הארץ.אף אחד לא הבחין בקיומה.בתוך החללית היו 2 יצורים חיים – נערה ונער.הם נראו כבני 15 לכל היותר. הנערה הייתה מעט יותר גבוהה מהממוצע(מהו הממוצע הזה בכלל?)שערה ערמוני ועיניה כחולות ומעל לעינה האחת שמש לבנה ועל לחיה שני משולשים משולבים ללש בסיסים בצבע לבן.היא לבשה גלימות לבנות.הנער היה גבוהה ממנה במעט יותר מחצי ראש,עיניו חומות ושערו ספק חום ספק שחור(בגלל הג'ל) ומגיע עד סנטרו.מעל עינו היה ירח שחור ועל לחיו סמל החיים(מעין צלב שבמקום המקל העליון יש עיגול)הנער לבש גלימות שחורות.החדר בו הם נמצאו היה קומפקטי מעיין כמוהו והייתה בו רק מיטה אחת,די רחבה, ושולחן קטן עם 2 כיסאות שכאשר הפכו את הלוח העליון הפך למחשב. הנערה עמדה ליד החלון והנער התעסק עם המחשב. "מצאת משהו?"שאלה הנערה "כן,מצאתי סימנים אבל אני לא מצליח למקם אותם. תפעילי את מערכת הניווט" אמר הנער היא העבירה את ידה על החלון והופיעו עליו כמה נקודות. היא העבירה את ידה שוב והופיעו קווים מתפתלים. "מצאתי" אמרה הנערה "הם ביפן בעיר טוקיו" "בטוחה?"שאל הנער "הנערה גיחכה ואמרה " אילותומרוקיאו, אתה לא מכיר אותי?" אילותומרוקיאו מילמל "עזבי,הייתי חייב להתבדח.נגמרות לנו הבדיחות." הנערה צחקה ואז שאלה "טוב.מה עושים עכשיו?" "צריך לחכות שיהיה שם לילה" אמר אילותומרוקיאו "כן, לא היינו רוצים להפחיד את האנשים שם" "נייאנהאסיקורי, תמצאי מקום נחיתה טוב" אמר אילותומרוקיאו "בסדר.שמע, יום אחד אני ארביץ לך על זה" היא העבירה את ידה על החלון ובחנה את מפת העיר ואמרה "הפארק ניראה לי מקום בטוח" "טוב. שמעי, נייאנהאסיקורי , אני חושב שאני הולך לישון" "אה?" "גם את צריכה לישון קצת לא ישנת הרבה זמן" "כן,לגוף אנושי יש הרבה חסרונות" והם הלכו לישון במיטה היחידה שיש בחדר. נייאנהאסיקורי הצטערה קצת שאין מקום לשתיים. כאשר אילותומרוקיאו התעורר החדר היה חשוך. הוא העביר את ידו על הקיר ואור נידלק. נייאנהאסיקורי שכבה לא רחוק ממנו לא רחוקה מנפילה מהמיטה. הוא הניח את ידו על כתפה והיא קפצה בבהלה. הוא התבלבל קצת. "צריך לצאת לדרך" "נכון" _______________________________________________________________ טרייראמון וגילמון שיחקו על הדשא של הפארק בתופסת (טרייראמון:לא תתפוס אותי,גילמון:אני כן!) טאקטו והנרי היסטלבטו על הדשא וצפו בהם.ריקה וריינאמון ישבו צד ונישענו על עץ וככל הנראה נימנמו. ואז הדיג'יכלים החלו לצפצף כמו משוגעים(?). הדיג'יגורלים אחזו בדיג'יכלים וניסו לפענח מה קרה וללא הצלחה. "ריינאמון, לכי לבדוק" אמרה ריקה ריינאמון נעלמה וכעבור זמן מה חזרה ואמרה "אין כלום.חיפשתי בכל האזור ולא מצאתי" טרייראמון אמר "ריגעון,מה כבר יכול היה ליקרות?" "טוב, אני לא יודע, זה לא דיג'ימון אבל מה זה יכול להיות" שאל את עצמו הנרי "בני אדם טיפשיים, אתם לא יודעים כלום, זה ברור שזה בגלל שקאלומון כל הזמן מנסה לגרום לבני אדם לדיג'יגדול" אמר איפמון בארסיות (ובקולו השטיחי) "הוא מנסה?" שאל טאקטו בפליאה "טוב,אחרי שעבדתי על הצוציק,כן" צחק איפמון "זה ממש מגעיל מצדך" אמר טאקטו "עזוב,יש לנו עניינים חשובים יותר" אמר הנרי ריקה נעצה באיפמון מבט סגול קפוא "אולי תתחפף?" שאלה אותו בארסיות "ריקה,לא צריך…"מלמל טאקטו "די!נמאס לי כבר מהבדיחות המטומטמות של הדיג'ימון הזה" אמרה ריקה בכעס "בואי ריינאמון נלך הבייתה" והן הלכו "טוב אני חושב שגם אני צריך ללכת" אמר הנרי וטרייראמון קפץ לו על הראש "כן גם אני" אמר טאקטו "לחם!" קרא גילמון בשמחה וגם הם הלכו "היי! מה איתי? עדיין לא סיימתי איתכם!" צעק איפמון מאחוריהם _______________________________________________________________ ריקה וריינאמון ישנו "ריקה, ריינאמון בואו לשחק!" נישמע קול עליז מהגן שהקיף את ביתה של ריקה. זה היה קאלומון. ריינאמון וריקה התיישבו "מה הוא רוצה עכשיו?"שאלה ריינאמון ואז הדיג'ימון הקטן צעק וריקה וריינאמון רצו לדלת.כשהן פתחו אותה קאלומון קפץ לריקה לידיים. "הוא בא ריקה. האור היפה בא" מילמל קאלומון בהתרגשות "איפה?" שאלה ריקה בלי להבין למה הוא מתכוון. "תראי שם" אמר קאלומון ריקה הביטה בכיוון "ידו" של קאלומון וראתה משהו שניראה כמו כוכב נופל אבל הוא היה גדול ועף לכיוון הפארק. ואז היה הבזק אור קצר. "טוב ריינאמון. בואי נעשה את זה" ~התאמה דיגיטלית – הפעלת התפתחות דיגיטלית -התפתחות דיגיטלית- ריינאמון דיג'יגדל ל…קיובימון~ ריקה התיישבה על קיובימון והיא נשאה אותה ואת קאלומון אל הפארק. בזמן שקיובימון רצה ריקה טלפנה אל טאקטו והנרי.

