פיצרייה ביום שישי..

Krishi

New member
פיצרייה ביום שישי..

לפני כמה חודשים שאלתי פה אם יש איזושהי פיצרייה שפתוחה בשישי בערב בפ"ת. או פיצרייה מעיר אחרת שפתוחה בשישי בערב ועושה משלוחים לפ"ת. לצערי הפיצריה שהמנהלת פה המליצה לי עליה ("איטליאנוס") לא קיימת יותר.. חחחח.. בדקתי את המקום באופן אישי וכל מה שהיה שם זה מוסכים. אז אם בכל זאת מישהו יודע, איך לעזאזל אפשר, אם בכלל, להזמין פיצה ביום שישי בערב בפ"ת, אני אשמח מאוד אם יגלה לי כי אני מתחיל כבר להתייאש פה!! חחח... בתודה מראש

Krishi

New member
ניסיתי, לא עושים משלוחים מר"ג לפ"ת../images/Emo10.gif

ומן הסתם שאני יכול לנסוע לעיר אחרת ולקנות. אבל זה ידעתי גם לפני.. ודי נו חייבת להיות איזושהי פיצרייה שעושה משלוחים בפ"ת ביום שישי!

פיצה פרגו בראשל"צ

אין שום פיצה פתוחה\שעושה משלוחים בפ"ת בשישי בלילה אבל פרגו מומלצת שמעתי מאח שלי שהיא טעימה

Krishi

New member
אוקיי אז לא בפ"ת, אבל אין איזו עיר ליד שעושה

משלוחים לפ"ת? וכן פרגו אחלה פיצה יצא לי לאכול אותה

Krishi

New member
מצאתי פיצרייה שעושה משלוחים לפ"ת בערב שישי!!!

אחרי שהתקשרתי לבערך 50 פיצריות אם לא יותר בפ"ת והסביבה (הסביבה=גני התקווה, יהוד, אור יהודה, ר"ג, גבעתיים, שוהם, רמת אפעל, ראש העין וקרית אונו) מצאתי פיצרייה שעובדת בשישי ועושה משלוחים לפ"ת דווקא ב... פ"ת!
אז לפיצריה קוראים "פיצה קרוזו". ממוקמת בשטמפפר 31. יש פיצה קטנה ב-30 וגדולה ב-50 שקל ואפשר להזמין רק פיצות שלמות (אי אפשר לבוא לשם ולאכול משולש). כמובן שהיא לא כשרה אז יש תוספת נקניק. לא הבנתי בדיוק איך הולכים המחירים של התוספות אבל הבנתי שבכל תוספת בשר (כולל שאר התוספות) המחיר לפיצה גדולה קופץ ל-80. אם אני לא טועה, בקבוק קולה כלול במחיר. ביום חול עובדת עד 23:30 שישי עובדת עד 12 בלילה (למרות שהמליצו לי להזמין משלוח עד 11 בלילה). אז אפשר כמובן לעשות משלוח ואפשר להגיע לפיצרייה עצמה ולאסוף את הפיצה (אבל צריך ללכת מאחורי הבניין ושם לאסוף את הפיצה כי מקדימה יהיה סגור בשבת). והכי חשוב, מס' טל': 9309475 (דוברי רוסית
) עוד לא יצא לי לטעום אותה אז על אחריותכם. בנוסף לכך, בין שאר הפיצריות עליתי על עוד פיצריה שעושה משלוח לפ"ת. פיצריית "פאפא ג'ינוס פיצה" שברמת אפעל. גם לא כשרה ועובדת בשישי בערב. הבחור שם אמר לי שבעיקרון הם לא עושים משלוחים לפ"ת אבל אם מדובר בהזמנה גדולה (מינימום 4 מגשים) הוא יהיה מוכן לעשות את המשלוח. המחירים שם טיפה יותר ברורים. 50 לפיצה גדולה (8 חתיכות) ו-44 לקטנה יותר (6 חתיכות). בקשר לתוספת, שקל אחד לתוספת על כל משולש. לא כולל שתיה. טל': 5351535 גם אותה לא ניסיתי אז גם היא על אחריותכם
תהנו

Octavarium

New member
לא כולם דוסים פה

ואגב... אם את מזמינה פיצה בשישי בערב היא כבר מראש לא כשרה... אגב... אם את אוכלת בפיצה שעובדת שישי בערב היא כבר מראש לא כשרה... אגב... אם את נוסעת בשבת, מדליקה מחשב בשבת וכו' אז הכשרות זה לא מה שיציל אותך...

Octavarium

New member
לא כולם דוסים פה

ואגב... אם את מזמינה פיצה בשישי בערב היא כבר מראש לא כשרה... ואגב... אם את אוכלת בפיצה שעובדת שישי בערב היא כבר מראש לא כשרה... ואגב... אם את נוסעת בשבת, מדליקה מחשב בשבת וכו' אז הכשרות זה לא מה שיציל אותך...

NYMets Man

New member
אז מה?

אם זה לא כשר אסור לאכול? אם תזמיני פיצה לא כשרה יבואו מפלצות ויאכלו אותך?

Krishi

New member
מן הסתם אם זה עובד בשישי זה לא כשר.

ובפ"ת יש המון אנשים שלא שומרים על כשרות ורוצים לאכול פיצה בערב שישי ועכשיו יש להם הזדמנות

מיכמיך3

New member
לי לא משנה באיזה יום הם פתוחים

אני יותר התכוונתי על זה שרשמת שיש תוספת של נקניק על הפיצה, וזה בכלל לא כשר כי יש גבינה בפיצה.

למעלה