פיענוח..:)

unicorn21

New member
פיענוח..:)

שלום צירפתי מכתב שאחותי הגדולה רשמה אני מאוד אשמח אם תוכלו לומר מה הכתב אומר עליה זה מאוד חשוב לי (יש את הסכמתה כפי שתראו במכתב...) בברכה.

אריק!

New member
הכתב כבר עלה כאן בעבר, ולא זכה ליחס

מי יתן והפעם זה יהיה שונה. אריק.

unicorn21

New member
תודה דבר ראשון...

היא בת 29 באוקטובר היא בעלת תואר ראשון בהוראה היא גננת והיא כותבת ביד ימין

אריק!

New member
למיטב ידיעתי אין שום סבה, ולא מזיק

קצת לנדנד ולהציק לחברי הפורום, לנגן על רגשי האשמה שלהם, ´להיעלב´ עד עמקי נשמתך שאפילו מלה לא אמרו, כלום, אויר. אריק.

unicorn21

New member
לא התכוונתי...

לא התכוונתח לנדנד או לנגן על רגשי אשמה של אף אחד במידה ועשיתי זאת אני ממש מצטערת מקווה שתקבלו את התנצלותי

אריק!

New member
חמודל´ה, אנחנו יודעים שלא עשית זאת

ואין לך על מה להתנצל. התכוונתי, חצי בצחוק שאולי אם תעשי זאת זה עשוי לזעזע קלות את הרצפה, ולגרום לאנשים להתייחס אליך ולכתב ביתר רצינות. ככה זה גם במדינה, לא ? מי שצועק ודופק על השולחן - משיג, ומי שעדין ומחשב חוזר הביתה ולא מבין למה זה קרה לו. בינתיים תפטפטי אתנו קצת, ספרי משהו על עצמך.

unicorn21

New member
המממ אני בהלם

תראה לומר תאמת אני מאוד חדשה בעיניין של הפורומים בכלל אז קצת לוקח לי זמן להבין את העיניין פה וגם ראיתי שכל אחד מכיר פה אחד את השני ודיי פחדתי (כמה שאפשר..:)) לבוא ולאיך לומר להיכנס לחברה שנראת דיי סגורה.:)

אריק!

New member
קחי את הזמן שלך, תרגישי נח, סה"כ

זה פורום ידידותי ומסביר פנים, מאיר פניו לחדשים. בניגוד למה שנראה הרוב כאן לא ממש מכירים אחד את השני כך שאת יכולה להרגיש חופשי לפנות ולשאול כל אחד מה שאת רוצה, לספר לנו איזה ספורון מהחיים שלך, מה את אוהבת ? אולי את צריכה שדוך ? גם בזה יש לנו נסיון. יש לנו מחלקה שלמה שמייעצת כמעט לכל אחד ובכל נושא. יש לנו את מחלקת הצעירים והצעירות שמשתפים אותנו בהווי התנועה והבי"ס, יש לנו קבוצה שמתמחה בכפות ידים ועצים, ורק בגלל בעיה של כסא שלא הגיע המועד כל המחלקה הפסיקה לפעול זמנית. בידידות, אריק.

unicorn21

New member
אני שמחה מאוד לשמוע..:)

אני בהחלט אשמח להצטרף לפורום זה..:)כל ההצעות המענינות הללו ממש מסקרנות בנתיים אאחל לכולם חג שמח וסופ"ש מעולה.:)

אריק!