Apikachu L

New member
המשך

ריקה,קיובימון,הנרי,טרייראמון,טאקטו,גילמון וקאלומון עמדו בפארק והביטו אל החפץ ההנדסי המוזר. "זה סוג של לחם?" שאל גילמון "זה ניראה כמו אחד הדברים של האחות סוזי" אמר טרייראמון "מה אנחנו אמורים לעשות עם זה?" שאלה ריקה והביטה אל קאלומון שהסתכל על הדבר ההוא בעיניים מצועפות ואז ניפתח פתח בתוך ה 'דבר ההוא' והיה הבזק ונראו שתי צלליות. כנראה קאלומון ניבהל מהן ורץ להתחבא בין הזנבות של קיובימון. האור פסק ונראו השניים שתוארו לכם קודם, קוראים שלי, נייאנהאסיקורי ואילותומרוקיאו. טאקטו מיצמץ בהפתעה. "באופן טכני, את לא אמורה לעשות שום דבר עם החללית. אבל הדיג'ימונית שלך יכולה." אמרה נייאנהאסיקורי ריקה האדימה בכעס לנוכח הנימה השלווה של הנערה שמולה שלא ניראה שהייתה מבוגרת ממנה בהרבה ובסך הכל לבשה בגדים מוזרים . אבל ריקה ידעה שזה לא ממש נכון. "את לא תגידי לדיג'ימונית שלי מה לעשות" "אני לא אמרתי את זה. אבל אנחנו נודה לכם אם תפוצצו את (וכאן היא הביטה אל גילמון) ה…לחם הזה" אילותומרוקיאו התחיל לצחוק והנרי וטאקטו לא יכלו לעמוד בזה וצחקו גם הם.טרייראמון וגילמון לא הבינו את הבדיחה אבל צחקו בכל זאת. ריקה מיצמצה בהפתעה וציפצפה "מה לעזאזל ?" "אני חושבת שבזה הרגע המצאתי בדיחה" אמרה נייאנהאסיקורי בנימה מוזרה והצטרפה לצחוק הכללי. ריקה הביטה בקיובימון וקיובימון הביטה בריקה וגם הן הצטרפו לצחוק. מיותר לציין שגם קאלומון צחק. _____________________________________ ¬כולם עמדו מעל בור שחור שממנו יצא עשן . ואז הנרי פלט "ידאגו לי בבית" "אתם יכולים ללכת" אמר אילותומרוקיאו "תבואו הנה כשתוכלו ונסביר לכם למה באנו הנה" אמרה נייאנהאסיקורי "להתראות" אמרה החבורה ורצה הבייתה "רוצים לשחק?"שאל קאלומון "אה, למה?" שאל אילותומרוקיאו "זה כייף!" ענה קאלומון כעבור שענה נשענו על שניים על עץ ואילותומרוקיאו אמר "אני חשבתי שרק בני אדם יכולים לעשות כאלו דברים" "הוא האור של העולם הדיגיטלי, וחוץ מזה הפעם האחרונה שראיתי בן אנוש מתנהג ככה הייתה ב…בעצם לא הייתה." "רוצים לשחק כדורגל?זה ממש כיף" צחק קאלומון אילותומרוקיאו ונייאנהאסיקורי הביטו זה בזה "אם אין משהו אחר לעשות" "טוב קאלומון,נשחק כדורגל" __________________________________- אילותומרוקיאו ישב על עץ ומלמל "כמה זמן לוקח להם?" "הם בבית הספר, אילותומרוקיאו" אמרה נייאנהאסיקורי שישבה מתחת לעץ וציירה משהו "כן, מזמן לא חיינו עם בני אדם" "לא עד כדי כך מזמן" "טוב,תחושת הזמן שלך שונה משלי" "האמת אמרתי לפי איך שאתה מכיר את הזמן" "לפני כמה זמן זה היה?" "אמ…לא הרבה, חודש,או שנים" "מה את מציירת?" "את שחקן הכדורגל הדגול, קאלומון" אמרה נייאנהאסיקורי אילותומרוקיאו הביט לעבר קאלומון שישן בדשא בשלווה, לחשוב שהקטן התרוצץ לפני כמה שעות כמו סופה "תראי לי את הציור" "תן לסיים" עברו כמה דקות והיא העבירה לו את הציור "יפה…" ואז נשמעו קולות של מריבה "אני לא מאמין לך, טאקטו. יש דיג'ימונים אבל חלליות?" "נכון,קנטה צודק, הגזמת הפעם!" "קאזו,חכה קצת עוד מעט נגיע" נשמע קולו של טאקטו "ניראה לי שיש לנו אורחים" אמר אילותומרוקיאו קאזו קנטה וטאקטו עברו דרך השיחים ואז הם (קאזו וקנטה) ראו מחזה מפתיע במקצת בור גדול מלא בפיח. מתחת לעץ ישבה נערה בגלימות לבנות וציירה את קאלומון שישן (לכשעצמו מחזה לא נפוץ)ונער בגלימות שחורות שישב על העץ. הנער קפץ מהעץ והנערה התרוממה וקנטה כמעט קפץ למראה הסמלים שהיו מצוירים על הפנים שלהם "אה מי אתם?" שאל קאזו "אני אילותומרוקיאו" "ואני נייאנהאסיקורי" "אה…נעים מאוד, תחזרו שוב על השמות שלכם?" אמר קנטה בבילבול

