פיצול

פיצול ../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gif

העולם עדיין רגוע. את עדיין בעצמך עסוקה. הכל קבוע. פשוט ידוע. אני לא מבינה,אייך אף אחד עדיין לא שם לב,שאני בעצם חצויה. אני שני אנשים בדיוק באותה השנייה. באותה השנייה שאני נופלת-אני גם מתרוממת בחזרה. באותה השניה שאני מדברת-יש בתוכי שתיקה עצומה. בשנייה שאני צוחקת-אני גם בוכה כמו ילדה קטנה. בשנייה שאני מתלכלכת-אני גם מנקה עצמי מכל הטומאה. בשנייה שאני עם כולם-כל כולי לבד... בלי אף אחד ליד. בעצם,הכל רגוע. אבל הרוגע נובע מתוך כל הרעש. העיסוק הוא הפיצול. האני השני שלי בכלל לא מודע למה שאני כרגע עושה. אולי הכל קבוע. בגלל זה שום דבר לא ידוע. ואם באמת תשימו לב,אני לא חצויה. רגע. מי הייתי לפני שנייה...?! *04.07.02* יש ימים בהם אנחנו שני אנשים שונים. לעיתים,את עצמנו אנחנו אפילו לא מבינים.

טאKילה

New member
שחקנית..../images/Emo79.gif

מתבוננת על המציאות באבחנה עד דקויות בתוך הנשמה מועקה מרבה בשתיקה מומחית בהדחקה. , משוטטת לבדי ככה סתם ברחובות מלקטת מחשבות עם מבט שזור תקוות. , מחבקת שמים וים כל רגע משמעותי מחייכת לכל עבר כמו מתעלמת ממכאובי אני שחקנית בחיי.

נ ת י 6

New member
בואי ונעלם במחזה

בואי ונעלם בתוך המחזה צבועים ומאופרים. איש לא ידע מי אנחנו, וכמו נסתרים מעיני כל נחולל במחול תאוות. בואי ונעלם בתוך המחזה, בתמונת עירום גולשת ובהיותנו צמודים נתמכר לתשוקות נועזות ונתלקח בתנוחות אהבה. ובשעת סיום, יעמוד הקהל על רגליו ויסעיר את כל אשר ראו עיניו במחיאות כף אשר תבקשנה הדרן, ועוד הדרן ועוד הדרן.

טאKילה

New member
כמו בתוך מחזה...../images/Emo79.gif

על במה עטויה תפאורה צובעת קשת בגופנו אתה ואני נתערטל כמו בתוך מחזה. , תסעיר בשרי בנשיקות נתמכר לרוח התשוקה בתאווה נחולל עונג אהבה. , כשנגמור- יריע קהל צוהל עם נגינת כינור מלווה.

למעלה