אנשימים בוקר טוב שיהיה לכולנו בוקר טוב ומצויין! שיהיה יום ניפלא! בהצלחה בהכול!
W wildgirl1 New member 1/12/04 #1 אנשימים בוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה לכולנו בוקר טוב ומצויין! שיהיה יום ניפלא! בהצלחה בהכול!
A Angel lips New member 3/12/04 #63 יוווווווווווווהוווווווווווווווו ../images/Emo6.gif שלום שלום לכולם שנים שלא הייתי פה... נשרף לי המסך של המחשב והתיקון יקח עוד בערך שבוע כמה הפסדתי ובאסה יש לי רק 10 דק' של ההפסקה לעיין במה שקורה פה
יוווווווווווווהוווווווווווווווו ../images/Emo6.gif שלום שלום לכולם שנים שלא הייתי פה... נשרף לי המסך של המחשב והתיקון יקח עוד בערך שבוע כמה הפסדתי ובאסה יש לי רק 10 דק' של ההפסקה לעיין במה שקורה פה
J Janem New member 3/12/04 #72 בוריייייהההההההההה... בדיוק השבוע חשבתי לשנות ת'כינוי לKAZBEK, UZBEK, או BABAY, אבל הקדמת אותי... ת'חדש על הכינוי !!!! .)
בוריייייהההההההההה... בדיוק השבוע חשבתי לשנות ת'כינוי לKAZBEK, UZBEK, או BABAY, אבל הקדמת אותי... ת'חדש על הכינוי !!!! .)
A AeroSlash New member 3/12/04 #75 לא הצטרפת כבר פעם ../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif בכל מקרה, ברוכה הבאה (שוב נדמה לי)
S Sweet Russian Girl New member 3/12/04 #80 כן היא הצטרפה... אבל היא רוצה להצטרף שוב פעם אז זיהיה לה לבריאות חח
S Sweet Russian Girl New member 4/12/04 #167 לא יודעת... בטח לפני ששמת לב לזה קיריל דחףאת זה לעזאזל חח