פיפי הו פיפי

פיפי הו פיפי ../images/Emo47.gif

איזה ריקוד מרגש רקדת היום... היה רגע שבו היו לי דמעות בעיניים. כל כך הרבה רגש ונשמה.. כל כך הרבה מעבר לטכניקה המהוקצעת להפליא. אני מאחלת לך שתראי הרבה טוב וברכה בביתך החדש ובטוחה שתעשי בו פלאים למען הבאים בשעריו. באהבה

tlingit

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

תודה אורנה שמצאת את המילים .. אני לא הצלחתי פיפי - אני מצטרפת באיחולים מלאי אהבה

tlingit

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo187.gif

אני הגעתי רק לאירוע הפתיחה, ראיתי שהיו מי שהשתתפו גם בסדנאות התנסות קודם לכן האירוע עצמו היה גדוש להתפקע באנשים שבאו לברך ורקדניות (ורקדן) שבאו להופיע (ואסי שניהל את העניינים בסגנונו הייחודי והמשעשע)

ליילה 1

New member
הגענו בשעות הבוקר

וחזרנו עם השקיעה. היה שמח,סדנאות, מופעים של רקדניות מקצועיות וגם של תלמידיה של פיפי.שלא לדבר על הזדמנות מלבבת לפגוש חלק מחברי הפורום שבאו מקרוב ומרחוק. המקום היה גדוש באנשים ובאנרגיות טובות. אני נהנתי מאוד!!!!

slov

New member
מאוד נהנתי בחנוכת הסטודיו

במסיבה הופיעו הרבה מאוד רקדניות חלק אהבתי יותר חלק אהבתי פחות, אבל כמו תמיד מה שאני הכי אוהבת זה את אלף אלפי הגוונים שיש למחול המיזרחי ואיך כל אחת נותנת לו את הפירוש האישי והייחודי לה. לכל אחת יש את הביטוי הייחודי של המחול, יש כאלה שרוקדות אותו בדרמטיות ויש באפן קומי ,יש הרוקדות עם אש ההתלהבות והתשוקה ויש ברומנטיות מעודנת, יש הרוקדות בפראות ויש באצילות, לכן קצת מפריע לי שמתחילים לשפוט ולומר מי רקדה הכי יפה. כמובן לדעתי שככל שהריקוד מגיע מהנשמה והפנימיות של הרוקדת כך הוא יותר נוגע בנשמה של אלה שנהנים ממנו. ולסיום אני רוצה להודות לכל אלו שהופיעו. לדעתי או בשבילי זה נורא אמיץ להופיע, זוהי חשיפה מאוד גדולה גם נפשית וגם פיזית.

lydiamai

New member
אכן מרגש ומדהים. ואיזו חליפה יפיפה.

אין!!! - מלכה זו מלכה. מצטרפת לכל המברכים ומאחלת המון הצלחה לפיפי בסטודיו החדש, ובכל הפרויקטים החדשים.

סנונית מחנוכת "יא סלאם"

