פיקאפים

• פותח הנושא RHCP
  • פורסם בתאריך

RHCP

New member
פיקאפים

יש לי גיטרה וושבורן שקניתי יד שניה והייתי רוצה להחליף לה פיקאפים ואין לי מושג איך כל העסק הזה עובד מחירים וכו` אים תוכלו לעזור לי בעניין..... הבנתי שדימרציו שולטים אבל אני ממש לא יודע איזה פיקאפים אני צריך....

RHCP

New member
mg 20 mercury series

היא משנת 97 קניתי אותה יד שניה

wiz

New member
חשמלית או באס ?

וגם תגיד איזה פיקאפים יש לה... סינגלים או האמבקרים ?

RHCP

New member
חשמלית

בלי FLOYD ROSE ונעילה יש לה שני סינגלים והאמבקר

wiz

New member
תראה...

זה מאוד משנה איזה סאונד אתה מחפש, ואיך הפיקאפים ישתלבו לך עם העץ, והצורה של הגיטרה... אני לא ממוחה גדול בעניין, אז אני מציע לך לקחת אותה לאנשים שמבינים, תגיד להם מה אתה מחפש והם יגידו לך מה יכול לעבוד... וזה עסק די יקר... איזה 300 שקל התקנה (מינימום), ובארץ פיקאפים יכולים להיות מאוד יקרים, אבל אני לא ממש מעוכן במחירים... בכל אופן, דימרציו היא חברה ענקית, אני הכי אוהב אותם... יש גם את EMG, Fender ועוד חברות טובות... תשאל את המומחים... מקווה שעזרתי...

Yoni16

New member
המלצה!

לפי הגיטרה שיש לך, הייתי ממליץ לך (בחום!) שתקנה זוג פיקאפים של EMG. הם מתאימים לכל קונפיגורציה של האמבקר\האמבקר, ומתאימים לגיטרות פשוטות עם ססטיין ארוך (לדוגמא: גיבסון). אם אתה בעניין של רוק כבד, מטאל, וכו, תקנה: פיקאפ גשר H-81 פיקאפ צוואר H-89 הפיקאפים האלה שולטים אם אתה רוצה משהו פחות כבד, תקנה שני H-89 ושים אחד בגשר ואחד בצוואר החנות היחידה שאני מכיר שמזמינה פיקאפים היא וינטאז` כל פיקאפ שם עולה בסביבות ה500 שקל, וההתקנה עולה 100 בערך על כל פיקאפ

Yoni16

New member
אופס..

רק עכשיו שמתי לב שכתבת ``סינגלים`` אז תשכח ממה שאמרתי במצב שלך עדיף פיקאפים של דימרזיו (SUPER DISTORION) או הפיקאפים של פנדר (האלה שיש בסטראטוקסטר).

RHCP

New member
אני מחפש משהו

שיהיה לו צלילי עמוק וחם (הציליל שיש לי עכשיו הוא קר משהו פחד) ושאני יוכל לנגן איתו הכל אני מנגן מרוק כבד ועד ג`אז

RHCP

New member
בעצם אני מנגן הכככללל

כולל הכל אולי חוץ מקלאסי

Yoni16

New member
חבל..

היית צריך לדעת כשקנית את הגיטרה שלא תוכל להוציא ממנה צלילים חמים ועמוקים. על הפיקאפים הסיגנלים נגזר להיות קרים, חדים ושטוחים. אין מה לעשות, קשה למצוא פיקאפים סינגלים שעונים לדרישות שלך. אולי לEMG יש משהו, אבל אני בספק.

RHCP

New member
תודה לכולכם

נראה מה אפשר לעשות..... כמה בכלל אמור לעלות דבר כזה???

wiz

New member
אני הייתי הולך על

TONE ZONE של דימרציו לגשר (האמבקר) או Steve`s Special של אותה חברה... צליל מעולה וחם... הטון-זון הוא יותר באסי (יש יותר דגש על האזור של הצלילים הנמוכים). והמלצה להאמבקר צוואר מעולה (למי שצריך...): DiMarzio Air-Norton פיקאפ צוואר הכי טוב ששמעתי !

wiz

New member
סופר-דיסטורשן זה האמבקר...

ובטח שאפשר לקבל צליל עמוק וחם מסינגלים !!! ה- Virtual Vintage של דימרציו נראים לי אופציה טובה מאוד... והם גם לא מכניסים רעש (כמו שסינגלים רגילים עושים).

Meddle

New member
אם זה סינגלים אז יש את

ה TEXAS SPEDIAL של פנדר שהם ממש אחלה, חמים ועם GRIT מטורף. לסימור דאנקן יש פיקאפים מעולים במחירים לא רעים בכלל. קח אותה לחנות ותשאל איזה פיקאפים מתאימים מבחינת צורה ועצים (כי לא כל פיקאפ מתאים לכל גיטרה. לגיבסון יש ]יקאפים מעולים כדוגמאת הR480 או 500 והT480 או 500 וכמובן שתמיד אפשר לעשות שינויים. הבעיה עם EMG או כל פיקאפ אקטיבי אחד זה שיצטרכו לחצוב לך חור חדש לגיטרה בשביל בטריה, וזה ישנה לך את התכונות צליל הטבעיות של הגיטרה.

למעלה