פינת תלונות!!!~~~~~

EreWind

New member
פינת תלונות!!!~~~~~ ../images/Emo187.gif

הגיע הזמן להוציא עצבים ולהשתחרר מכלללל מה שמעיק עליכם (הן בחיים האישיים והן בקשר לפורום- נשמח לעזור).. אז יאללההההה להתלונן~~~~~~~ ^O^ לי אישית אין תלונות כרגע P= חוץ מזה שאני צריכה להתכונן למתמ"ט >_> מבחן ביום שישי T____T תהנו

animaboy

New member
אחלה פינה!! מגיע לך ח"ח על הפינה

נמאס לי ללמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

Galmon

New member
גראאאררר~~~~ > O <

יש לי על מה להתלונן~~~~ T____T המורה שלי לתולדות החליטה לחלק ציון של מבחן שלם לאיזה 45623452523523 בחנים כל אחד בנושא אחר~ וכל אחד מהם בא לי ממש בהפתעה ולא התכוננתי כי הפלא ופלאפון- לא שמעתי שהיא אמרה שיש אותם~ ; ______ ; אז השבוע היא נתנה לי את הציון של הבוחן האחרון וביחד הכל משתכלל לציון של 64..... T_T ואם זה לא מספיק גרוע, היום קיבלתי את הבוחן בחזרה בשיעור אזרחות~ ; ^ ; מובן שלא התכוננתי אליו~ XD וקיבלתי בו 55! O_O ואז נזכרתי "הי~ לא הייתי כשהחזרת את הבוחן הקודם לפני חודש~" ואז היא נתנה לי אותו והפלא וחסה- 55! O_O אז אסף בא, הסתכל, התיישב, הסתכל שוב ואמר "טוב, לפחות אתה עקבי...." וגם וגם וגם! ראיתי את כל העונה הראשונה של באפי~ ועכשיו שנים עד שהעונה השניה תרד~ ; ; ; ; ; ; ; וגם וגם וגם וגם~~~~~ זהו~ 3: שיהיה המשך שבוע נחמד~ XD;

Adi Chan

New member
אני עייפהT_T

נמאס ל ללמוד למתמט'..לוגריתמים ארורים!!!!!!!1..עד שאני חושבת שהבנתי את הקטע מביאים לי תרגיל עם 3258349058349 מספרים ושברים ושורשים וזה מוריד לי את כלללללל המוטיבציה ללמוד
קר לי מאוד מאוד ואני עם מיליון שכבות>_< המנילה הארורה~סוף סוף שלחתי אותה~אבל אני לא יודעת אם הבחירות שלי היו טובות>_< מחר יש חידון מטומטם על שירים וארץ ישראל וצריכים להיות ב-6 בביצפר>>..מה שהכי מצחיק זה שאנחנו אמורים לסיים ב-5~אז כנראה נסיים ללמוד ב-2 בערך~בכל מקרה, במקום לשבת ולחרוש למתמט'~אני אלך לחידון בית ספרי מטומטם ואקשיב לחרא המשעמם ההוא שאני במילא לא אזכור או אעריך. אוך>_< אני רוצה לראות נמלטים. אוף. אני רוצה לראות באפי.אוף. (לפחות עקפתי את גל ואני באמצע העונה השנייה
) זהו. ביי. *מתאבדת*

Sakura Kinomoto

New member
אעה..T_T

יש לי בעיה עם המקבץ/מגמה שבחרתי....ואם אני רוצה ללכת למקבץ שאני רוצה ללכת אליו אני צריכה להשלים ל4 יח"ל וזה בעצם להשלים חומר של שנה שלמה תוך זמן קצר ולעבור מבחן בהצלחה..מה שמאוד קשה וזה... אין לי כוח לבצפר..היום באתי לשעה..זה היה ממש מיותר..אבלע מוזר שזה היה כיף. אתמול מורה הוציאה אותי מהשיעור שתי דקות לפני הסוף ולא רשמה לי כלום..זה היה די דפוק... מדאיג אותי הצו הראשון..ההתנדבות שלי לא הולכת...ארג..אינלי כוח...חנאמ...רוצה חופש חנוכה אומשו><.... בלע...אני לא ממש אוהבת להתלונן..אבלע לפעמים זה נדרש><...

lgmtk

New member
im sick :(

i feel bad. my manager SUCKS! i need more hours at my job. i failed the bagrut. i need a license. :(

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifבתאל... בדיוק במקום!

וואי כמה זמן שלא הייתה פינה כזאת P: .... אבל היא באה בדיוק בזמן הנכון! כל הכבוד בתאל P: יש לי מבחן במתמטיקה מחר >< .... אני עושה 5 יחידות... היום עשיתי לבציר שהוא ב4 יחידות תרגיל והוא היה ממש קל... הלוואי עלי תרגילים כאלה אז כל מי שב4 יחידות אל תבכו... תסתכלו על 5 יחידות ותצחקו כמה קשה הם צריכים לעבוד T____________________________T ויש עוד ביוטופ ("פרוייקט אישי") לסיים.... ועוד מלא מבחנים אח"כ...... ומה שמדכא זה שאת המקצוע הכי גדול בביצפר (מתמטיקה) 3 יח"ל לא לומדים השנה ו4 יסיימו בינואר.... ואז רק אנחנו (40-50 אנשים) נישאר לנו למתמטיקה כל שבוע 6 שעות עד אפריל.T______________________________________________________T *הולך לאכול וללמוד T_______________________T*

TheDucky

New member
מה אתה בוכה?!?

ההבדל היחיד בין 4 ל5 זה בקצב שלומדים ת'חומר.... (ואז דטחפים לך עוד...) ואני לומד פיסיקה.... לא נראה לי שמתמטיקה זה יותר קשה... אבל במחשבה שניה, פיסיקה זה לא קשה כל כך... זה רק מעצבן ....לומד למבחן, כבר לא XP (באמת חומר קל)

animaboy

New member
יווווו פיסיקה זה אחד הנושאים....==>

הכי מעצבנים שקיימים !!!!! עם כל החישובים האלו והמשוואות שפוט לא ניגמרות ועוד היחידות שיש לכל חומר ועכשיו תעביר אותו מ [bar] ל [Mpa] ואז ל [mm hg] ואז למשהו אחר אהה אני שונא את זה

TheDucky

New member
איזה כיף לך... mm hg .... יש לי

שעון שעובד לפי אינצ'ים... אתה יודע איזה תסכול זה להעביר יחידות כאלו?

lgmtk

New member
not that..

inch is 2.5 cm. a foot is 30cm. yard is about 10 feet. mile is 1.6km. and 60 mph is about 100 kmh.

TheDucky

New member
thats not what i ment...

when u transfer a number like 9.8764x10^-9 the numbers are quiet confusing... (in an equation) ....y am i writing in english???? עברית יותר קל XP

למעלה