פיענוח..:)

כושכוש1

New member
ממש כמו דני דין

הי אריק! משום מה נמחקתי פתאום! הבנאדם חי את חייו בהרגשה שהוא קיים ולפתע פתאום, דוקא כשהיה כתב מעניין שרציתי לכתוב משהו לגביו, גיליתי שכל זכר לקיומי בתפוז נמחק, ואבוי, גם אצלי נמחק כל זכר לסיסמא שלי. במקום להפסיק להתעצל ולהרשם מחדש (כפי שעשיתי עכשיו) נשארתי כצופה (למעשה כקוראת) פאסיבית. נגע ללבי ששמת לב לחסרוני. מסיימת בזאת הודעה ראשונה שלא בנושאי כתב יד, לא הרגשתי בנוח לעשות זאת עד עכשיו(חברה סגורה וכד´, כפי שציינה Unicorn). מועדים לשימחה וסוכה נעימה.

עטרה ב ט

New member
מזה הדיבורים האלה על חברה סגורה?

מפיתום ! נדמה לי שאפילו ב"הודעת המנהל" כתבתי כמה אני מפרגנת להודעות אופטופיק, אם תבדקו את הטאג ליינים, תראו שחלקם הודעות אופטופיק משובחות במיוחד
וחברה סגורה ? לא ולא ! ההיפך ! אמנם לוקח זמן להכיר כל אחד ולהבין את ההומור שלו (תשאלו את אריק), ולוקח זמן להבין שהמישהו לא רק בא לקבל אבחון אלא רוצה להישאר, ובכל זאת כושכוש את כבר די ותיקה אתנו, מפתיע אותי שאת מרגישה לא בנוח. דוקא אני אשמח לשמוע ממך קצת דברים נוספים, כמו מי את ומה את עושה ובת כמה את ואם את משחקת באולינג או שמא מעדיפה לייעץ לראה"מ. רק תדעי לך, שאם בדיקטטורה חפצה נפשך, אז יש תור
ואגב, ההודעה הזאת תקפה לכל באי הפורום, אורחים כקבועים
.

כושכוש1

New member
זו לא את , זו אני!

נשמע אמנם כמו משפט מסיטואציות אחרות בחיים אבל מתאים בהחלט גם לכאן. תודה על ההזמנה החמה להשתתף בחיים הפעילים של הפורום! עד היום למעשה לא הסגרתי האם כושכוש זה הוא או היא, אבל אריק בחושיו בחדים עלה על העניין!וכאילו - מן אמאל´ה שכזה: אם אכתוב שאני בת 30 אז אולי השכן של הורי מלפני 20 שנה ידע שזו אני?!?! ובכן, ננסה: שירה, בת 30, אמא, 2 קטינות בבית, וכושכוש זה השם של החתולה שלי. נו, אדון הרמן השכן, אתה כבר יודע מי אני??

אריק!

New member
אריק! בכלל לא הקדיש מחשבה לענין

"כושכוש" נראה לו אוטומטית ´היא´, חושים חדים אמנם יש לו אבל ´כאן´ הם לא באו לבטוי. אבל האם עלה בדעתך ש אריק! זה בכלל היא ? כן כן, בתחילת דרכי כאן התחלתי אשה לכל דבר וכדי להכנס לעצמי, להיות טבעי ולא לסבול מפצול טראומטי הקפדתי כל אימת שכתבתי גם ללבוש בגדי נשים, להתאפר, לעשות צפורניים וריסים. עד היום קורה לי שאני עונה: "אני כבר באה" ויורד לחנות עם חצאית מיני שחושפת את תפארת רגלי השעירות. זהו, ארוחת הערב בסוכה מוכנה, הכוכבים ניבטים מבעד לסכך שחסר, ואני נוטש. אגב, הייתי היום בסרט: "אמיל והבלשים" עם 2 מילדי ואפשר לומר שנהנתי כמוהם. להתראות אריק.

עטרה ב ט

New member
אריק, ´תה לא מאמין !

אתמול ראיתי ספיישל של the weakest link כמובן בביביסי פריים ולא עם הסתומה הישראלית
... בכלופן, הספיישל היה כולו מבוסס על טרנסבסיסטים ! היה גדול

אריק!

New member
היי כושכוש

אני שמח שאת כאן, תרגישי נח אתנו ותמשיכי לבקר כאן, לנתח וגם סתם ככה לפטפט. חג שמח. אריק.

