פיספסתי!

אש לי

New member
הייתי בעולם.....

ביקרתי בכל מקום ואתר המקום היחידי שלא הגעתי אליו זה אל תוך תוכי הכרטיס יקר למרות הקירבה!

אש לי

New member
ניקוי ראש?........טוב

הלכתי לחפוף שמתי מרכך יו...כמה נקי הראש ומריח ניפלא תקרב רגע...מריח? וואוווווווווו כמה שאני שמחה

אש לי

New member
צרת רבים נחמה לטיפשים?../images/Emo13.gif

תיראה איזה סירה קטנה כמה צפוף פה והסערה......מבהילה למרות שכולם מחבקים אחד את השני מה הסיכויים שלנו אה?

אש לי

New member
בוא ואלמד אותך משהו פשוט!

אם לא תלמד ותעיז לקחת סיכוניים לעולם לא תדע מה הסיכויים. ואני לקחתי סיכון ואני מהמרת על כל סיכוי לפה או לשם ואני מרגישה הכי גדולה שבעולם כי גם אם אפול ואכשל אדע שנתתי מעצמי הכול שזו הבחירה שלי הייתה אקום על רגליי ואמשיך לסיכון הבא לסיכוי הבא....

רוצה לקחת סיכון איתי?

לפעמים אני מחפש הד לשפיות. דניאל בין סיכוי לסיכון פוחד להעיר את המתים.

אש לי

New member
../images/Emo72.gifלחיי חוסר השפיות.

שהייתי שפוייה הלכתי לפי הכללים לפי כל החוקים אוי כמה כייף לשבור את הכלים ולעבור למשחקים קצת יותר מעניינים

redredole

New member
../images/Emo32.gif הבעל והמאהב

שתי חברות נפגשות ואחת שואלת ת´שניה - נו איך חיי המין שלך עונה לה - ככה ככה - למה? יש לך גם בעל גם מאהב - כן, אבל כל אחד סומך על השני.

../images/Emo72.gif הד לשפיות

כנראה שאני בטרום (מחזור). ומחפש לי הד לשפיות. בכל נושא שהוא אני שובר ונכנס. ומגיע למשחקים המעניינים. אפילו מהר מידי לטעמם של אחרים. כנראה שבאינטימיות אני אהבל. ופה נוח לי. אני יורה, מרסס. קטליזטור לתגובות. אפילו לא מסמיק. סה"כ לומד על אינטימיות. וכל זה כדי לשמוע את הד השפיות לחיי. דניאל ואללה הפשטת אותי לגמרי היום. לפחות היינו נהנים.

אש לי

New member
ועכשיו שאתה ערום,סתובב רגע?

איימי לוקחת לך את הבגדים שהורדת ובורחת.....

למעלה