פיק הפאנאגירליות^^

Seto¥Girl®

New member
פיק הפאנאגירליות^^

חוקים: כל פאניגירלית שרוצה תוסיך את עצמה, תודיע איך קוראים לה, ומי הבישים שלה.... הבישים התפוסים: גבריוליס וסטו (שלי, קאסארו) |מאוהבת| קואיצ'י ובאקורה (של ווילו, היא לא יכלה להחליט אז החלטתי בשבילה^^) ואני משריינת את ג'ואי וריי לנייקו סאן, היא בטוח רוצה אותם ואת קוג'י לגוגל^^ וזה... אה פיק.... זה מועתק משרשור ההתנצלות לסטטה... קאסארו (זאת אני, מתה על השם הזה! ואני גם קוראת לדמות היקומי לפעמים, שם יפיפה^^) התעוררה והביטה על בחיר לבה. סטו. הוא היה כל כך חמוד שהוא ישן. היא נשקה ללחיו בחיוך וקמה מהמיטה, הולכת להכין סנדוויצ'ים למוקובה (בזמן האחרון הוא ממש חמוד^^ הוא כבר בן 11 נראה לי P:) ופנקייקים לארוחת בוקר. הוא צפה בה מהחלון, המלאך השחור והמכונף שאהב אותה זמן כל כך רב, ולא ידע איך להגיד לה. "קאסארו..." גבריוליס מלמל לעצמו. הוא תכנן הכל כל כך הרבה זמן. היום הגיע רגע האמת. הוא הביט בה מסתרקת, מחייכת ומאושרת, ואז הוא ראה |דגש|אותו.... את הזה שמתחרה איתו על ליבה. הוא צפה בה מחייכת את החיוך היפיפה שלה, אבל מנשקת אותו. זעם טהור פעם בעורקיו. הוא שם לאיטו את העניבה שלו, והם פטפטו להם בשלווה. "בקרוב... בקרוב קאסארו תהייה שלי... עוד מעט..." אמר, ונעלם. "חווווווווווופפפפפפפפפית!" צעק באקורה ברחבי הבית. חופית צצה לה מאחת הספות. "מה?" אמרה בקול ישנוני. "כתבתי לך את פרק ההמשך^^" תוך שלוש דקות הספיקה חופית לגמוע 7 עמודים גדושים באותיות פיצפוניות והספיקה לנשק את באקורה ולהכריז- עוווווווווווד! האקורה חייך בסיפוק. הוא אהב את חופית, שהעניקה לו שפע מחמאות והייתה החברה שלו, בנוסף לכך שהוא ממש נהנה לשהות בחברתה ולהביט בעינייה ה______ (השלם צבע... P:) הוא התיישב לידה והיא חייכה אליו. דאסקמון הביט אליהם בקנאה מהחלון. הוא מחץ אבן באגרופו. "היא תיהיה שלי!" אמר ונעלם בצללים. טה טה טה טה! נא להמשיך... מישהו... משהו?

Digi Lista

New member
פיק הפאניגרליות(תמשיכו מכאן...)

