פיספסתי!

אש לי

New member
פיספסתי!

600 שוטרים בהם חבלני משטרה,אנשי ימ"מ,יס"מ,פרשים היו גברים מהשורה הראשונה:) עבדתי איתם,מתנדבת במשטרה היינו היום במירון והם עושים לי את זה,מה לעשות. ואני שלא מבינה איך אכיר איך אמצא את האחר שיט! הוא פנה אליי גבוה מרשים נאה במדים אפורים מחוייטים,חיוך מרשים וטון כזה גברי בסוף היום רצה את מספר הפלפון שלי כן כן כן רציתי לתת לו,רציתי מאוד. אבל התביישתי,(ענדתי את הטבעת הנישואין היום על אצבעי ממש במקרה כי מצאתי אותה בבוקר זרוקה במקום לא יאה) ואיך אני כנשואה? אתן מספר?... איך אני כפרודה בכלל אמשיך מפה? לא רוצה להיות לבד אפילו לא לרגע,איך אמצע אותו איך אענה לו? איך אפתר מהאהבת השכן אם לא יגיע אחר? לא בדיוק מחכה לתגובות מה כבר תגידו לי? זמן...יהיה טוב? סתם רציתי לשתף כמה גבר לי חסר החום התשומת לב הטלפון שיצלצל, המגע, החיבוק, היחד הזה. והנשיקה מכל הלב בעוצמות של רגש שאין לה תחליף יו איך אני מתגעגעת לכל אלה רק חודש לבד...ניראה כנצח! עצוב לי.

אטיוד5

Active member
קחי חיבוק וירטואלי

ולא הבנתי משהו. אם בתור נשואה יכולת להשכיב את השכן, מדוע אינך יכולה בתור פרודה להתחיל עם המרשים הזה? אטיוד5 מחבק ממרחק

אש לי

New member
תודה על החום הוירטואלי

יחי ההבדל הקטן כשכנים בילינו ימים ולילות יחד כחברים ובכייף....ודברים יתגלגלו להן כשני זרים שאתן את מספר הפלפון שלי למעשה הצהיר: כן אני מוכנה להשתולל איתך
זה מביך,ואולי קצת זול...לא?

viviti

New member
לאו דווקא...

כפרודה - נתת מספר טלפון זה אומר שאת מוכנה לשתות איתו קפה....... מה פתאום להשתולל? מי אמר שזה מה שהוא חושב?

viviti

New member
אמרת להתחיל....

יש כל מיני סוגים של התחלות...... יש התחלות שיכולות להמשך חודשים במבטים יש התחלות וירטואליות יש התחלות של כוס קפה וכן יש גם התחלות שמתחילות ישר במיטה.....

אליזבטה

New member
באמת פיספסת!

פורום חטאים נמצא קצת יותר ימינה
נראה המקום המתאים ביותר לחוטאים אני חושבת לא?

אש לי

New member
ומה בדיוק את עשית שם בחטאים?

איזה מתוקה מצחיקולה נידמה לי ששתינו פיספסנו היום ראי בדיחה את נימצאת בתמיכה היום סיימת עם החטאים? באמת באת לתמוך?

שלום אליזבטה, קחי כיסא, רוצה ../images/Emo96.gif

לשבת על הספה, אבטיח בקערה? שנעשה קודם היכרות עם היושבים בחדר את רוצה להציג את עצמך אולי סתם לשבת ולהסתגל? הכל מתקבל. רק לאט לאט ובזהירות כי יש פה אנשים, חלק עשויים גם מחרסינה וכמו שכתוב בחנויות "מי ששובר-משלם". יופי עכשיו רוצה מקום על הספה? רוצה
? ברוכה הבאה.

600???

ואני מבלה במדורה של הצופים? פעם הבאה להודיע מראש. 600 זה מספר מכובד שצריך להתייחס אליו. אבל דקה של רצינות מצאת במקרה את הטבעת ושמת אותה במקרה על היד במקרה היום? ואולי לא במקרה? ואולי כל עוד לא תפטרי(תפתרי? שיט איך כותבים,מה זה חשוב) מאהבתך את השכן בכלל לא יגיע מישהו אחר? ואולי? אולי אני לא יודעת כלום על סטטוס חדש של"פרודה"ואיך אוכלים את זה. אבל ב"מקום" קחי
קחי
קחי
ותדעי שאת לבד יכולה להוריד את ה
מהשמיים כי יש לך
בבטן .