Ramie

New member
שלום לך unicorn21

מזמן לא ביקרתי בפורום, וכשהזדמנתי לכאן החלטתי להרים את הכפפה ולנסות לנתח את כתב ידה של אחותיך על קצה המזלג. לפני שאתחיל, אני צריך להזהירך שאנני גרפולוג מקצועי. השנה אלמד שנה שניה של לימודי גרפולוגיה. אי לכך, אין לקחת מאומה ממה שאכתוב ברצינות יתרה. אני מתייחס לניתוח זה כאל תרגיל. הציון הוא חלק חשוב בכל תרגיל, ולכן אשמח לקבל תגובה ממך, או מגרפולוגים מלומדים אחרים, לגבי הניתוח. הדבר הבולט ביותר בכתב היד היא מלחמה בין אנרגיה מתפרצת, ספונטניות, וחום אנושי לבין קורקטיות, זהירות, ויחס מרוחק מאנשים. נראה לי כאילו הכותבת לובשת מסיכה של התנהגות מאופקת, בעוד שלאמיתו של דבר היתה רוצה להתנהג אחרת לגמרי. יש בכתב היד לדעתי סימנים לילדות קשה, וחיכוכים בין הכותבת לבין משפחתה, בעבר ובהווה ויתכן כי קיימות בעיות עכשויות עם בן הזוג. הכותבת נתפסת בעיני כבחורה היכולה להיות חברותית,ואמפתית, אולם משום מה אין היא מביעה את ריגשותיה, והיא כנראה סובלת מכך. נראה לי גם שאין היא מרוצה ממקצועה. אנני יודע אם עזרתי במשהוא בנתוח זה. אני מקוה שלא הזקתי. זיכרי שוב כי אני חובב בסך הכל, וכולנו יכולים לטעות.

אריק!

New member
אני לא יודע אם הכל נכון, אבל היות

שביקשת תגובות גם מחבריך כאן, נראה לי ש ´שיחקת אותה´ עם ניתוח מאד מאד רגיש ויפה. חג שמח. אריק - פאתי המוקאטעה בואך רמאללה, חניון השופליסטים.

אריק!

New member
את מתכוונת למילואים ? בחודש הבא.

אני מנצל את הימים האלה לכל מיני שפוצים בבית. דברים שמשכתי המון זמן. אני מצויד להפליא וכמעט כל דבר עושה בעצמי. רק שבתקופה אחרונה הפכתי קצת לעצלן ואני יותר מדבר ומתכנן מאשר עושה. יש לך סוכה בדירה החדשה ?

עטרה ב ט

New member
אין לי פה סוכה אבל מצד שני גם לא

במקום אחר ומצד שלישי אני גם לא אהיה פה מרבית החג. למעשה באמת אולי כדאי שאודיע על היעדרות של כמה ימים
. לך יש סוכה ?

אריק!

New member
בושי לך, את לא קוראת מה שאני כותב?

יש לי סוכה לתפארת, שנבנתה ברגע האחרון, ואין לי סכך. זה לא חוקי אבל מכניס אויר נהדר פנימה ותחושה של חיק הטבע, וכולם מרוצים. חופשה נעימה.

עטרה ב ט

New member
אוי נכון, אתה כל הזמן כותב על זה

אריק, גשטלט זה משהו כוליי. למשל: סוכה עם סכך
. בגשטלט המציאו את האימרה המעצבנת אך נכונה "השלם הוא יותר מסכום חלקיו". למשל: כשאתה רואה שלט שעשוי מנורות מהבהבות, כל נורה בעצם נכבית ונדלקת, אבל לך נדמה שיש משהו שזז ממקום למקום. אולי אפילו כתובת. זה אומר שהתפיסה שלנו תופסת דברים ביחד ולא כל אחד בנפרד. וזה חלק ממה שהגשטלט (בכללית) אומר.

unicorn21

New member
וואו זה בערך נכון מה שרשמתם..:)

רמי אפשר לומר שכמעט כל מה שרשמת דיי נכון לגבי אחותי.... תודה רבה.:) גם לך אריק...על הנחמדות שלך.:)

Ramie

New member
בשנה השניה

אנו אמורים ללמוד על הגשטלט, טיפולוגיות של אודם, הרבה Thea Levinson, ועוד כמה קלסיקנים. אני מקוה שנעבור גם על הטיפולוגיות של יונג פעם נוספת, ויותר לעומק, כי אני מוצא שזו הדרך שהכי נוחה לי לניתוח כתבי יד.

אריק!

New member
אתה יכול להסביר מה זה "גשטלט" ?

שמעתי את השם הזה, אבל אף פעם לא קיבלתי הסבר מסודר ואני ממש לא יודע מה זה.

Ramie

New member
גשטלט

היא מילה גרמנית שפרושה שלמות. לעניננו, הכוונה כאן היא לשלמות של כתב היד. אם הסימנים הגרפיים הם אבני הבנין, ותסמינים הם הקירות הרי שהשלמות הוא הבית. השלמות היא גם בעלת תכונה מעניינת, ולפיה השלמות גדולה מסכום מרכיביה. לעניננו, הבנת כתב היד השלם, יכולה ללמד אותנו הרבה יותר על בעל כתב היד מסך המידע שנוכל ללמוד מכל סימני הכתב שמהם מורכב כתב היד הנדון. בצורה מתמטית ניתן לאמר: 1+1+1 = 5 לדעתי, ההבדל בין גרפולוג טוב לגרפולוג בינוני טמון בדיוק בנקודה הזו - יכולתו של הגרפולוג ליצור תמונה שלמה מסך הפרטים הנגלים לו בסימני הכתב.

אריק!

New member
רמי תודה. ומשהו נוסף,

אני כמובן מסכים עם ההגיון שמאחורי ההסבר. יחד עם זה, יש כל כך הרבה סימנים ומרכיבים שצריכים להתמצא בהם עד שחובה ללמוד ולהפנים היטב את הנ"ל ורק אז יש סכוי להרכיב נכון את השלם. אתה לומד במכללה למנהל ?

למעלה