בינתיים Seto¥Girl®(איך קוראים לך?) ורינת(או מיכל...) כתבו משהו,כרגיל נצלו את השרשור המסכן(לא שמעתם על האגודה למען זכויות השרשורים?או בשמה השני האגודה נגד ניצול השרשור?אני הקמתי אותה בדיוק בשביל זה!...) אז הינה מה שנכתב,תמשיכו מכאן(ותקבעו כבר עכשיו שם,אלא אם השם הזה בסדר...) קאסארו (זאת אני, מתה על השם הזה! ואני גם קוראת לדמות היקומי לפעמים, שם יפיפה^^) התעוררה והביטה על בחיר לבה. סטו. הוא היה כל כך חמוד שהוא ישן. היא נשקה ללחיו בחיוך וקמה מהמיטה, הולכת להכין סנדוויצ'ים למוקובה (בזמן האחרון הוא ממש חמוד^^ הוא כבר בן 11 נראה לי P:) ופנקייקים לארוחת בוקר. הוא צפה בה מהחלון, המלאך השחור והמכונף שאהב אותה זמן כל כך רב, ולא ידע איך להגיד לה. "קאסארו..." גבריוליס מלמל לעצמו. הוא תכנן הכל כל כך הרבה זמן. היום הגיע רגע האמת. הוא הביט בה מסתרקת, מחייכת ומאושרת, ואז הוא ראה |דגש|אותו.... את הזה שמתחרה איתו על ליבה. הוא צפה בה מחייכת את החיוך היפיפה שלה, אבל מנשקת אותו. זעם טהור פעם בעורקיו. הוא שם לאיטו את העניבה שלו, והם פטפטו להם בשלווה. "בקרוב... בקרוב קאסארו תהייה שלי... עוד מעט..." אמר, ונעלם. "חווווווווווופפפפפפפפפית!" צעק באקורה ברחבי הבית. חופית צצה לה מאחת הספות. "מה?" אמרה בקול ישנוני. "כתבתי לך את פרק ההמשך^^" תוך שלוש דקות הספיקה חופית לגמוע 7 עמודים גדושים באותיות פיצפוניות והספיקה לנשק את באקורה ולהכריז- עוווווווווווד! חופית קיפצה ברחבי החדר וצווחה מאושר, כמה בנות מיהרו להגיע לשם, לאחת מהן קראו מון והיא נשאה את קוג'י מתחת לכתפה, הבנות החלו להתקבץ מסביב לפיק ולקרוא אותו בשקיקה, אחריי חמש דקות כולן כבר החלו לקפץ, כולם חוץ ממון שהלכה יחד עם קוג'י לחדר סגור, מלאך אפל ריחף כשראשו נמצא בקומה אחת ושאר גופו בשנייה, הוא צפה בנערה שנפלה בחיבוק על המיטה שלה יחד עם נער כחול-שיער שלבש בנדנה, היה לו מעניין לצפות במתרחש, לצפות בעולמם של בני האנוש שהחשיב לנחותים עד אשר מצא שתי סיבות לכבדם, חברו הנאמן מכל מונדו (^^) ואהבתו הנצחית קאסארו, המלאך נאנח ופרש את כנפיו חרישית, הוא עף אל חדרה של קאסארו, לראות שוב את חיוכה המתוק... הנערה סגרה את המנעול בחדר והתיישבה על המיטה תמונה שלה ושל שני נערים התנוססה במוחה, אשיטאקה וקוג'י, היא הביטה על הנער כחול השיער ונישקה את לחיו בעדינות, קוג'י חייך וחיבק את מון, משאיר שובל של נשיקות קטנטנות על לחייה, אך בינתיים במקום אחר לגמריי הייתה קבוצה זועמת של בנות שצפתה במון דרך מצלמה נסתרת בגודל של חצי ציפורן, מבטיהן רשפו ברקים כאשר מון נישקה את קוג'י בשפתיו והורידה את חולצתו... זה מתיש להעתיק לוורד ומהוורד לכאן ועוד במצב זומבי,מקווה שלפחות תשתפו פעולה

Seto¥Girl®

New member
P: חחח^^ אהבתי^^

מי זה אשיטאקה? תמונה... P: וכדאי שתשרשרי פה כמה דברים ליסטה... תודה שעשית את זה, ממש נחמד מצדך...

Digi Lista

New member
מתי שינית שם?איפה אני הייתי כשזה

קרה? לא ידעתי שזאת את עד עכשיו,הייתי בטוחה בהתחלה שאת נייקו בשם אחר אבל ראיתי שנייקו עונה להודעות שלך וזה משונה אז הנחתי שאת חדשה...אני באמת מעופפת לפעמים,הא?