אחרי יומיים תמימים של התאוששות מכל המתח, ההכנות הבלתי פוסקות, העבודה בשעות הבלתי שגרתיות שנמשכו שבועות ארוכים, הגיע תור המסיבה. העייפות החלה לנקר בעיניים קשות ונמרצות, אבל האדרנלין לא נתן לגוף לסגת. אתם מכירים את התחושה הזו, ממש כמו בפסטיבלים. מבחינה זו החפלה הארוכה והמתמשכת הזו היתה באמת מעין "מיני-פסטיבל". המקום היפה, בן שלוש הקומות, שעוד מתפתח ועוד מתעצב לו, אירח אני חושב בשעת השיא 250 איש (אתוקן נא אם טעיתי). חנות התלבושות של טלי אוריינטלי שקקה כבקניון, האורחים והאורחות לא הפסיקו מהגיע. במיודח רגשו (אותי לפחות) האורחות הירושלמיות האצילות, שפינתן החמה לי בלב ידועה משכבר הימים. ביומיים שלפני פיפי נס שלנו לא הפסיקה לבכות מהתרגשות, ועכשיו במיוחד. ההתרגשות גאתה עוד ועוד. כמו כן, על תקלות טכניות שמרפי היה גא בהתקיימן בדיוק בזמן שלא היו צריכות להיקרות עלינו התגברו חם הלב ואש הריקוד: בין השעות 10-13.30 הועברו סדנאות פתוחות בנות חצי שעה כל אחת על ידי מורות מצוינות, רובן במחול מזרחי: אפרת גולדשטיין, קרלה, תמר בר גיל, שרונה גיא, אורנה אהרון, תמר (יוגת צחוק) וכמובן פיפי נס. בני משפחתה של פיפי היו עסוקים בהכנת הארוחה במטבח המאובזר של המקום, ולאחר ארוחת צהריים וכיבוד טעים החלה מסיבת ריקודים בסטודיו "וארדה" (ע"ש ורד גולדברג ז"ל, מורתה הרוחנית של פיפי נס) הגדול. אסי שלנו הנחה את המסיבה ועזר לנו מאוד בהגבהת האנרגיות כפי שרק הוא ידוע לעשות. במופיעים ובמופיעות ראינו את עישי, שרונה גיא-סופר, אוסנת רפפורט, רויטל רוביידה, אוולין קטרי, אותי, גנית בתה של פיפי, לידיה, קרלה שהיה לי עונג להכיר אותה ביום שישי זה, אפרת גולשדטיין, עדנה אומדי, נטלי דביר, ליקי, ורד GUL, אורית אהרון (נסיכה נסיכה! מעריץ אותך!), תמר בר גיל (שהפתיעה בסגנון פתוח, חופשי, מתריס אפילו, איזה יופי לראות שינוי כזה) , ופיפי נס שחתמה את השרשרת המתנתית הזו של הופעות. מכיוון שהייתי מיוזע מהריקוד, וגם רציתי לברוח כל שניה אל מקומות שקטים לא יצא לי לראות את כל המופיעות, אך בטוח יזדמן לי בעתיד שוב ושוב לראותן. אחרי קבלת שבת קצרה מסיבת הריקודים המשיכה עד אחרון האורחים. זמן לחזור הביתה. ארוחת ערב רגועה, ואחרי שעה - בום טראח, השינה הפראית מתחילה עד למחרת בבוקר... מממ לא בדיוק. ארוחת ערב מדהימה שאליה הוזמנתי קטעה את רצף השינה אולם למחרת לא הפסקתי לישון. כל המתח וההתרגות המשיכו להתפוגג החוצה בשינה הבריאה. בהופעתי רקדתי ריקוד מוזמאר (קלרינט דרום מצרי) בקצב ובאוריינטציה הצעידית, והנה סנונית מהריקוד - באדיבותה כי רבה של רזלה, חברתי הטובה. נתראה ר-ק בשמחות!

רזלה

New member
ואת לידיה יקירתי היית נפלאה

היה כייף וגדוש ומעייף, ומקסים ומהנה, ולצערי החמצתי חלק מהמופעים, כולל הופעתה של פיפי בסוף.... אבל התרגשתי במיוחד מההופעה שלך לידיה. היא היתה מדוייקת, מחוברת, מלאת השראה ואהבה לריקוד. פשוט רקדת וזה היה נפלא. יש לי תמונות של כל מי שרקד עד לאפרת גולדשטיין. אם יורשה לי אשמח להעלות אותן.... המון נשיקות וברכות
יעל

רובידה

New member
לידיה- מצטרפת למחמאות

מה שבא אמיתי ומבפנים- מתקבל ומתנחל בלב! (לפחות בלב שלי את דיירת קבע...)

