פיקאפים של גיבסון.

איתמר1

New member
פיקאפים של גיבסון.

הידעתם שפיקאפ של גיבסון עולה בסביבות ה-1000 שקל בכלי-זבל ? בגלל המחיר הזה ממש התאכזבתי כי היו לי תוכניות להכניס אחד לפנדר שלי! ואין לי סכום בכלל כדי להוציא על הגיטרה. מישהו מכיר חנויות שיש בהן גם פיקאפים של גיבסון למכירה? גם מחול יהיה סבבה!

Boogieman

New member
זה בדיחה או מה

פיקאפים של סימור דאנקן יותר טובים ועולים הרבה פחות לכלי זבל פשוט אין בושה.

איתמר1

New member
אני לא בטוח כלכך..

לגבי מי או מה יותר טוב, לדעתי קצת קשה להשוות פיקאפ של סימור דאנקן לשל גיבסון, אבל בכל מקרה - זה לא עניין של בושה, זה עניין של מונופול. הם היחידים שמוכרים את זה, הם יכולים לקחת כמה שהם רוצים. אבל בכל מקרה - בואו לא נסטה מהנושא, מישהו יכול לעזור לי פה?

ram liran

New member
למה סימור דנקן יותר טובים????

לדעתי, ההאבקרים עם הסאונד הכי חם, אמיתי ועמוק - זה רק גיבסון. סימור-דנקן אחלה אחלה פיקאפים, אבל אי-אפשר להשוות אותם להאמבקרים מקוריים של גיבסון (שעולים בחו"ל בערך 200-250 דולר ליחידה, בעוד שהסימור דנקן עולים 100-120). Ram-bo

גילדורי

New member
פיקאפים של גיבסון

לדעתי (ומניסיון) לא נשמעים טוב בגבוהים, וניגנתי עם פיקאפים איכותיים של גיבסון, לא זבל.

Boogieman

New member
גיבסון VS סימור דאנקן

קודם כל אני ממש לא בטוח עד כמה גיבסון מייצרים את הפיקאפים שלהם בעצמם. רוב החברות לא עושות את זה ,שווה לבדוק. סימור דאנקן וחברות הפיקאפים המובילות האחרות מייצרות פיקאפים שנועדו לשדרג את הגיטרות שמגיעות עם הפיקאפים הסטנדרטיים של החברות. בגלל זה,למשל,סלאש [גאנס & רוזס] שם סימור דאנקן על הלס פול שלו [ואני בטוח שיש לו מספיק כסף לקנות פיקאפים של גיבסון,אפילו בכלי זבל]כנ"ל ג´ף בק,סטיב וואי העדיף דימארציו על הפ´ של איבנז. אם תבדוק אז תראה שחלק גדול מאוד מהגיטריסטים הגדולים,גם אילו שמנגנים על גיבסון,החליפו את הפ´ שלהם למשהו יותר טוב.

adiels

New member
גיבסון לא מייצרת את הפיקאפים

הם מיוצרים ע"י חברה בשם alnico magnet שהם גם המגנטים עצמם שנמצאים בפיקאפ.....מה שנותן להאמבקרים האלה צליל כל כך עוצמתי וחם זה המגנטים החזקים מאוד של alnico

למה בכלל לקנות פיקאפים של גיבסון?

את זה אני לא ממש מבין. גם פיקאפים לא-מי-יודע-כמה, וגם בכזה מחיר? זה טירוף... לפני שנתיים רציתי גם אני לשים האמבקר על הפנדר שלי, וראיתי בחלילית האמבקר של דימרציו, שלפי דעתי הם עושים פיקאפים הרבה יותר טוב מגיבסון, ב-300 שקל לאחד, שזה מחיר סביר מאוד, ואפילו די זול. בקיצור, עזוב אותך מגיבסון, עזוב אותך מכלי זמר, ובכלליות- עזוב אותך משמות גדולים, סתם מתאכזבים מזה בסוף.

איתמר1

New member
אז ככה...

יש לי כבר האמבקר של דימארזיו בגשר. לגיבסון יש גוון מתקתק שכזה עם הרבה מאוד Mid range שאותו לא כלכך שמעתי בגיטרות עם פיקאפים אחרים, ואני דיי סגור על מה שאני רוצה. אני לא פוסל את האפשרות של לקנות משהו שהוא לא גיבסון - כי כרגע באמת אין לי כסף בשביל זה, זה כנראה ישאר בגדר חלום. ואני לא בקטע של שמות גדולים, כי בתכלס כשאנשים מחפשים להחליף פיקאפים לפיקאפים של ´שמות גדולים´ הם מחליפים לאי.אמ.גי או דימארזיו, ואני לא ככה בכלל.

למעלה