פינת תלונות!!!!!!! ^O^

EreWind

New member
פינת תלונות!!!!!!! ^O^

טוב...אחרי הפעם האחרונה ראיתי שיש לכם חבריי היקרים דיי הרבה על מה להתלונן, אז יאללהההההה ! שפכו פה את ליבכם בכל מה שקשה ומעיק ^^ כי להתלונן זה כיף ! ! ! ^______^ אני אתחיל: המלחמה מעיקה עליי...בוטלו מלא דברים שתוכננו לחופש! אני דואגת לכל החברים ובני המשפחה שנמצאים בשטח T^T מצד שני מי אני שאתלונן כשתושבי הצפון בתוך המקלטים/ מחפשים מקום מפלט =/ *מוחצת את כל הצפוניים* עוד מעט שנה אחרונה...זה ממש מעיק -_-' אני מזדקנת 0__________________O וזה גם להיפרד מכולם T^T אני כבר מרגישה את הסוף באויר *מבט מעלה עם עיניים דומעות* טוף זהו ^__^ תהנו P=

Adi Chan

New member
טוב נו..

אממ.....אממ.....אממ.....משעמם לי
אה כן. להתלונן...אממ...עדן פה אצלי ואחי הקטן משגע אותי ואותה. משחק אותה כאילו אכפת לו מהספר ולא מחברתינו. חע! אחים קטנים ארורים! שטפתי כלים היום והידיים שלי נהרסו~והפכו לידיים של אישה בת439573457398. וחוץ מזה שהידיים שלי הלכו, היו כל כך הרבה כלים וכל כך כואבת לי הבטן (המבין יבין) ועדן מוסרת שגם לה כואבת הבטן, ולה אין את הסיבה שלי...אז מי יודע?O: המחשב היקר שלי היה בתיקון והתרוקןT_T אין לי סמיילים!!!!!!!!!!!!! אמממ...מה עוד?O: אה כן. אתמול ישנתי לי לתומי ופתאום אני שומעת את אחי....מדבר עם המחשב!!!!!!!!!!!!!1 אני יודעת שאין לילד הזה חברים, אבל לדבר עם המחשב?0_ם אני סתם שונאת את אחי
. בתאל ועדן יוכלו להסביר לכם למה... בכל מקרה! בתאללללללללללללללללללל!! מחר פעולה בקן ב-4, את באה?D: יהיו אנשים מקרית גתD: שכוללים שני בנים~!! יהיו אצלינו בנים בקן!! חוץ מאביב ועידן...P: זהו.בייD:

ARA SAMA

New member
קן של התנועה :O

מקום כזה שעושים פעולות... אתה לא יודע? :O

לוחם 96

New member
כמו צופים?

אהה, מזה פעולה? כמו עזרה לקהילה? איסוף תרומות? התנדבות? או איזה יום כיף בסופרלנד?

Adi Chan

New member
לא כמו הצופים>_<

אנחנו הנוער העובד והלומדD: פעולה זה שיחה...על נושא כלשהו..O: את שאר הדברים אנחנו גם כן עושיםO:

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gifהנוער העובד והלומד../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

D:

benedek22

New member
חחח הנוער העובד חחחח

אתן יודעות לכמה נועריסטים אני מרביץ ביום יום חחחחחחחח

benedek22

New member
אמרתי לך לא לדבר על זה נכון????

אמרתי לך אני מרביץ לך רק בגלל שאני אוהב אותך

benedek22

New member
לא, את לא תתחתני עם תימני

כי יש סיכוי שהוא קרוב משפחה שלך...

benedek22

New member
הוא לא תימני הוא אפגניסטני

את מתכוונת שהוא דומה לך זה משהו אחר חחח

ליסאן

New member
זה רק נדמה לי או שאתה מציק ../images/Emo41.gif

לטמאגוצי שלי ? *מבט מאיים*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifבן לאדן תימני יא רעמה בלונדינ

ית!!! לא ראית את התוכנית עליו בערוץ ההיסטוריה? :X..

למעלה