פיק הפאנאגירליות^^

Seto¥Girl®

New member
....המשך....

מון וקוג'י עשו מה שעשו (אנחנו לא נחדור לפרטיות שלהם... אהם אהם...) ובטירה... קאסארו הייתה מבולבלת. מולה עמד... גבר... מלאך... יצור... שלא הכירה. הוא חייך במתיקות כמעט מפחידה מדי. הוא היה נאה תואר, גבוה, ועם שיער מדהים. הוא נקש באצבעותיו והשרשראות שהחזיקו את קאסארו השתחררו. היא שיפשפה את פרקי ידיה הכואבים. היא עדיין הביטה על גבריוליס. הוא התקרב אליה, והיא נרתעה מעט. כאב ראש חזק פקד אותה, והיא כרעה על ברכיה, אוחזת בראשה הכאוב. הוא הביט בה בדאגה. היא הביטה אליו. "מי אני?" שאלה שדמעות בעינייה. הוא חייך בסיפוק. הוא הושיט לה את ידו, והיא הושיטה לו את ידה. הוא עזר לה להתרומם ותמך בה. חיוכו התרחב. "אני אעזור לך להזכר." אמר, והם נעלמו בצללים. אממ... ואין לי ממש מה לכתוב כי נאי לא אוהבת לכתוב על אנשים אחרים כי יכול להיות שנעשה דברים שהם לא רוצים... P: וגם המוזה שלי פועלת עכשיו על סוללות גבריוליס... P:

moon flower

New member
טווב! אם לא קוג'י אז אני יודעת את מ

י! המשך!~ מון (שומרת על שמי המקורי) פיהקה בעייפות וחיבקה את מיוטו שישן לצידה, היא יישרה את שיערה השטני (כן אני שטנית...) והתכרבלה ליד מיוטו בנחת, מיוטו פקח באיטיות את עיניו החמות והביט ארוכות במון, היא נראתה לו כמו היצור המופלא בעולם... דבר לא יכל לעצור את אהבתם... דבר חוץ מנער ששמו היה אשיטאקה, מיוטו ידע כי למון עוד נשארו רגשות אליו, הוא חיפש בנרות לבת זוג שתתאים אך לא מצא אחת, הוא ידע גם שמון מבלה ערבים עם אשיטאקה, ערבים לאור הנירות העדין, הוא רצה להיות איתה... הוא באמת רצה אך הוא לא היה מסוגל לפגוע ביצור חי... בינתיים מלאך אפל הביט בזוג, הוא היה מסוקרן, היו לו שתיי סיבות לכבד זן נחות ממנו... האחת היא חברו הנאמן מונדו (^^) והשנייה הייתה אהבתו הנצחית קאסארו... המלאך נאנח בייאוש וגופו עבר מבעד לתקרה, הוא המשיך לעוף וקיווה לראות שוב את קאסארי ואת חיוכה המתוק... מון נישקה בעדינות את לחיו של מיוטו, מה שגרם לקבוצה של בנות לרשוף ברקים, באיחוד אחריי שמון נישקה את מיוטו בפיו והורידה את חולצתו הדקיקה...

Ray girl

New member
נתת את קויאצ'י שלי למישהו אחר?!

*רודפת אחרי ענבר עם חנית*

Seto¥Girl®

New member
אבל את קיבלתי את ג'ואי וריי...

אבל אם את מתעקשת אני אתן לך את קואיצ'י ואקח ממך את ג'ואי סאן הבישי האומלל והמסכן... ^^; *מחזירה את קואיצ'י וג'ואי לפוקדור ושמה אותם במכונת ההחלפה* טין טין טינטין טין^^ *מחזירה את ג'ואי לחופית ואת קואיצ'י לנייקו* ההעברה הושלמה^^

moon flower

New member
אם את מקבלת את שלושת אז אני

אני מקבלת את קוג'י אשיטאקה ומיוטו!

Seto¥Girl®

New member
לא, רק שניים, כי יש משולש אהבה,

לא מרובע אהבה P: תבחרי... קואיצ'י פנוי לך... אז את מי נייקו סאן תבחר? ג'ואי, ריי, קואיצ'י?

היי!היי!היי!!!

אני לא אוהבת את ג'ואי!!!!>_< ואני לא מוכנה שמון תקבל את מיוטו שלי!!!(כן!הוא שלי!ואפילו תשאלו את עינת ;_;) אני רוצה מיוטו!וקואיצ'י!ופאקייה!ועוד ;;

Seto¥Girl®

New member
אז עד תקבלי את באקורה ופאקייה^^

ופאקייה יתעצבן על באקורה ויתקוף אותו אבל אז יאמי באקורה שגם מאוהב בחופית יזמן כל מיני קלפים כמו חרק אוכל אדם והכל^^

*מחבקת את באקורה*

זה קשה להחליט!אני אוהבת את כולם באותה מידה!!;__; ואני מאוד אוהבת את מיוטו ואני לא יכולה לחיות בלעדיו...*מחבקת את מיוטו ופורצת בבכי* ואני גם לא יכולה לחיות בלי קואיצ'י ;;

למעלה