Apikachu L

New member
סוף

כל החבורה כולל קאזו וקנטה ודיג'ימוניהם עמדו מסביב לזוג-המוזרים-עם-הבגדים-המשונים-והקעקועים-המטופשים-על-הפנים(לפי הגדרת ריקה) "ובכן, אנחנו אמורים לעזור לכם לנצח את ה…האפלה ההיא" אמר אילותומרוקיאו "אה?" הגיבו בני החבורה "טוב, די קשה להסביר" אמרה נייאנהאסיקורי "אני לא מבין" אמר טאקטו "ניצחנו כבר את הדי ריפר, מה כבר יכול היה ליקרות?" "אני חושב שהם סתם מותחים אותנו. נכון?" אמר איפמון שהופיע מאחוריהם, עם איי ומאקו. "לא היינו באים הנה בחללית ההיא סתם כך" הגיבה נייאנהאסיקורי "אה? מי האנשים המוזרים האלו איפמון?" שאלה איי "זה בסדר, הם לא יעשו לך כלום, אפילו אם הם יירצו" אמר איפמון וניפח מעט את חזהו ואז נישמע קול של ילדה קורא: "קאלומון, קאלומון, איפה אתה?" קאלומון הרים את אזניו ובצעקת חדווה רץ לעבר השיחים "ג'רי!" כשג'רי יצאה מבין השיחים מחייכת עם קאלומון בזרועותיה היא ראתה את אילותומרוקיאו ואת נייאנהאסיקורי היא מיצמצה בהפתעה ואז החיוך שלה התרחב וכמעט חצה את פנייה ל2 והיא מלמלה משהו. קאלומון אמר לה "אבל ג'רי,את אמרת שהם מתו" וכיווץ את אזניו "אמתים נולדים ואינם מתים" אמרה נייאנהאסיקורי "את החלטת שאנחנו מתים,אמנם הדי ריפר אשם אבל אנחנו לא באמת מתנו,תמיד היינו מתים" אמר אילותומרוקיאו "מה?!?" שאלו כולם ומאקו התחבא מאחורי איפמון. "אתם ערפדים?"שאלה איי "את ילדה חכמה מאוד" אמרה נייאנהאסיקורי "אבל אנחנו לא ערפדים, במובן שאת מתכוונת אליו" היא הביטה אל אילותומרוקיאו והמשיכה "הוא מתכוון למשהו אחר" "למה" שאלה איי נייאנהאסיקורי התכופפה אליה ואמרה "את תביני בקרוב,רק תחשבי" ולטפה על ראשה אילותומרוקיאו נד בראשו "אני יודעת, אבל להפחיד אותם מההתחלה זה לא רעיון טוב" אמרה נייאנהאסיקורי ואז נשמעה חבטה, כולם הביטו בכיוון ממנו נשמע הצליל וראו את ג'רי יושבת על הדשא ומביטה בשניים בבילבול. אילותומרוקיאו הושיט את ידו לג'רי ועזר לה לקום "האור והאםלה יחזירו את העולם שאבד והאופל יסוג לא יחזור לעולם."אמרה ג'רי באופן מוזר.טאקטו חשב לשניה ששוב הדי ריפר השתלט עליה אבל אז היא המשיכה "לאומון אמר לי את זה לפני הרבה זמן,הוא גם חלם אתכם , לא רק אני הוא אמר שאני אזכור כי יום אחד כולנו ניזדקק לכם . ופעם כשהייתי לכודה בתוך הדי ריפר ההוא אז…אז…"ג'רי נעצרה וכבשה את פניה בידיה. "מה אז?"שאל טאקטו בחוסר הטאקט הבולט שלו "חלמתי אותם והם מתו" אמרה ג'רי ופרצה בבכי נייאנהאסיקורי נאנחה והניחה את ידה על כתפה של ג'רי. "אני ניראת לך מתה?" "לא" "והוא ניראה לך מת?" "לא" "אז אל תיבכי ג'רי,אנחנו לא מתים, זה בסדר, זה רק בגלל הדי ריפר.זה הכל" "בסדר,אל תהיי לי פסיכולוגית בגרוש.מישהו יכול להסביר מה האופל הזה עושה?" "טוב,אנחנו לא ממש יודעים. רק שהוא יגיע בקרוב" אמר אילותומרוקיאו "אני מרגיש משהו מתקרב" אמר טרייראמון הנרי הביט בדיג'יכלי ופלט "יש שטח דיגיטלי לא רחוק מכאן" ברגע שהמכשיר צפצף כולם עלו על האופניים והחלו לנסוע. אילותומרוקיאו ונייאנהאסיקורי נתנו זה לזו ידיים ונעלמו. כשכולם הגיעו לשטח הדיגיטלי ,המלא בערפל,השניים כבר עמדו שם וחיפשו את הדיג'ימון. כולם החלו לחפש. קאלומון הוריד את אזניו ואמר "אני מפחד" ג'רי הרימה אותו בזרועותיה וחיבקה אותו."די קאלומון.אני אתך עכשיו" "אתם יודעים, לא נפתח שטח דיגיטלי מאז שהדיג'ימונים חזרו אלנו" אמר הנרי ואז נישמע צחוק נשי מרושע ומקפיא דם "לעולם לא תוכלו לעמוד בפני האפלה" ~התאמה דיגיטלי הפעלת התמזגות דיגיטלית התמזגות דיגיטלית …~ המשך יבוא

Apikachu L

New member
עזרה,כאן , עכשיו וברגע זה.

מה ההתמזגויות הדיגיטליות של הדיג'יגורלים והדיג'ימונים כולם?(עונה 3)וגם התקפות.בבקשה???

