פיפל :)))

AeroSlash

New member
בוקר בינוני עד גרוע לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

(יום שמתחיל ככה לא צופה לי שומדבר טוב) הכל איכסה מסביב, זה נראה כאילו מישהו דרך על החיים שלי בזמן אחרון ועכשיו הכל הולך עקום
(איזו אנאלוגיה צולעת) כנראה שגם אני נדבקתי (מקיריל
) בהברזה וארגנתי לעצמי יום חופש כללי (בעיקר מבית הספר). בקיצור, שיהיה לכם בוקר טוב
עם המון חיוכים
(לא כאלה כמו באייקון - זה חיוך מזוייף ופוזל), תהנו בבית ספר ואל תרדמו בשיעורים
, בהצלחה לנבחנים (במידה ויש כאלו היום). טוב, יום נעים שיהיה לכם

Janem

New member
בוקר!

הברזה... וואי, איזה נוסטלגיה חיובית... עדיף לישון בבית מאשר בכיתה, יותר נוח!

AeroSlash

New member
הלווי והייתי יושנת :[

גם זה לא מצליח לי =\ אני ערה ואז אני מתחילה לחשוב (מי שמכיר אותי יושע שכשאני מתחילה לחשוב זה לא מוביל לשומדבר חיובי)

Janem

New member
חח, היו ימים

שהייתי מרגיש אשם על הברזות... כי לא היה לי כוח לדבר עם גברת מחנכת ולהסביר למה אני לא בא כבר שבוע, מהתאורים שלי היא כבר חשבה שאני חולה סופני ( עד היום שאני נתקל בה ברחוב היא שואלת אותי איך אני מרגיש), אז פשוט ניתקתי ת'טלפון... אם את חושבת על זה... אז חלאס, זה הורס ת'חופש...

M a r U s k A

New member
תודה ../images/Emo13.gif

היה לי היום מבחן בספרות
אבל הלך לי מצוין נראה איזה ציוןיהיה לי

M a r U s k A

New member
חח אלה אני כל הזמן ישנה בשעורים...

בזמן האחרון במיוחד
בשעורי היסטוריה ותעבורה...

AeroSlash

New member
פיפל :)))

כיוון שהפורום מת (ואני בעצמי לא מקורית עכשיו לתרום נושא מעניין לדיון
) סתם רציתי לאחל לכולכם סופשבוע מהנה
תנוחו הרבה, תלמדו למבחנים (המשועבדים לחינוך שבינינו) ותציפו את הפורום כי אם זה ימשיך ככה נאבד את מקום הכבוד שיש לנו (בהשתתפות) ברשימת כל הפורומים.. בכל מקרה, סוף סוף היום שישי הגיע ואפשר לשכוח מהכל לכמה זמן
תבלו לכם, כי אני לא הולכת לבלות בסופשבוע הזה, אלא להשתעמם סופית

שוב לשתעמם???

תצטערי שוב פעם כמו שבוע שעבר! טוב שיהיה לכולם סופשבוע מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! עוד 6 ימים מפגששששששששששששששש

AeroSlash

New member
לא ממש להשתעמם...

פשוט כל הבנים הלכו ליום הולדת של איזה חבר שלהם (למרות שאותי הזמינו אבל וירתי על התענוג של להתקע במסיבה של מישהו שאני בקושי מכירה).. אז מחוסר ברירה אני ולנקה הולכות להסתובב לבד בעיר ולטחון גרעינים :\ אבל עם קצת מזל יהיה להם משעעמם במסיבה אז הם יבריזו ויבואו אלינו ואז יהיה שמייייח :)))

SpyKid

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סופשבוע כיפי לכווווווווווווווווולם! לצערי אני אחת מהניבחנים (מבחן במתימטיקה ביום שני
) בהצלחה לכולם!!! ובואו נחייה את הפורום!

SpyKid

New member
נצל"ש!

למישהו יש מושג איך נקרא השיר ה-8 בדיסק של ביטלס - "the beatles"? =)

CoF loveR

New member
אולי באמת אנשים כותבים פה פחות

מאשר בחופש... אבל זה כי יש כאלה שלומדים, הולכים לצבא, עובדים ואין כמעט זמן לפורום

למעלה