בבקשה :]
T the freaky girl New member 1/12/04 #21 ../images/Emo41.gifמוקדש לאלה../images/Emo41.gif אהובתי, תצאי מהבאסה...
A AeroSlash New member 1/12/04 #44 ../images/Emo25.gif אני אוהבת אותך.. אבל לא עזר אפילו סלאש לא עזר.. אפילו לא סבסטיאן.. בטח אי ממש במצב גרוע =\
../images/Emo25.gif אני אוהבת אותך.. אבל לא עזר אפילו סלאש לא עזר.. אפילו לא סבסטיאן.. בטח אי ממש במצב גרוע =\
A Albus Dumbledore New member 1/12/04 #14 מממ אם ליפשוט לפי מזג האויר בעמק יזרעאל הייתי אומר שעכשיו אביב
T the freaky girl New member 1/12/04 #15 i wonna lay you downnnn on a bed of rosessssss............ צהריים מצויינים לכולם אני בדיוק אוכלת, ולבד (כמעט) בבית ))))))))) יום נעים לכם.. D:
i wonna lay you downnnn on a bed of rosessssss............ צהריים מצויינים לכולם אני בדיוק אוכלת, ולבד (כמעט) בבית ))))))))) יום נעים לכם.. D:
S Sweet Russian Girl New member 1/12/04 #27 צהריםםםםםםםםםם טוביםםםםםםםםםם לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה השירשור של אלכס?????? לאן כבר קירילקה דחף אותו???????
צהריםםםםםםםםםם טוביםםםםםםםםםם לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה השירשור של אלכס?????? לאן כבר קירילקה דחף אותו???????
M M a r U s k A New member 1/12/04 #25 ../images/Emo42.gif צהריים טובים ../images/Emo42.gif שאלום לכולם צהריים טובים לכולם יש לי מצב רוח נחמד ביותר כנירא בעקבות הציונים שלי יש לי 84 בביוכימיה ו92 בספרות אבל מחר שוב מבחן ושוב שעורי בית ואחרי הלימודים אני הולכת לקלקל את קיריל לטייל איתו ברמת אביב אני זזה ללמוד שיהיה לכולם המשך יום נעים ביותר לכולם
../images/Emo42.gif צהריים טובים ../images/Emo42.gif שאלום לכולם צהריים טובים לכולם יש לי מצב רוח נחמד ביותר כנירא בעקבות הציונים שלי יש לי 84 בביוכימיה ו92 בספרות אבל מחר שוב מבחן ושוב שעורי בית ואחרי הלימודים אני הולכת לקלקל את קיריל לטייל איתו ברמת אביב אני זזה ללמוד שיהיה לכולם המשך יום נעים ביותר לכולם
T the freaky girl New member 1/12/04 #30 ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif יווווווו... גמני רוצה ציונים טובים... :O כל הכבוד מרינקה! ואל תקלקלי את קיריל עד הסוף, תשאירי לי שאריות..
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif יווווווו... גמני רוצה ציונים טובים... :O כל הכבוד מרינקה! ואל תקלקלי את קיריל עד הסוף, תשאירי לי שאריות..