Digi Lista

New member
אני אנסה לעזור../images/Emo13.gif

עונה שלישית התמזגויות(מזכירה לכולם לצפות בפרקים מעונה שלישית שמשודרים כול יום שבת כולל היום בשעה 14:55 בפוקס קידס): ריקה+ריינמון=סאקויאמון הנרי+טריירמון=מגה-גארגומון טאקאטו+גילמון=גאלאנטמון ריו+מונודראמון=ג'אסטימון

Digi Lista

New member
התקפות של מי בדיוק את צריכה?

אגב,אני בטוחה שיש עוד כמה שיוכלו לעזור(אני לא תמיד פה ואם זה חשוב לך...),להתעורר חבר'ה

Apikachu L

New member
של ההתמזגויות

ושאר הדיג'ימונים בדרגה הגבוהה ביותר שהצליחו להגיע אליה.

Apikachu L

New member
לא נעים לילבקש אבל...

את תוכלי להכניס את 2 הסיפורים למאמרים?

moon flower

New member
XDDD שיניגאמי

אז אם ככה קאלומון הוא גושושין? (והוא גם דיי דומה להם...) בכל מקרה אני עצמי לא הכי הבנתי דמו אני חושבת שיש לזה המשך פוטנציאלי *הולכת ללמוד את השמות של המתים ההם* אני אהבתי ^^

Apikachu L

New member
חוזרים לפיק הישן.פרק יט'(../images/Emo70.gif)

כן.לאחר המון קשיים ובצורת.קבלו את פרק יט' בפיק הכי לא פופולרי בפורום שאיש לא קורא.שלושת בנות האור ואדון האופל.

Apikachu L

New member
ועבור אלו שלא עולה להם הקובץ.