Digi Lista

New member
שרשרתי בגלל שבהודעה של ענבר

יש את החוקים ומכיוון שהיא התחילה החוקים שלה

moon flower

New member
אשיטאקה- רק הבישי החמוד ביותר

מסרטו של הייאו הגאון: "הנסיכה מונונוקי" (MONONOKE HINA) וזה הוא! רוכב על יאקול (נא לא להתייחס על הדבר שכתבתי על מיוטו-צ'אן)

Seto¥Girl®

New member
או כן, אני מתה אליו ../images/Emo99.gif

אבל זה מזה מתסכל שהוא אוהב את מונונוקי, וגם היא אוהבת אותה... :p

moon flower

New member
הוא לא יאהב אותה בפיק שלי!!!

אניע: מוהאהאהאה!!! קוג'י: ברוך הבא לגיהנום אשיטאקה: הא? יאקול תפרש לי... יאקול: *לועס את הלחי של קוג'י*

OFIRB9

New member
הלו!!!!! קואיצ'י הוא שלי!!!

הוא יגיד לכן בעצמו! קואיצ'י: זה נכון אני שלה ושל מיני מיני:^___^ לא לגנוב לי אותו! בהתחשב בעובדה שהוא לא הכי בישי כי אין לו בן זוג, אז הוא של מיני בוא קואיצ'י! טוב! רוצה קרמבו? (סליחה מון לא יכולתי להתעפק)

Seto¥Girl®

New member
... חשבתי על המשך שטיילתי עם הכלבה

שלי דונצ'ה סאן^^ (הכלבה הכי חמודה בעולם^^!!!) אז... גבריוליס הביט בה. הוא עמד ממש מולה, אבל היא לא יכלה לראות אותו. היא ישבה על המיטה והביטה בתמונה. היא קיפלה אותו בשקט והכניסה אותה לכיסה. "די לשקוע בעבר, צריך לסרק את ההווה!" היא אמרה וגיכחה לעצמה. היא קמה ועברה דרך גבריוליס. גבריוליס היה המום. התחושה הייתה נוראה. כאילו תקעת את הראש בתוך אש לוהטת ודלי קרח קר באותו רגע. קאסארו עמדה מול המראה וסירקה את שערה הארוך והגלי (ותאמינו לי שאם לא מסרקים אותו חצי שעה פעם ביומיומיים הלך אליי...) הוא עמד מאחוריה. היא המשיכה להביט במראה. הוא נשם עמוקות, והחליט לעשות זאת. הוא הופיע. קאסארו עצרה. היא הביטה על המראה. היא עמדה לצרוח, שהוא הניח בעדינות את ידו על פיה, וחייך. היא תפסה בידו בניסיון נואש להזיז אותה, אבל הוא רק חייך. היא הרגישה מנומנמת, והוא עטף אותה בכנפיו, ונעלם. בינתיים העניינים אצל קוג'י ומון התחממו. הוא נשק לשפתיה וכבר היה חסרה לו החולצה והמכנסיים.... והבנדנה.... הוא נשק לצווארה והגיע עד לפופיק, אבל גרזן שהפיל את הדלת קטע את המיזמוזים שלהם. שפע של פאניגרליות זועמות עמדו בפתח הדלת. "לרצוח אותם!"

Seto¥Girl®

New member
... המשך... כי אף אחד לא ממשיך...

הוא ליטף בעדינות את פניה. היא נראתה קצת אומללה ככה, קשורה על הקיר, רגליה וידייה מהודקות אליו ללא יכולת לזוז. הוא הרים מעט את ראשה. היא המשיכה לישון בשינה המוזרה שאליה כלא אותה גבריוליס. היצור הקטן, חברו היחיד (מישהו יודע איך קוראים לעטלף הקטן שמחזיק מקל ביד ויש לו שלושה קוצים על הראש?) הביט בה גם, ואז בגבריוליס. "למה הבאת אותה לכאן?" גבריוליס חייך חיוך, מעט מתוק, מעט אכזרי. "אתה כבר תראה, זה לא חשוב עכשיו." "ואם ספקטרה תגלה?" "בשביל זה אתה צריך לדאוג שהיא לא תגלה." "לשרותך אדוני." טוב די! אני לא ממשיכה יותר! תמשיכו! ><

moon flower

New member
אאהההה! המשך!!!

