פינת תלונות!!!!!!! ^O^

benedek22

New member
חחחחח את רואה ערוץ ההיסטוריה חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רואה ערוץ ההיסטוריה ואת עוד מנסה לרדת עליי?

benedek22

New member
לא, זה בושה לראות ערוץ ההיסטוריה

ובמיוחד תוכנית דוקומנטרית על בן לאדן חחחח

benedek22

New member
מה מעניין בתימני אנורקסי שחי במערה

אם זה מה שרצית לראות היית צריכה פשוט ללכת לעדי חחחחח

Adi Chan

New member
אני לא אנורקסית../images/Emo122.gif

תימנים לשלטון>__< גם אם זה בן לאדן
...טוב לא...אבל יש לנו ראש עיר תימני>__<

Adi Chan

New member
לאאאא נכוןןןן

אם הייתי אנרוקסית הפרופיל שלי בצבא היה כמו של עדן

benedek22

New member
חחחחחחח

למה מה הפרופיל שלך הוא חייב להיות נמוך על נפשי בכל מקרה חחחח

ARA SAMA

New member
עדן!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

רעמה בלונדינית!! XDDDDDDDDDDDDDD אהבתי אהבתי אהבתי!!! XDDDDD

לוחם 96

New member
הי, ../images/emo56.gif

אני מתלונן על זה שאני לא יכול להעלות תמונות דרך הפלאפון, שהרגע ירדתי משמירה ואני כוננות ועוד בתפ``ש, שקיבלתי ביצה קשה בחמגשית במקום חביתה, שקיבלתי חשבון פלאפון 1980 לא כולל מע``מ, שהצנפים עוזבים וחוזרים לטחון, שאין לי איך לראות נארוטו, שהמפקד שלי השפיץ עולם משתחרר, ושבגלל שאין פה איפה לרוץ אני צריך בבית כדי לא לאבד את הכושר,

ARA SAMA

New member
אני

טוב אז ככה.... המלחמה הזאת #$^$%&@&$*@ דחתה לי המון תוכניות $^*$#%^# החופש עומד להיגמר והמלחמה המאפנה הזאת עוד לא! #$@^$@ ככה שדברים מתבטלים והולכים להם T_T זה כולל את הרשיון שלי $#&#$*^%$# לא כל כך משעמם פה (לי לפחות) הורדנו את המחשבים למקלט וזה בערך מה שאפשר לעשות פה עם המלחמה.... ונשאר לי לעשות את הביוטופ (גברי אם אתה קורא את זה תחזור הביתה מיד!!) עם גבי כמובן P: *מנסה לנשום* ו.. ו... כמו שבתאל אמרה זו השנה האחרונה שעומדת בפתח י"ב אחרי הכל... T_T ואז צבא וזה להגיד שלום לכולם *סניף סניף* *נזכר בימים הטובים, ויורדת דמעה....* זהו פחות או יותר ^-^

lgmtk

New member
dont cry ;;

not good XD so i dont have a job yet :(( and i dont feel so good and tomrrow is the bat mizvha :p anyway i was thinking of putting a pic here...ill try to get something good :X

Galmon

New member
גם אני רוצה~ D : <

אוקי... קודם כל, המלחמה!!! ><;;;;; אני כבר חודש לא בבית שלי, נודד ממקום למקום (לא שזה לא כיף לפעמים~ XD) אני הפסדתי את העבודה שלי החודש בגלל שההורים לא מרשים לי לחזור הביתה~ ; ; (וגם כי נפלה קטיושה די קרוב למפעל המיועד~ XD) אז אם אין עבודה.... אין כסף... ואין PS3.... ; ; ; ; ובנוסף!!!! O_O עד שהתמכרתי לDDR אצל ליטל, גיליתי שלבני דודים הצ'יבים שלי יש גם שטיח! עד שהורדתי את התוכנה וטונות שירי אנימה ועד שהם ברוב טובם החליטו להוציא לי את השטיח, מה גיליתי? XD שזה שטיח ישראלי עלוב שאיכשהו עובד רק על תוכנה ישראלית עלובה עוד יותר.... ; ^ ; וגם וגם וגם!!! כל הזמן הזה לא היה מקום אז נאלצתי לישון על הספה!!!! ; ; ; ; ; ; חוץ מהצוואר התפוס שיש לי עכשיו גם כל בוקר הבני דודים נוהגים להתעורר בערך בשמונה!!!! ואז הם משחקים בפלייסטיישן שמשום מה ממוקם- בדיוק מול הספה שעליה אני ישן!!!!!! O_O אני מתעורר כל בוקר לשמע צרחות של "לא לא לא!!! אידיוט! תדרוס אותו! כן, תירה בה!!!! אוף, תעשה קוד לקבל מסוק, נו, אל תהיה אידיוט!" ואם זה לא מספיק... ; ; היום אמא שלי ואחותי רצו לנסוע לים, והם העירו אותי בערך ב-9... ; ; ואני הייתי עייף בטירוף.... ולא רציתי ללכת, אז הם עשו לי פאפי אייז, ועדיין סירבתי.. ; ; ואז הם החליטו שאני צריך כשאני מתעורר להוציא את הכלבה של הדודים... ; ; מדובר בכלבה מאוד גדולה ושחורה שמשום מה אוהבת לנבוח עליי~ ; ; אז.... הלכתי להוציא את הכלבה עכשיו.... ; ____ ; and on a lighter note~ היום כשהם חוזרים הולכים לקנות לי פלאפון~ 3;

Galmon

New member
סאן אנדריאס~ 3;

הם אפילו עשו לי קוד למטוס קרב~ אבל לא הצלחתי לגרום לו לעוף, אז פשוט דרסתי איתו אנשים בעיר~ XDD

ARA SAMA

New member
XD

אח שלי שיחק בזה הרבה כשהיינו אצל בני דודים... אבל במחשב P: הוא אפילו עשה קוד למסוק... והצליח לגרום גם לו לעוץ P: ולפוצץ הרבה מכוניות XDDD

למעלה