פרק יט' – משרתו של האופל הוא אל? טי קיי,יולי,קן,מימי,דיוויס,טאי,מאט,סורה,קודי, איזי, ג'ו; פטאמון,הוקמון,וורמון, פאלמון, ווימון, אגומון, גאבומון, ביומון,ארמדילומון,טנטאמון וגומאמון עמדו בתוך חדר ע-נ-ק-י בתוך המנהרה.עכשיו, אחרי שכולם נפגשו שוב הם עמדו צפופים כמו כאומרים ,אותנו לא תפרדו שוב, החדר היה מואר למרות של היה ברור איך. במרכז החדר הופיע פיתאום ג'נאי. "שלום דיג'יגורלים צעירים" אמר ג'נאי בלבביות "אין לי חדשות טובות עבורכם למרבה הצער" "קארי וגאטומון ואפיק…"התחיל טאי "אני יודע טאי, אני יודע הכל וגם קצת יותר. ואני יודע גם למה הדיג'ימונים לא דיג'יגדלו" קטע אותו ג'נאי "למה?"שאלה סורה "אני אתן לחברה טובה שלי להסביר לכם" אמר ג'נאי מין האוויר הופיע משהו שניראה כמו 2 כנפיים סגולות שסגרו על משהו. כאשר הן נפתחו נראתה מלאכית עם שיער צבעוני, בגדים בצבע סגול וכחול, מגפים צהובות ועל ידה השמאלית היה צינור מתכתי עם דורבנות ותותחים. "שמי הוא אנג'גו'ימון,אני מלאכית השימחה" אמרה המלאכית בקול מתנגן "ובאתי להדריך אתכם " קן חשב לעצמו שהיא הדבר היפה ביותר שהוא ראה אי פעם. לאחר שג'נאי שמע את זה הוא הינהן לעצמו ונעלם. מסתבר שהוא היה שם בתור הולוגרמה "אז למה הדיג'ימונים לא דיג'יגדלו?" שאלה סורה המלאכית חייכה אליה ואמרה "הסיבה,סורה, היא האפלה שמאיימת על העולם, אם ניתן לקרא לזה ככה" "מיוטיסמון?"שאל טי קיי "אין סיכוי" השיבה אנג'גו'ימון "האמת היא שהוא דווקא די עוזר בעניין הזה" החבורה נעצה בה מבט תמה, פרט למאט, דייויס וטאי. "ב-ס-ד-ר" פלטה יולי לבסוף "אתם צריכים לעזור לזוצ'אמון להשתחרר . הדיג'ימונים צריכים לדיג'יגדול" על ידה הופיע כוכב גדול "טוב,בואו נעשה זאת!"צעק דייויס. ~וימון דיג'יגדל ל… וורמון דיג'יגדל … דיג'יגדל משולב ל…דיג'יגדל על…משנה מצב… גריימון קיסרי במצב לחימה אגומון מגה דיג'יגדל לגריימון מלחמתי גבומון מגה דיג'יגדל לגארוממון מתכתי גומאמון דיג'יגדל לזודומון פאלמון דיג'יגדל ללילימון ביומון דיג'יגדל לגארדומון פאטאמון דיג'יגדל ל… ארמדילומון דיג'יגדל ל… דיג'יגדל משולב לשוקאמון הוקמון דיג'יגדל לאקווילאמון~ "טוב,נלך?" שאלה אנג'ג'וימון המינהרה נעלמה והם היו במדבר שוב. "הנה אתם!"