פיסגה בקהיר

dudu1

New member
פיסגה בקהיר

כל הכבוד לממשיכו של היטלר(עראפת)הוא שוב גבר עלינו ביגלל המדיניות של ברק שמוכן למרות מה ששולחיו שלערפאת עושים לנו אדוני ראש הממשלה לפי דעתי אסור לך לצאת לפיסגת קהיר שהיא פיסגת קניע

אלוני.

New member
די עם ההשוואות הללו

עראפאת אינו ממשיכו של היטלר , הוא רוצח שפל בפני עצמו , אבל הוא אינו ממשיכו של היטלר . בכל מקרה הייתי שמח לשמוע תגובה עניינית מדוע אסור לברק לצאת לפיסגה.

amor

New member
מי תומך בנו בפיסגה זו?

אתה ער להרכב ``הפסגה``? מי לדעתך יתמוך בנו בעת מחלוקת ? מוברק ?! או אולי קופי?! האוירה תהא עוינת לעמדה הישראלית ותלחץ לויתורים וברק הרי אינו מדינאי ותיק אלא טירון שמתגלח על זקננו . לכן פסגה צריכה להיות בסביבה תומכת או לפחות ניטרלית.

amor

New member
דהיינו?

איני מבין האם תוצאות הפסגה הוכרעו עוד לפני שהחלה? הרי ברור על מי יופעל הלחץ , על הצד ``החזק`` וברק עצמו הוא חלש ולכן חובה לערוך פסגה בסביבה ידידותית.

אלוני.

New member
תשובה

היכן זו סביבה חביבה לעניין זה ? אין כזו . בכל מקרה אני לא חושבס שברק חלש בעניין הזה , טעו בו ובכוונותיו ואם תקדיש מחשבה נוספת ורצינית לעניין תראה שברק עשה מהלך מאד מעניין , מהלך ששם הרבה אמיתות על השולחן . אני סומך עליו, אתה לא חייב (-:

amor

New member
ברק לא עשה כלום

אני תמה עליך . אתה לא רואה שברק לא עשה כלום אלא נגרר אחרי האירועים? ברק לא שם כלום על השולחן . הבעיות הללו קיימות לפחות 52 שנה הן צפות ועולות ברמות כאלה ואחרות מדי אירוע . ברק לא חידש כלום ולא פתר כלום. ההיפך ברק דרדר אותנו בחוסר יכולתו ,לרמה אליה לא הגענו מעולם.

izikzag

New member
אני אגיד לך למה לא

אוי כמה שאני אוהב יפי נפש כמוך אלוני.. אוי כמה שאתם אנשים נאורים פתוחים וליברלים.. תגיד לי אדון אלוני..מה שקרה בשבועיים האלה, אני מקווה שאתה לא עיוור ןלא חירש... אולי בכלל אתה רואה אמ טי וי כל היום...אלה לא סיבות מספיק טובות לא ללכת לפסגה? שחרור הרסן לכלבים של החמאס ושחרורם מהבית מלון הפלסתיני, זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? העינוי שעברו שני החיילים בגיהנום ברמאללה ע``י השליחים של הכלב ערפאת ,זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? הוצאתם של אלפי כלבים לרחובות והירי על המתיישבים זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? רציחתו של חייל מגב ע``י שוטר (כלב) פלשתיני ,זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה? ההסתה השקרים והשנאה שיוצאת מהטלויזיה הפלשתינית זו לא סיבה מספיק טובה לא ללכת לפסגה. למעשה קריעת כל ההסכמים שנחתמו ע``י ה``ראיס`` ב``פסגה`` באוסלו,קריעתם לחתיכות ,זה לא מספיק בשביל שיפי נפש כמוך ,יחליטו גם הם שדי ,שאין כאן פרטנר... הרי מה יהיה בפסגה הקרובה? ייחתמו הסכמים על הדשא בקהיר ואח``כ ערפאת ייקרע אותם שוב לגזרים לעיני מצלמות הסי אן אן,כדאי שתתעורר כבר אדון אלוני ותתחיל להסתכל בערוצים הנכונים בטלויזיה. החיים בארץ יחד עם `` שותפינו`` לשלום זה לא ויוה.!!

