פיק הפאנאגירליות^^

טוב..טוב..רק אל תהרגי אותי -_-'

והבישים שלי הם ככה- קואיצ'י ובאקורה,מיוטו לא שייך לאף-אחת(>_<)הוא של פאקייה ^_^ חופית(שיו..זה מוזר לכתוב על עצמי בצורה כזאת X_X)נשקה ללחיו של באקורה,הוא הסמיק קלות ואז חזר לכתוב בשבילה עוד פיקים מרתקים. היא הביטה דרך החלון,חושבת מה היה קורה אילו היו לה חיים אחרים..שונים..מרתקים יותר..אומנם החיים שלה עם באקורה היו מאושרים,אבל..משהו היה חסר בהם.. בינתיים במקום אחר,רחוק משם- קאסארו גמגמה,היא לא ידעה מה לענות,מולה עמד המלאך הכי מושלם שיש(וכן!הוא המלאך הכי מושלם שיש!!*_*),ואז..אז היא נזכרה בסטו שמחכה לה בוודאי בבית,מצפה בקוצר רוח שתשוב ודואג.. היא הביטה על המלאך שעמד מולה,ופניו של סטו הופיעו לפניה. דמעות הציפו את עיניה,היא לא ידעה מה לעשות,מה לחשוב.. גבריוליס חיכה לתשובה ממנה,אך התשובה לא הגיעה. במקום תשובה,הוא רק ראה דמעות נושרות מעיניה של הנערה היפיפיה. ליבו נשבר כשראה אותה בוכה,ומה שהוא רק רצה היה...לגרום לה להיות מאושרת..מאושרת איתו. בינתיים אצל מון וקוג'י,העיניניים התחממו. הם התנשקו בלהט(אוו..מילה חדשה P:)על הספה שהייתה בחדר. אבל אז..

Seto¥Girl®

New member
קאסארו איבדה את הזיכרון P:

נגרום לה להזכר בסטו מאוחר יותר שסטו מונדו ג'ואי והזאתי הכחולה רונדה יבואו לארץ המפלץ ויחפשו את אהובותיהן^^ תמשיכי את הקטע של חופית באקו

Seto¥Girl®

New member
אבל אצלי זה הולך להיות יותר מרגש...

תעשי שהיא תסתכל במשהו, תיזכר במשהו מטושטש ותבכה... ?

Dark SpaWn

New member
לא קשור אבל חשוב טיפה (שאלה לאיווי)

מה זה שנון איי ? אה ועוד דבר אחד אמרת לי שאני לא יצליך לכתוב פיק טוב משלך ואני פשוט מעוניין לדעת כדאי לי לכתוב פיק ? זה שאלה כללית תעני לי מהר אם אפשר ביי

Seto¥Girl®

New member
מצילה מאבדון! ../images/Emo20.gif

האלפ? מישהו?< אני המשכתי P: אבל אני עושה משהו עכשיו... אז.. להמשיך!

למעלה