פיצרייה ביום שישי..

Shusho

New member
עכשיו אני מחכה שתנסה

ותחזור לספר מה היה מגעיל ומה לא
אגב יגאל, להכין פיצה בבית זה מה זה קל. רק צריך להכין מראש את הבצק כדי שיתפח, חוץ מזה כלום, פשוט שמים על הבצק את כל מה שרוצים לפני האפיה. תנסה P:

Krishi

New member
מה אני נראה לך? שף? חחח..

תני לי להזמין פיצה מאנשים שיודעים להכין פיצה. את הפיתות עם הרסק עגבניות והגבינה הצהובה נשאיר לזמנים בהם לא היה לנו כסף להזמין פיצה (ושלא יחזרו זמנים אלה שוב).

אמא שלי יודעת להכין פיצה

והיא ממש לא פיתה עם רסק עגבניות
כל מי שטעם את הפיצה שלה אמר שהיא ממש טעימה יש בה גבינה כפולה דרך אגב פיצות לא ליום שישי שמומלצות: דומינוס , האט וניו יורק

Krishi

New member
דומינוס טובה מאוד אבל יקרה..

מה גם שבפ"ת היא כשרה אז אין פפרוני וזה תאכלס מה שמייחד את דומינוס בארץ. אני אישית מעדיף בפ"ת את פיצה דון פרדו.

כל פיצה שעובדת בשישי בערב לא כשרה

אבל לכאלה שלא מערבבים אפשר להזמין בלי נקניק וכו' ותודה על המידע
פעם עשיתי יומולדת לא ביום שישי רק בגלל שלא הייתה פיצה

מיכמיך3

New member
אני לא רוצה להישמע כאילו אני מתחצפת אליך אבל

ברור שפיצה שלא כשרה ששמים עליה תוספות של בשר תיהיה מגעילה.

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחח

לדעתי פיצה עם פפרוני זה אחד הדברים הטעימים מי את בכלל שתגידי לי שזה ברור שזה לא טעים?

Octavarium

New member
לא כשר = לא טעים?

אני חושב שבחיים שלך לא אכלת לא כשר כנראה

Octavarium

New member
מעולם לא אמרתי

אבל זה כן מקור לבושה כשהיא אומרת דברים טיפשיים כאלה.. היא אומרת שזה מגעיל והיא לא טעמה, זו טיפשות לא אמרתי לה שהיא חייבת לאכול... פשוט שלא תדבר שטויות מפגרות כאלה

Octavarium

New member
אהה עוד משהו

הלהפך שלך פשוט לא נכון... בן אדם אחר יכול להגיד שהעובדה שהם אוכלים כשר בגלל שקוראים לזה ככה, זה מקור לבושה כי הוא יכול לטעון שהם הולכים אחרי ספר שהוא, לדעתו, סתם המצאה שלא קשורה למציאות.. לא אמרתי שזו דעתי אבל אני בכל זאת לא מסכים שלאכול כשר בלבד זו התעלות עצמית ומקור לגאווה

Krishi

New member
מה הקשר בין המחט לתחת?

זה שזה לא כשר זה אומר שזה לא טעים? אין אנשים בעולם שאוכלים אוכל כשר ולא נהנים מזה? בסדר הבנו שאת נגד דברים לא כשרים.. אבל באמת, חלאס, פיצה עם פפרוני היא לדעתי מאוד טעימה ויצא לי לאכול כזאת הרבה פעמים.

nany12

New member
לאאאא!!!!!! לא!!!

גועל נפששששש איכככככככככככככככ אל תנסו!@ חבר שלי הוריד שם פיצה פפרוני רצה להקיא

מיכמיך3

New member
זה מה שניסיתי להגיד

שפיצה עם תוספת של בשר זה מגעיל. אבל תעשו מה בראש שלכם, כי אני בכל אופן לא הולכת לאכול את זה.

NYMets Man

New member
הבנת הנקרא שלך בתחת

הוא אמר שהפיצה שלהם מגעילה בלי קשר לתוספת בשר ואיך יכול להיות שאת יודעת שזה מגעיל אם אף פעם לא טעמת????? איך את קובעת לא כשר שווה לא טעים אם אף פעם לא טעמת???????????

למעלה