פיפי הו פיפי

היה כיף כיף כיף!!

יש רקדניות שלעולם לא נמאס לראות אותן. תמר בר גיל הצליחה - שוב - להשאיר אותי פעורת פה (ואני מתכוונת לזה באופן הכי מילולי שאפשר). כיף לדעת שהיא תלמד שם.. לידיה, היית מקסימה ביותר, כמה חן ושלווה בתנועותייך. אני מופיעה בחתונה של אחי חודש הבא והלוואי שאצליח לגייס רבע מהנונשלנטיות שהקרנת! נטלי היא עוד רקדנית שאחראית על כך שאני נראית ככה:
ופיפי... מה עוד אפשר לומר? המלכה האם. אצילות, אורך תנועה ונשימה, נתינה בלתי פוסקת, טכניקה מושלמת ונשמה ענקית וכל זה בריקוד אחד! מאחלת ברכה ושגשוג לכל יושבי הסטודיו, שנזכה לרקוד בו עוד שנים רבות, ושיביא לך, פיפי, הרבה נחת. אמן ואמן.

יא -סאלם - מברוק עליק יפיפ חביבתי

פיפי האחת והיחידה הגדולה מכולם אני מאוד גאה בך - סוף סוף יש לנו בית ללמוד , לשמוח , להפגש ולחפלות אוהבת אותך , גאה להיות תלמידתך לינדה

../images/Emo47.gif פיפי היקרה ../images/Emo24.gif

כמה שמחה והתרגשות היו בו ביום הנפלא הזה, שכולנו התקבצנו ובאנו לחגוג איתך, להיות איתך וליהנות מהשפע הגדול שלך. "ביתך" - בית מקדש למחול המזרחי - בנוי לתפארת - לתפארתך את, ולתפארת המחול המזרחי. כאילו אספת והבאת את כל הטוב, הכשרון, היכולת, העוצמה והקסם, וקבעת להם בית חם ונפלא לעשרות אוהבים, האוהבים אותך מאוד, נהנים מהשפע שלך ומיכולתך המיוחדת להעביר את האהבה הגדולה הזאת שלנו למחול המזרחי. חוויה מיוחדת הייתה לפגוש כל כך הרבה חברים יקרים ומקסימים, שנהניתי מאוד מחברתם הנפלאה, כולל נועבי! טוף... נדרשו לי כמה שעות להבין שהיא זאת היא
ברכות רבות, חמות ואוהבות לך, פיפי האהובה. שאי ברכה ושפע, הנאה ושמחה בכל מעשה ידייך - תמיד !
שוש

קוראת וליבי נחמץ על אובדן החוויה

פיפוש יקירתי, שיהיו לך רק נחת והצלחה בביתך החדש (מקווה שקיבלת את השי הצנוע שלי) ואני מבטיחה לך ביקור ברגע האפשרי - עם ביתי בתוך או מחוץ לרחם...

fifi ness

New member
תודה גדולה לכולכם.../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לכל אלו שהגיעו תודה גדולה,לכל רקדניותי ורקדני היקרים , למשפחתי היקרה, כולכם כאחד מלאתם אותי בשמחה ובהרבה אור.לכל אלו שנבצר מהם להגיע וברכוני תודהמכל הלב,איזה כייף והנאה ,אני יודעת על הרבה שהגיעו ועיננו לא נפגשו,לא להאמין זה כמו חלום, כל האהבה הגדולה שקבלתי מכם, הייתי צריכה שיעקצו אותי בכדי שאדע שאני במציאות ולא בחלום. אני מברכת אותכם בשפע של שמחה ובריאות כל מלה שאווסיף לא תוכל לבטא ולתאר את אשר קבלתי מכם ומה אני מרגישה כלפיכם. ניפגש בשמחות, בשמחה ואהבה, פיפי.

preversia

New member
היה מקסים

אני מציצה קבועה בפורום ...בדרך כלל שומרת על פרופיל נמוך...אבל הפעם באמת נסעתי עד לתל אביב ולא התאכזבתי והייתי חייבת להגיד את זה:)

למעלה