פיסורה?

o r o r

New member
פיסורה?

שלום, אניל א יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני מחפש טיפולים/משחות/צמחים וכדו טבעיים לטיפול בפיסורה? אם זה כאן או להפנות לפורומים אחרים? תודה

הגעת למקום הנכון.

פיסורה היא בעיה שניתן לטפל בה ברפואה הסינית בהצלחה מרובה. הטיפול מסייע לאחות את הסדק, לשקם ולרפד את דופן המעי. הטיפול יהיה ע"י מתן פורמולת צמחים שהמטפל ירכיב בהתאם לאבחנה והמלצות תזונתיות למשך תקופת הטיפול. ישנה המלצה לשלב בטיפול גם דיקור, אם כי, השימוש הצמחי המרפא, אפשר שיהיה החלק הדומיננטי בטיפול. רפואה שלמה. שירי.

o r o r

New member
עצות אישיות?

ראשית תודה על התגובה המהירה אם כי אני מחפש דברים בשטח מאשר טיפול. הייתי אצל רופא מומחה שאמר לי שזה חתך קטן שישאר ככה תמיד וחשוב לציין שאין לי כאבים אבל זה בכל זאת שם ואחת ל... חוזר פתאום ונהיה אדום וקצת מציק לפרק זמן קצר...עדיין הייתי רוצה למצוא דרך להעלים את זה... יש לי שמן נבט חיטה שמקל וחליטה של צמח שבטבט שאמרו לי אם כי אני שותה אותה אחת ל...ולא יודע מה ההשפעה -טובה או לא. נאמר לי שיש עוד משחה טבעית שעוזרת רק אני לא זוכר את שמה..אולי מישהו יודע? אשמח גם לעצות/מוצרים נוספים. תודה מראש!

מאיר72

New member
ואם הרופא היה אומר לך שיש

טיפול לזה, האם גם ממנו היית מבקש טיפים ועצות?

dafna333

New member
אם זה חתך קטן שלא גורם כאבים

והוא ברמה לא רצינית, זה לא חייב להישאר תמיד. אולי ברפואה הקונבנציונלית אין לכך פתרון אבל ברפואה הסינית יש ריפוי מוחלט לבעיית הפיסורה ברמה כמו שיש לך.. הרופא שלך לא מכיר את הטיפול ברפואה סינית, ומה שהוא מכיר זה רפואה קונבנציונלית ואין בה טיפול שפותר את הבעיה עד לסופה לכן זה מה ששמעת ממנו. ואני כבר אומרת לך כדי לחסוף לך ככסף, ששמן נבט חיטה וחליטות של צמח שבטבט לא עוזרים כמעט, לעומתם מיץ נבט חיטה ששותים כל יום למשך כמה חודשים יכול לעזור להקל אבל גם הוא לא מעלים את הבעיה. מאחלת לך שתרגיש טוב.

יאנו1

New member
מה זה מחפש דברים בשטח מאשר טיפול

יש טיפול לפיסורה שהוא בשטח ולא טיפול? לא הבנתי אותך... אתה רוצה טיפול שיהיה יעיל להעלים את הפיסורה אבל הוא לא טיפול אלא מריחה של שמן עיסוי? זה לא קיים ו... שלא יעבדו עלייך (כמאמר האיש מה-tv)

RavidAtia

New member
בטח שקיים

יאנו, זה שאתה לא מכיר לא אומר שאין. ישנו שמן למריחה שמגיע כמשחה או כשמן נוזלי טבעי ואורגני מכיל שמנים אריים אסור לפרסם פה אז אני לא אגיד מי מכין, אבל הוא אחד המומחים הגדולים לשמנים בארץ (אם לא הכי גדול) רק השבוע התקשרה אלי מטופלת עם פיסורה שנתתי לה את השמן להודות לי ולהגיד שזה נרפא. אל תגיד אין דבר כזה. ועוד איך שיש.

למעלה