New member
שמתי לב לשנויי גובה, רוחב ושטף תנוע

באזור עלי, באות ל´. עליה שבורה - "שיוכל" דגל אופקי גבוה - "תוכל" צרה שבורה - "לי" ( שורה 5 ) קמורה שבורה - "לי" ( שורה 8 ) חסרת גובה וראש - "לי" ( שורה 6 ) אכן, רב גוניות יוצרת ? או התחבטויות נפש ? העליה השבורה משקפת במקרים רבים חווית תסכול של האדם בשל צב ענינים לוקה בחסר, הידרדרות ושפל שהגיעה אליה החברה/גורם. בהקשר חינוכי ? ערכי ? אדיאליסטי ? דתי ? זכויות אדם ומיעוט ? לעומת המצב הרצוי, האידיאלי המגולם בגובה. בד בבד עם הבקורת יש כאן מאמץ להסתגל בצורה ראליסטית יותר למצוי, לקיים, ולא לכאוב/לסבול/לכעוס על דברים שאין בכוחה הדל לשנות. הטפוס לגובה מראה שבכל זאת יש תקווה שניתן יהיה לשנות ולשפר דברים, ולו רק בתחום מחייתה הצר שם יש לה השפעה. הימצאות בגובה הרב משקפת איזה ניתוק מסויים ממה שקורה באמת, ממה שניתן לעשות באמת. אי לכך זה משקף גם דרגה של נאיביות מצידה שבסופו של דבר אנשים יבינו, ישתנו, החברה תתפכח, ´הטוב והאמיתי´ ינצחו את האושר המדומה. אזור עלי מפותח משקף גם אמונה בהשגחה וכוח עליון, שמכוון ומנתב כאילו הכל נגזר מלמעלה, שום דבר לא מקרי. לכל דבר יש הסבר הגיוני, גם אם לא כולם יכולים למצוא קשר סבתי מובן. לפעמים התחפרות בדעות ופרשנות, בזוית הראיה וההשקפה האישית על החיים, העיקר והחשוב. בין אלה גם כאלה שבאופן יחסי קל יותר להפיל אותם למלכודת של נצול למיניהם, שכן ייקשה עליהם לחשוד שעד כדי כך מי שולה עלול להיות נטול אזור עלי ( ערכים, הגינות, נאמנות, התכוונות כנה וכד´ ). חג שמח. אריק - שבנה סוכה לתפארת, רק לא מצא סכך.

רוז בת 37

New member
אתה יודע למה לא מצאת?

כי לא ביקשת ממני טוב אל תשכח יש שנה הבאה שוב סוכות

אריק!

New member
לקראת "סוכות" בשנה הבאה אזכור זאת

או שנעשה משהו בשתוף פעולה. למשל, את תביאי את הסכך, הקישוטים, האוכל, העצים, הסדינים, השולחן והכסאות, ואני יכתוב שיר ויגיש. לא יאומן כי יסופר: זה עתה עיינתי בעתון חוגים ופעילויות מתנ"ס וגיליתי שבבי"ס של הבת שלי, נפתח קורס גרפולוגיה. שעה וחצי פעם בשבוע בערב, נתוח כתבי יד של התלמידים בעזרת המרצה והכל 720 ש"ח לחודש. שמעתם על מישהו בשם רוני דורי ? אריק.

720 שקל? שוד לאור יום!

הגעתי לכאן מהודעות מומלצות
ואם אתה רוצה אני יכולה לתת לך פירוט מלא של מה אני יכולה לעשות עם 720 שקל לחודש...חוץ מקורס גרפולוגיה.. לא עדיף כבר לקנות ספר לימוד באיזה 70 שקל וזהו ? מצטערת שאני ככה מתפרצת, פשוט המחיר הזה ממש עיצבן אותי !

אריק!

New member
אל תצטערי שאת מתפרצת זה מצוין

לבריאות. רק לא הבנתי על מי בדיוק את מתפרצת ? ו, כן, אשמח מאד לקבל ממך פירוט מה את יכולה לעשות עם 720 ש"ח.

ליטן א

New member
אריק, אני קורא לך לשבור את השוק..

ולהכריז על קורס מזורז ללימודי גרפולוגיה: 72 שקל לחודש, וזה ילך לקרן מיוחדת, שתערוך חקירות ארכיאולוגיות בפורום, ותמצא את כל השיעורים שנתת פה בפורום בנושא... הכל כולל הכל..

אריק!

New member
נעשה את זה 69 ש"ח, זה מצלצל טוב יות

אגב, אני משוגע על ארכיאולוגיה ומוכן לשכב כל היום על האדמה ולחפש הפתעות. סיפרתי לך פעם שאני חובב נחשים, עד שהתחתנתי ( שששש.. שלא ישמעו ) אז הציבו לי אולטימטום ונכנעתי. אפילו עברתי הדרכה בנושא. בזמנו היינו בטיול במדבר יהודה ותפסתי "אפעה" מקסים, יומיים טיילנו אני והוא בתוך קופסא עד שהגעתי אתו הביתה. איך החופש ?

למעלה