אש לי

New member
זהו החלטתי!!! (ואני מודיעה לך)../images/Emo13.gif

מחר אני שוב עולה! הפעם בלי הטבעת:) אם לא הוא אולי יהיה אחר!!!??? איך מתפטרים בכלל מאהבה? שנימצאת אצלך בתוך הלב ואת רואה אותה כל יום בגינה מולך? חייבת חייבת לפנות חדר בלב למישהו אחר לא אתן לעצמי לשבת בהמתנה שיחזור להיות מובנת מאליה ,הרי הוא יחזור ואני רוצה לתפוס את הרכבת ולדהור ולהשאיר אותו בתחנה מאחור. תהיתי מה כבר יש לכם להגיב לעזאזל כמה שכייף לי שאתם מתייחסים וואווו תודה לכם מכל הלב

אש לי

New member
הייתה במקום לא שמור וכך התגלגלה לה

על הריצפה....הרמתי שמתי באצבע ויצאתי את הבית שנה שלא ענדתי אותה.

אטיוד5

Active member
עם יד על הלב

אולי כשענדת אותה ראית בטבעת הזאת איזו הגנה? הגנה שהעתיד לקרות. והגנה מעצמך. בגלל שאת אולי עדיין לא מוכנה ממש ממש לקפוץ הלאה? וכל המדים והקיבורות והמצחיות כל מסת השרירים הזאת ריח הטסטוסטרון באוויר כל אלה הטו את ליבך. לא ככה?

את באמת רוצה שהוא יחזור?!

די כבר, די. תמשיכי הלאה עם חייך. כבר אמרנו שהוא לא שווה אותך!! מספיק. אמרה אמא רשפים.

עד למירון......בשביל שוטר????../images/Emo12.gif

אין מספיק שוטרים בתחנה שעל יד ביתך???
את יודעת מה? אני גרה ממש מאחורי בניין המשטרה-אולי נמצא לנו שתינו איזה שניים עיראקים כאלה....מסוקסים משהו...שחומים...גבוהים.... ושתינו נוכל לעלות על אותה רכבת מהירה אל הדרור ואז נוכל שתינו לתת לנפשינו סוף סוף לעוף כציפור מה דעתך חברה? מצטרפת אליי לדהירה??
מלא אופטימיות!

Michelle1

New member
פטנט עתיק

שנקטתי בימי הרווקות/עצמאות שלי מרשה לך לאמץ, אפילו ממליצה אף פעם לא נתתי את מספר הטלפון שלי. אוהבת את הכדר במגרש שלי. תמיד הייתי מבקשת את שלו. זה גם נפנוף אלגנטי למי שאת בחיים לא חושבת להתקשר אליו וגם משאיר לך את אלה שאת כן מעונינת ליצור קשר אתם. דרך אגב, את בעל מספר שתיים שלי הכרתי כך. החזקתי את הטלפון 3 חדשים בארנק לפני שהתקשרתי והשאר היסטוריה.

אש לי

New member
שאני אתקשר?../images/Emo12.gif

היו הרבה שביקשו היה אחד שרציתי...דאמט למה לא נתתי אוףף אטיוד ממי. וואלה מוכנה להמשיך יו כמה שאני באמת רוצה פרח תחנה יש גם בכרמיאל שלא ישמע גיזעני השוטרים באמת עירקים חחחח או דרוזים לכן אני עובדת עם הבילוש,או החבלה מעדיפה את האמריקאי שלי,עולם אחר. אךךךך נושכת שפה ואולי....עוד היו דברים מעולם ואולי..... רשפים אני מנסה מנסה מנסה להיתנתק ראוי לי או לא זה קשה שזה עמוק בלב מי כמוך יודעת זאת.

נראה לי שבמקום להסתובב

בין 600 גברברים ולהזיל ריר את צריכה חופש, נופש, ניקוי ראש, ניקוי יבש. משהו כייפי (אני רואה אותך מחייכת וחושבת על סקס עם השכן - לא זה) משהו רחוק. פיורדים בנורבגיה, גייזרים בניו זינלנד ים באוסטרליה, טראקים בויטנאם, סתלבט בדרום תאילנד - באיים, אנשים בהודו, לרקוד בריו, לטפס על קרחונים בצ´ילה, פריז, אמסטרדאם, לונדון, זיכרון יעקב... דניאל - לכי כבר.

למעלה