של העיתונים הבאים, עד יום שבת... >< זה לא כאילו יש לי עזרה פה, או משהו... >< וזה לוקח די יותר מיום לעצב את השער של כל אחד מהשבוענים הנהדרים האלה.. "^^ אני צריך לסיים שערים של 5 שבועות, ביומיים >.< תגידו לי אתם אם זאת תלונה מזפיק טובה או לא...
אין לזה שום סיבה! אני הולכת לישון בשעות סבירות(וזה לא כיף.);~; עדיין לא סיימתי את הספר הסוטה הזה... ומסתבר שהעבודה היא ליום שלישי... יום אחרי המבחן המסכם את תורת ההגה בלשון שהוא יום אחרי המבחן המטומטמם וחסר הטעם בזה"ב(היו סה"כ ארבעה שיעורים מתחילת השנה! ברצינות! ורק בשניים מהם הייתי._.) אחרי זה יהיו עוד עבודות ומבחנים אבל אין לי כוח ללדעת מה הם אפילו... בגלל שאני כלכך עייפה אני נדפקת בכל דבר שנמצא במקום אחד יותר מדי זמן... אנשים או דברים דוממים או חתולים... זה הכי מעצבן. אני גם עפה על הפרצוף והם גם מבהילים כמו אני לא יודעת מה עם הצרחות שלהםO.O אתמול בבוקר קמתי והתקופפתי להרים משו מהרצפה ואז דפקתי את הראש נורא חזק בקצה של מדף נמוךT_T זה דימם והיה נפוח. אמא שלי רוצה להפטר מחתולה אחת שלנו... היא לא יוצאת מחדר והוא מסריח נורא... ואם אמא תצליח במעשיה ולא נמצא לחתולה המסכנה מקום אחר לחיות בו נצטרך להרדים אותה כי היא לא תוכל לחיות בחוץT____T הו ואחרון חביב: פיזיקה מתחיל לערבב בתוכו הנדסה ודברים... אני שונאת את זה. תלונות זה כיף^___^.
צורך להגיב. כל השבוע סיימתי לימודים/עבודה /פרח ב10 בלילה. לא היה לי זמן ללמוד או לישון שלא לדבר על החיבור שלי מהוריד לאינטרנט שנותקT_T (צריכים לעשות בשלבים אי אפשר ככה) עכשיו אני באתי לעשות תואר בביולוגיה מורחב כן? אני לומדת פיזיקה (שדומה למתמטיקה באופן חשוד) מתמטיקה (ברמה של יותר מ5 יחידות במה חטאתי לאלים?) כימיה (שנראת ממש כמו פיזיקה כרגעO_O) ויש לי גם שני קורסים קטנים ומסכנים בביולוגיה...שמישהו יסביר לי איך זה קרה? מה שכן המתרגל שלי במתמטיקה נראה כאילו מישהו הלך לפקולטה שלהם גירד את אחד המרתפים וזה מה שיצא....הייצור הכי מוזר ומצחיק שראיתי ...יכול להיות גובלין בהארי פוטר XDDDDDDDDDDD כל השיעור שלו אני צחקתי. וזהו פחות הוא יותר. צומי דחוף אנשושים בבקשה
is ALL equations the trick is think of it in the practical way. not a^58*6=24%~4 but "the ball CAN bounce back". P: anyway, i still love you! need anything tell me <3
אחרי גלות ארוכה ואיכסתית X_ם נמאס לי ממתמטיקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה O_____________________________________________________________O