Seto¥Girl®
New member
פיק הפאנאגירליות^^
חוקים: כל פאניגירלית שרוצה תוסיך את עצמה, תודיע איך קוראים לה, ומי הבישים שלה.... הבישים התפוסים: גבריוליס וסטו (שלי, קאסארו) |מאוהבת| קואיצ'י ובאקורה (של ווילו, היא לא יכלה להחליט אז החלטתי בשבילה^^) ואני משריינת את ג'ואי וריי לנייקו סאן, היא בטוח רוצה אותם ואת קוג'י לגוגל^^ וזה... אה פיק.... זה מועתק משרשור ההתנצלות לסטטה... קאסארו (זאת אני, מתה על השם הזה! ואני גם קוראת לדמות היקומי לפעמים, שם יפיפה^^) התעוררה והביטה על בחיר לבה. סטו. הוא היה כל כך חמוד שהוא ישן. היא נשקה ללחיו בחיוך וקמה מהמיטה, הולכת להכין סנדוויצ'ים למוקובה (בזמן האחרון הוא ממש חמוד^^ הוא כבר בן 11 נראה לי P
ופנקייקים לארוחת בוקר. הוא צפה בה מהחלון, המלאך השחור והמכונף שאהב אותה זמן כל כך רב, ולא ידע איך להגיד לה. "קאסארו..." גבריוליס מלמל לעצמו. הוא תכנן הכל כל כך הרבה זמן. היום הגיע רגע האמת. הוא הביט בה מסתרקת, מחייכת ומאושרת, ואז הוא ראה |דגש|אותו.... את הזה שמתחרה איתו על ליבה. הוא צפה בה מחייכת את החיוך היפיפה שלה, אבל מנשקת אותו. זעם טהור פעם בעורקיו. הוא שם לאיטו את העניבה שלו, והם פטפטו להם בשלווה. "בקרוב... בקרוב קאסארו תהייה שלי... עוד מעט..." אמר, ונעלם. "חווווווווווופפפפפפפפפית!" צעק באקורה ברחבי הבית. חופית צצה לה מאחת הספות. "מה?" אמרה בקול ישנוני. "כתבתי לך את פרק ההמשך^^" תוך שלוש דקות הספיקה חופית לגמוע 7 עמודים גדושים באותיות פיצפוניות והספיקה לנשק את באקורה ולהכריז- עוווווווווווד! האקורה חייך בסיפוק. הוא אהב את חופית, שהעניקה לו שפע מחמאות והייתה החברה שלו, בנוסף לכך שהוא ממש נהנה לשהות בחברתה ולהביט בעינייה ה______ (השלם צבע... P
הוא התיישב לידה והיא חייכה אליו. דאסקמון הביט אליהם בקנאה מהחלון. הוא מחץ אבן באגרופו. "היא תיהיה שלי!" אמר ונעלם בצללים. טה טה טה טה! נא להמשיך... מישהו... משהו?
חוקים: כל פאניגירלית שרוצה תוסיך את עצמה, תודיע איך קוראים לה, ומי הבישים שלה.... הבישים התפוסים: גבריוליס וסטו (שלי, קאסארו) |מאוהבת| קואיצ'י ובאקורה (של ווילו, היא לא יכלה להחליט אז החלטתי בשבילה^^) ואני משריינת את ג'ואי וריי לנייקו סאן, היא בטוח רוצה אותם ואת קוג'י לגוגל^^ וזה... אה פיק.... זה מועתק משרשור ההתנצלות לסטטה... קאסארו (זאת אני, מתה על השם הזה! ואני גם קוראת לדמות היקומי לפעמים, שם יפיפה^^) התעוררה והביטה על בחיר לבה. סטו. הוא היה כל כך חמוד שהוא ישן. היא נשקה ללחיו בחיוך וקמה מהמיטה, הולכת להכין סנדוויצ'ים למוקובה (בזמן האחרון הוא ממש חמוד^^ הוא כבר בן 11 נראה לי P