חוויות ממסיבת הפתיחה אצל פיפי

טוב, אז וואו, כמה שמחה וכמה כייף היה לי לבוא ולראות את פיפי סוף סוף בסטודיו משלה, מקום שבו היא נותנת את עצמה כפי שהיא יודעת לתת לכולם, מקום מואר, מבורך וקסום. לכו לעז.... כל מכוני הכושר, מקומות ללימוד מחול שמשלמים פרוטות ובכל שנה רוצים לשלם עוד פחות ועוד פחות... הנה לכם לאט לאט נפתחים סטודייים למחול מזרחי שבו יועסקו מורות בתשלום הוגן ולא נצטרך עוד לקבץ נדבות ..... שמחתי כל כך לראות את חברי הפורום: את ציפור שיר (לא יצא לי לדבר אתך, אבל חייכנו ואמרנו שלום מרחוק) ללידיה שרקדה מה אגיד ומה אספר - מושלם! כן כן חברים מושלם! הכי הכי הכי נהניתי מהריקוד שלך לידייה יקרה, היה בו משהו נקי, טהור, משהו שבה מבפנים, בלי לרצות להגיע למישהו אחר =- חוץ מאשר את עצמך! וגם הטכניקה? חייבת לשאול האם את יצרת את הכוריאוגרפיה לריקוד? ההתייחסות שלך מבחינה של להתאים את התנועות והמשמעות למוסיקה היו מאוד מדוייקות. כל הכבוד לידייה! השושנה שהגיע מהצפון תמיד מעלה חיוך על פני ואני יודעת שתמיד אמצא אשת שיחה מרתקת וחברה טובה רזלה שאספה אותי מביתי ובזכותה הייתי נוכחת בפתיחה ושגם הוזמנתי על ידה להעביר סדנא ב"אשת" (איזה כייף לי) לאלון - שמזמן לא ראיתי אותו רוקד - ריקוד סעידי עם מקל, אלון טוען שהוא אילתר, אך נראה היה שהריקוד מושקע ונרקד היטב! והעיקר ראו אלון שאתה אוהב את מה שאתה עושה ואת ההתרגשות וההתפעמות שאפפו אותך, המשך כך לאורך כל הדרך! את אורנל'ה ואת יעליק ואת לילה ואת נועה בי וסוף סוף גם את ניצת הורד - כולכן נשים יקרות לליבי! טוב, טוב, וגם את שושוצ,,, שהגיע רכובה על אופניים ונראתה כמו תל אביבית "קולית" ו"אינית"... אז זהו, נהניתי לראות גם את ההופעות וגם לפטפט עם כולם. פיפי - שיהיה לך המון בהצלחה! באהבה תמרה

טל לביא1

New member
מזל טוב לפיפי המקסימה

אני עליתי לרגל עם משפחתי שהתרחבה מפאת ענייני ציצי הנקה וכו' וכו' לא נשארתי לצפות בחוגגים אבל קפצתי רק לקצת.לא ויתרתי. היה כיף לראות את כל חברי הפורום המקסימים וגם את חברי הקבוצה של המורים למחול של וינגייט. אוירה נעימה , חגיגית של התחלה. מבטיחה לפעם הבאה להביא חמסה לכניסה מעשה ידיי שיהיה לברכה והצלחה ורק טוב!!!!

lydiamai

New member
וואוו - איזה מילים חמות

ואיזה פירגון. תודה רבה על העידוד, ותודה על ההערה/הארה שלך בעינין החליפה. אני בהחלט מקבלת את המלצותיך בנידון. אכן הכוריאוגרפיה לריקוד, היא יצירה שלי, ובאה מתוך ההקשבה למוסיקה.

לידיוש! יא מוכשרת ../images/Emo59.gif

יא ראסה מקסימה שכמותך! איזה ריקוד "הרבצת" שם... תענוג צרוף! בראבו ענק על הכוראוגרפיה, ועל ה"נאמבר" המקסים, ועלייך! שניפגש בעוד שמחות ובעוד ועוד "נאמברים" נהדרים שכאלה!
שוש

שושוצ

New member
אכן היה ממש כיף ואף מרגש

לצפות במופיעות ולהיפגש כמה חבל שהגעתי מאוחר, אבל עדיף מלעולם לא... אילו אנרגיות טובות שורות במקום הזה! פיפי יקירה- ברכה הנאה והצלחה בכל מעשה ידיך את ראויה לכך!!
סיגל

קרבוץ

New member
יום נפלא

ביום שישי הייתי בפתיחה החגיגית של הסטודיו של פיפי. היה כל כך כיף. הכל היה כל כך חגיגי וצבעוני. ההופעות היו ממש מהנות והייתה אווירה ממש נעימה. אני חייבת לציין את ריקודה המדהים של תמר בר גיל. נשמתי נעתקה ממני. החיוך, הרוך, החום, הדיוק - perfect. הריקוד פשוט זורם ממנה וכל מרכיבי הריקוד משתלבים יחדיו בהרמוניה מושלמת. אני מקווה שיפול בחלקי הכבוד לקחת אצלה שיעורים וללמוד מרקדנית מעולה.

למעלה