מון נעמדה למול ההמון הזועם ושילבה את ידיה בגאווה, היא הוציאה תמונה מכיסה וזרקה לעבר הפאנגירלס, קוג'י מיהר ללבוש את הבנדנה (ואת כל שאר הדברים), הוא התיישב על המיטה וחייך חיוך ממיס, מון התיישבה לידו וגרגרה כמו חתולה, היא החלה לזרוק תמונות של בישים לעבר המסדרון ומהר מאד ההמון נעלם משם (האפי אנד ^^)... בינתיים קאסארו התעוררה בטירה אפלה וראתה כי היא לבושה בשמלה צחורה כשלג ושרשרת פנינים תלוייה על צווארה, היא הסתובבה, גבריאוליס היה שם, הוא חייך ונישק את ידה של קאסארו המבולבלת, "האם תסכימי להיות... שלי לנצח?" הוא לחש באוזנה והגיש לה טבעת עם יהלום שחור שנצנץ על רקע הכסף העדין... בינתיים איי שם במעבה הסלון עסקה חופית בקריאת פיק נוסף כשבאקורה החל ללחוש לאוזנה, חופית הסמיקה ונישקה את באקורה בלחי, הוא החל להקריא לה את הסיפור על מיוטו ופאקייה, חופית הסתכלה על באקורה במבט מעריץ וחיבקה אותו יותר חזק... מון נאנחה בהקלה והוציאה את הגרזן מהדלת, משום מה היא מצאה חתיכת בד אדומה שנראתה מוכרת ביותר... "אשיטאקה..." היא לחשה והחביאה את חתיכת הבד בין קפלי חולצתה המורמת, היא חיבקה את קוג'י וכיסתה את המצלמה הנסתרת עם שטיח (? 0.0) שמצאה, את הדלת היא שריינה וחזרה לנשק את קוג'י... אני ממש, ממש רעה! ^^

Seto¥Girl®

New member
להמשיך! 0.0

אני מחכה לראות מה תעשי עם גבריוליס וקאסארו 0.~
בבקשה תמשיכי ;.; אני אשלם בפאנארטים חמודים! יש לי תיקיית פאנארט יוגי של יותר מ265 תמונות....

moon flower

New member
פאנארטים!^_____^

חופית התיישבה על ברכיו של באקורה והמשיכה לקרוא איתו את הפיק, "חופית?..." לחש באקורה לאוזנה והחל ללטף את שיערה החום-שחור, "כן..." לחשה חופית בחזרה ועמדה לנשקו אך לפתע דאסקמון פרץ את הקיר, הוא חטף את חופית רגע לפניי ששפתיה נפגשו עם שפתיו של באקורה, דאסקמון, חטף את חופית וזינק החוצה, הוא נחת על גג של בניין גבוה והפך לקואיצ'י, הוא חייך בעדינות ונשק לחופית, היא התעלפה ומצאה עצמה במקום חשוך, לא הרחק ממנה היא שמעה קולות... קולות מוכרים ביותר שהיו שייכים לקאסארו, דאסקמון הופיע והילה דקיקה של אור הייתה פזורה סביבו, הוא התקרב אל חופית והפך בחזרה לקואיצ'י, הוא חייך את חיוכו המתוק והתיישב על ידה, "חופית..." הוא לחש לאוזנה בעדינות... קאסארו ישבה מול גבריוליס, דמעות עדיין נצצו בעיניה, גבריוליס חיבק אותה יותר חזק, הוא ידע איך קשה לה באותו הרגע, הוא הרים את פניה וכמה דמעות נפלו על הטבעת, היהלום נצץ עוד יותר ודמותו של סטו הופיעה במוחה של קאסארו... מון נפלה על ברכיה, זה היה נער שהכירה, אשיטאקה, היא נשבעה לו כי היא תפגוש אותו שוב... היא הביטה בו ובקוג'י לסירוגין... דמעות עלו בעיניה והיא כרעה על ברכיה, אשיטאקה הוריד את גלימתו הארוכה וניגב את דמעותיה שלך מון, היא הכירה אותו עוד מזמן וכרתה איתו ברית דם בשנה השביעית לחייה (X_X), אשיטאקה חייך בעדינות והסתכל על קוג'י, "ערב אחד..." הוא מלמל בשפתיו והסתכל על קוג'י, מון נאבקה בו, היא ידעה כי אהב אותה אך לא העזה לבגוד בקוג'י, קוג'י הנהן בעצב ויצא מהחדר, אשיטאקה התיישב ליד מון ונשק ללחייה, מון לא הגיבה, היא רק בהתה ברצפה ובכתה, בכתה על כתפה של אשיטאקה...

