אני אגיד לך למה לא
אוי כמה שאני אוהב יפי נפש כמוך אלוני.. אוי כמה שאתם אנשים נאורים פתוחים וליברלים.. תגיד לי אדון אלוני..מה שקרה בשבועיים האלה, אני מקווה שאתה לא עיוור ןלא חירש... אולי בכלל אתה רואה אמ טי וי כל היום...אלה לא סיבות מספיק טובות לא ללכת לפסגה? שחרור הרסן לכלבים של החמאס ושחרורם מהבית מלון הפלסתיני, זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? העינוי שעברו שני החיילים בגיהנום ברמאללה ע``י השליחים של הכלב ערפאת ,זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? הוצאתם של אלפי כלבים לרחובות והירי על המתיישבים זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? רציחתו של חייל מגב ע``י שוטר (כלב) פלשתיני ,זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? ההסתה השקרים והשנאה שיוצאת מהטלויזיה הפלשתינית זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה. למעשה קריעת כל ההסכמים שנחתמו ע``י ה``ראיס`` ב``פסגה`` באוסלו,קריעתם לחתיכות ,זה לא מספיק בשביל שיפי נפש כמוך ,יחליטו גם הם שדי ,שאין כאן פרטנר... הרי מה יהיה בפסגה הקרובה? ייחתמו הסכמים על הדשא בקהיר ואח``כ ערפאת ייקרע אותם שוב לגזרים לעיני מצלמות הסי אן אן,כדאי שתתעורר כבר אדון אלוני ותתחיל להסתכל בערוצים הנכונים בטלויזיה. החיים בארץ יחד עם `` שותפינו`` לשלום זה לא ויוה.!!