אלוני.

New member
מכיר את השיטה

בזה שתתקוף אותי אישית תשנה את העובדות ? והתשובות למרבית השאלות הן לא .

izikzag

New member
מה צריך

אני לא תקפתי !! להגיד שאתה נאור וליברלי ,זו תקיפה אישית? אני רוצה לדעת לדידך מה צריך לקרות כדי שגם אתה תבין שאסור לנו לדבר איתם? בכמה יהודים עוד הכלבים האלה צריכים להתעלל כדי שגם אתה תתעורר ותבין שאין עם מי לדבר?

אלוני.

New member
אומר לך למה

הרי אינך מכיר אותי ואת דעותיי האם תואיל להקדיש חמש דקות לקרא את דעותיי ואחר כך להטיח בי.

izikzag

New member
קראתי

קראתי את התייפיפויות שלך על היהודי ועל הישראלי ועל מחנה השלום שעליו אתה נמנה. הבעיה היא שפקחתם את העיניים מאוחר מדי ,אתם שם במחנה השלום ,עם מי חשבתם שהולכים לשלום כל השנים האלה? עם השוודים או אולי עם הבלגים. אני שוב חוזר ושואל אותך ידידי ממחנה השלום ,אחרי כל התיכתובת המיליטנטית הזו שבקעה בטח ברעד מידיך , מתי תתפכח , אני שואל אותך, באמת ,אם שכינינו כבר הוכיחו שפניהם לא לשלום אלא לעימות מתמיד ושאצלם הסכמים הם סתם חתיכת נייר, מה הטעם ידידי ממחנה השלום ? מה הטעם בהמשך ההידברות עימם? שאלתי ואני עדיין שואל , מתי אתה ? מתי אתם תבינו שאין ומעולם לא היה תוכן אמיתי בשיחות עימם.

אלוני.

New member
לא רעד ולא נעליים

ולו דבריך היו נכונים הרי ממילא עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אבל כפי הנראה אותך מעניין משהו אחר , איזה שהוא חשבון היסטורי שלא נגמר ואני לא נופל למלכודות כאלה . אני מכיר מספיק זמן את המדינה הזו , שמעתי במו אזניי את מנחם בגין ז``ל נואם בכיכרות העיר על ארץ ישראל השלימה ומחזיר את סיני תוך הורדת ישובים יהודיים בלי להניד עפעף בפיקוחו הצמוד של שר הביטחון אריאל שרון וראש המטה הכללי רפאל איתן יבדל``א. שמעתי את במו אזניי את יצחק רבין ז``ל נואם על חשיבות רמת הגולן ועל כך שמי שמחזיר את הרמה מפקיר את ביטחון ישראל , והספקתי עוד לחיות כדי לראות שגם זה נזיל .... למדתי דבר אחד בימי חיי, עקרונות זה דבר טוב למות בעדם - אבל לאט כי עקרונות משתנים . אני לא משחק לידיו של אף אחד ולא דבק בעקרונות של פוליטיקאים ציניקניים . בטח לא עולה על בריקדות עבור עקרונותיהם .

izikzag

New member
אני לא פרופסור למתמטיקה

אני לא פרופסור למתמטיקה ואין לי שום חשבונות. גם אני באיזה שהו שלב בחיי הייתי קצת יותר אופטימי ,כשראיתי שאולי זה קורה. מהר מאד התפכחתי,אמנם מעולם לא הפניתי גב לערבי , אבל חשבתי שאולי אם נלך זה לצד זה הוא לא ידקור אותי. אבל אני לא הייתי צריך את הארועים הזוועתים של יום חמישי כדי שהחשבון הפתוח שלי איתם יישאר פתוח , חשבון כזה אפשר לסגור רק כשהחיות האלה יעברו את השינויים שעברו אנשי האדם הקדמון עד להיותם בני אדם ,אבל האם זה יקרה? אני לא בטוח!! על זה אמרו חז``ל : `` היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?,

למעלה