נישמע קולו הזועם של זואצ'מון כל הדיג'ימונים התרוממו באוויר. "תיזכרו לכוון רק לטבעת שעל הצוואר שלו" צעקה אנג'ג'וימון זואצ'מון החל לעוף אל הדיג'ימונים במהירות עצומה אבל הם הספיקו להתפזר. "עכשיו כולם לירות למעלה" צעקה אנג'ג'וימון הדיג'ימונים לא הבינו אבל עשו זאת. ~תותח פרחים פטיש וילקני כוח אדמה קרן הנץ פיצוץ ג'יג'ינקה (את השאר אני לא זוכרת,איתכם הסליחה)~ ואז נוצר ענן גדול שהכיל את כל המיתקפות זואצ'מון צחק ואמר "זה הכל?אפילו לכוון אתם לא יכולים!" "מה עכשיו?" שאלה לילימון "תירו שוב" הענן גדל והדיג'ימונים התאמצו יותר ויותר להתחמק מההתקפות של זואצ'מון "אנחנו לא נחזיק מעמד זמן רב" צעק גריימון מילחמתי "אקווילאמון,אתה היית מאוחד עם בת האור. אולי נישאר לך משהו ממנה. רק אתה תוכל לעשות זאת"אמרה אנג'ג'וימון "איך?"שאל אקווילאמון "אתה תדע, רק תיזכור.יולי,את חייבת לעזור לו" צעקה אנג'ג'וימון יולי עצמה את עיניה בכוח מנסה להיזכר במשהו. היא פתחה אותן וצעקה "אקווילאמון,אנחנו חייבים לעשות את זה." יולי וסורה נעמדו מאחוריה.אחת זוהרת באדום השניה בירוק.יולי זהרה בשני הצבעים. "אני חייבת לעשות משהו אני חייבת" שיננה יולי כל החבורה נעמדה מאחוריה, כל אחד זוהר בצבע של הסמל שלו. "עכשיו!" צעקה אנג'ג'וימון "זה בשביל קארי" צעקה יולי להבה בהירה עטפה את החבורה ונשלחה אל הדיג'ימונים. בינתיים קארי, אפיקצ'ו וגאטומון ישבו על ריצפה. מיוטיסמון עמד מולן עם הפרצוף הבלתי מרוצה הקבוע שלו שהיה לו כל פעם שלימד אותן. גאטומון פקחה את עיניה ושאלה בשקט "אתן מרגישות את זה?" "כן" "אני מרגישה את יולי" אמרה קארי "והוקמון" הוסיפה גאטומון "יש קרב" אמרה אפיקצ'ו באופן מהורהר ושוב,חוזרים לקרב, קוראים יקרים "מה קורה כאן" צעק זואצ'מון הוא שינה טאקטיקה והסתער לעבר הדיג'יגורלים ואז העולם קפא והיה שקט שלא מהעולם הזה. ואז משהו הפר את השקט והקיפאון "ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" צעקו קארי וגאטומון באותו רגע, באותה שניה. ולא ברור איך, הדיג'יגורלים שמעו אותן. ואז כמו ספירלה ורודה עטפה את הלהבה שבערה סביב הדיג'ימונים והדיג'יגורלים "מה לעזאזל" פלט מיוטיסמון "לא מה, איך" אמרה אפיקצ'ו והניחה את ידיה על כתפיהן של קארי וגאטומון שזהרו, היא גם החלה לזהור. אור עטף את הכל "זה הן" אמר טאי, בחלל שכולם ריחפו בו "אני מצטערת טאי" אמרה קארי "על שחיכיתם" חכו שניה להמשך.

למעלה