Seto¥Girl®

New member
הא!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

היא ראתה את הנער במוחה, אבל לא ידעה מי הוא. הוא היה כל כך קרוב- וכל כך רחוק. היא בכתה. כל דמעה שלה הייתה חץ שפגע בליבו. הוא חיבק אותה קרוב לליבו, וזה ניחם אותה. חופית הייתה מבוהלת "מי אתה?" היא שאלה, אבל הילד רק נשק לשפתיה. היא הרגישה שהכירה אותו, כל כך הרבה זמן... היא נשקה לו בחזרה "קואיצ'י...." היא מלמלה באוזנו. הוא חייך. עיניו בהקו באדום זדוני לרגע, ואז שב והביט בעינייה, והיא בעינייו. (את הקטע של אידטאקה ומון אני אתן לך... אני ממש לא רוצה שזה ידרדר למציצת אצבעות ברגליים...)

Seto¥Girl®

New member
~~~

אממ... טוב... בזמן שטיילתי עם הכלבה שלי עלתה במוחי סצנה מאוד יפה, ואני ממש מצטערת אם זה דומה לפיק שלך גוגל, מה לעשות שגנבת לי את כל הרעיונות הטובים?!?!? ;.; אממ... טוב... אז סליחה לגוגל וכפיצוי כולכם מוכרחים לקרוא את הפיק היפיפה שלה במאמרים! >< תודה^^; כן אז... הוא חיבק אותה קרוב לליבו. הטבעת ניצנצה בין אצבעותיו. הוא איגרף את ידו בחוזקה. ראשו קרב לראשה, עיניו לעיניה, שפתיו לשפתיה, אבל מילה אחת, שלוש אותיות שהתחברו ויצרו שם, קטעה את הנשיקה הקרבה ובאה... "סטו?" השם. השם הנוראי הזה. של הנער הנוראי הזה. השם העביר בו כעס עצום. הוא העיף את קאסארו בתסכול לקיר, רגע של פזיזות וחוסר מחשבה. "איה..." היא מלמלה לפני שהתעלפה. הוא פער את עיניו, רץ אליה. הוא חיבק אותה קרוב, עטף אותה בכנפיו, וידע מה הוא צריך לעשות. הוא צריך לחסל את שורש הבעיה, או שהעשב יצמח מחדש. הוא יחסל את סטו קאיבה. במקום רחוק צפתה ספקטרה באחיה דרך שער המלאכים. "אחי, למה אתה עושה זאת?" היא שאלה. היא החליטה להזעיק את שני האבירים שלה להצלה. באקורה הביט בקיר, מבוהל. "מה... מה... מה אני אעשה?!" הוא שאל את עצמו בפחד ותיסכול. טבעת המילניום שלו זהרה. צלו החל לדבר. "זה לא מה אתה תעשה, נער טיפשון, זה מה שאני אעשה עם כוחה של ממלכת הצללים!" אמר יאמי באקורה, ובאקורה התעלף לים של חשכה נצחית ומוחלטת.

למעלה