פינת תלונות! DD===

ליסאן

New member
מהיום זו פינה קבועה שלך בת'^^../images/Emo41.gif

אז ככה.. אני רוצה שיהיה כבר יום חמישי ויהיה מפגש T_T והורדתי את הסרט של טסובאסה והוא תקוע מאתמול בלילה על 99% ולא רוצה לרדת T____________T הממ וזהו האמת... אם אני אחשוב על משהו אחר אני כבר אקטר במסנ :p

drizet

New member
אז... תלונות ההה

אז בוא נתחיל בזה שאיך שקמתי הבוקר האיתי צריך ללחת לצבוע את הבית של סבא וסבתא שלי אל תבינו אותי לא נכון לצבוע זה לא כל כך נורא אבל זה לא קיר רגים זה קיר שפיץ והחורים לא רוצים להתמלות..... חוץ מזה האינטרנט פה לא עובד משהו וראני מתגעגע נמחשב שלי נ.ב ליטל אני מקוה שזחרת לכבות לי את המחשב....(חחח טסובסה לא יורד אההP:) וזהו נראה לי^^

MrsGreen

New member
בעיות איורור קשות!

מזגן ומאורר גורמים לי כאבי ראש וגב, אבל בלעדיהם אני אזיע כמו מיסס פיגי בתוך תנור. וואט שולד אי דו?!

MrsGreen

New member
מספיק חררתי את מפרק כף ידי הענוגה

עם המחשב הזה! אז גם מניפה?! :O

MrsGreen

New member
מזגן אפילו נורא יותר ממאורר!!

חצי שעה עם מזגן והגב שלי כואב כאילו עבדתי בעבודות כפיה 40 שנה (במצרים- או הדימויים שלי היום XD)

EreWind

New member
:O

מה את עושה, נדבקת אליו? הוא עושה אוריה נעימה וככה לא חם... אם זה לא עוזר....מממ...לכי להתקלח? ^^'...

MrsGreen

New member
מה פתאום!! O_O

הוא תמיד מופנה לצד של הקיר אבל הוא מיבש את כל האויר בחדר וככה המוח שלי מתיבש 3:

Mugen bla

New member
תלונה: קיבינימאט עם oh great

אני רוצה טנג'ו טנגה וקיבינימאט שאין קבוצות תרגום למנגה :(

gloom

New member
אוו תלונות.. יי!!

תלונות!! יי!! אמא שלי נסעה לשבועיים לשוויץ אז היא לקחה את המפתח של הבית ואני גר אצל סבא וסבתא שלי, שנותנים לי ללכת פעם בשבוע לבית כדי להשקות את העציצים (תמוהה הא?) ולכן נאי ככה מעט זמן על המחשב, אני מנסה לישון בשעות נורמליות אז אני נכנס למיטה בשתיים (נו זה שעה נורמלית, יושנים ב2 וקמים בעשר).. ונרדם בארבע וחצי בבוקר, שעתיים וחצי במיטה... ואז התעוררתי ב1 וחצי... היום הכנתתי באגט (אני מושפע מאוד מיאקיטטה ג'אפאן
) והבצק לא תפח מספיק!!!
אז יצא באגט טעים שהלבן שלו בלי בועיות אוויר... לא כיף... וגם חברה שלי בטיול וחוזרת רק ביום רביעי בערב (מה שאומר שכנראה כל יום חמישי אני איתה.. ויום חמישי זה מפגש..) החיים לא נותנים להיסתנכרן בכיוון שלי...

hyabusa

New member
גם אני

טוב בוא ניראה... אה כן מצאתי אופנוע חייתי ביותר סגרתי עם הבן אדם ואז... אני בא לעשות העברת בעלות ואני מגלה שהכלי גננננננווווווב קקקקקקקקקקקקסססססססססססססווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצמייזה אני האדם הכי מאושר שאיי קנוו

לוניד

New member
המממ...

היה לי מין ניתוח מגעיל בתוך האף, ובגללו הפסדתי את הכנס... ;___; יומיים הייתי עם דברים מגעילים בתוך האף וזה נורא כאב, ועכשיו אין לי חוש ריח. >_< אבל זה מצחיק, הסנפתי את הזבל (מה שהיה אמור לגרום לי לבחילה ממש) וזה לא הזיז לי. XDDD ועוד פחות מחודש אני מתגייסת!!!!!!!!111 >______________< לא רוצה צבא ;_;

למעלה